Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İnsanlığın Bittiği An !! (1 Kullanıcı)

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
malieksi_foto1993.jpg

Seni kaybettik bebek; insanlığımızı kaybettik…

O emzikten acıyı emdin çoğu zaman…

Şimdi senin için kurtuluş vakti…

Biz kendimize acıyalım bebek…

Bilmem kaç milyarlık İslam âlemi (!) senin başını okşayamadı… Vicdanlar sükût etti…

Kefenlediğimiz senin minicik vücudun değil ruhlarımızdı.

Ruhlarımızı gömdük toprağa…

Arkandan ağıtlar yaktık, dualar ettik; ama aslında yaptığımız sadece nefsi tatminden öte bir şey değildi.

Kendimizce bir şeyler yapıyoruz gösterişiydi belki de yapılan her şey…

Bak, işin edebiyatını güzel yaptık; güzel şiirler yazdık, marşlar okuduk…

Gönderdiklerimiz kefen paran mıydı bebek?

Seni yaşatamadık bari kefen paranı göndererek vicdanımızı susturalım düşüncesi mi bağladı ellerimizi ayaklarımızı?

Sen, gülen herkese gülerdin bebek…

Bilmezdin şiddeti, acıyı ve kötülüğü…

Büyükler ne kadar da kötüymüş bebek…

Bir kez daha insanlığın sükûtunu gördük sende…

Sana bedenimizi kurban edemedik bebek…

Sen kurban oldun bizim için…

Yeni bebekler ölmesin, çocuklar annesiz babasız kalmasın için miydi kurban oluşun?

300 yüzyıllık uykunun sabahında kılınacak namazın abdesti senin kanınla mı alınacaktı?

Erken gittin bebek…

Belki de biz çok geç kaldık…

Şimdi sen en güzel bahçelerde dolaşıyorsun…

Biz ne mi yapıyoruz bebek?

Geride kalanlar ne mi yapıyor?

İnsanlığımızı arıyoruz bebek, Filistin’de bir kez daha kaybettiğimiz insanlığımızı…​

Hakan Baykal

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı

Bir baba buna nasıl dayanır? O da bir insan, O da bir müslüman... Utanıyorum kendimdem artık ve dayanımıyorum bu duruma.. Allahım ne olur kahret şu köpekleri..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Doğru söylüyorsun Engin Kardeşim...
O bebek CENNET'e gitti...:a12:

Biz ne yapıyoruz peki?:a25:
Alallah CC. yar ve yardımcımız olsun...
Bizlere İNSAN olduğumuzun farkına varmayı nasip etsin...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı

Doğru söylüyorsun Engin Kardeşim...
O bebek CENNET'e gitti...:a12:

Biz ne yapıyoruz peki?:a25:
Alallah CC. yar ve yardımcımız olsun...
Bizlere İNSAN olduğumuzun farkına varmayı nasip etsin...

Utanıyorum abi ve artık Dayanamıyorum.. Hala burda müslümanım diyen insanlar hamas şöyle yaptı hamas böyle yaptı diyor.. Nasıl insanlıktır bu.. bu bebeklerin ne suçu vardı.. Burda anlatamıyorum insanlara, nasıl göremezler bu durumuda israili haklı görürler.. Nasıl ümmet olduk biz böyle:a17:

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Utanıyorum abi ve artık Dayanamıyorum.. Hala burda müslümanım diyen insanlar hamas şöyle yaptı hamas böyle yaptı diyor.. Nasıl insanlıktır bu.. bu bebeklerin ne suçu vardı.. Burda anlatamıyorum insanlara, nasıl göremezler bu durumuda israili haklı görürler.. Nasıl ümmet olduk biz böyle:a17:

Evet Kardeşim...
Önce kendi içimizde BİRLİK olacağız...
Eğer kendi içimizde birlik olursak İnşallah Allah CC. bizleri dış düşmanlara karşı muzaffer edecektir.
Aynen bunun gibi;
Hamas ve El Fetih'de Filistin de BİRLİK olursa, tüm müslümanlar BİRLİK olursa...MUZAFFER OLMAK KOLAYDIR...

Bediüzzaman Hazretler bu konuda şöyle demiş:

"Evet, mesleğimizde kuvvet var. Fakat bu kuvvet, âsâyişi muhafaza etmek içindir.
"Vela teziru vaziretü'n vizra uhra" düsturu ile—ki
"Bir câni yüzünden onun kardeşi, hanedanı, çoluk-çocuğu mesul olamaz"
—işte bunun içindir ki, bütün hayatımda bütün kuvvetimle âsâyişi muhafazaya çalışmışım.
Bu kuvvet dahile karşı değil, ancak hâricî tecavüze karşı istimal edilebilir. Mezkûr âyetin düsturuyla vazifemiz, dahildeki âsâyişe bütün kuvvetimizle yardım etmektir.
Onun içindir ki, âlem-i İslâmda âsâyişi ihlâl edici dahilî muharebat ancak binde bir olmuştur.
O da aradaki bir içtihad farkından ileri gelmiştir.
Ve cihad-ı mâneviyenin en büyük şartı da vazife-i İlâhiyeye karışmamaktır ki,
"Bizim vazifemiz hizmettir; netice Cenab-ı Hakka âittir. Biz vazifemizi yapmakla mecbur ve mükellefiz."

Ben de Celâleddin Harzemşah gibi,
"Benim vazifem hizmet-i imaniyedir; muvaffak etmek veya etmemek Cenab-ı Hakkın vazifesidir" deyip ihlâs ile hareket etmeyi Kur’ân’dan ders almışım.

Haricî tecavüze karşı kuvvetle mukabele edilir. Çünkü düşmanın malı, çoluk çocuğu ganimet hükmüne geçer.
Dahilde ise öyle değildir.
Dâhildeki hareket, müsbet bir şekilde mânevî tahribata karşı mânevî, ihlâs sırrıyla hareket etmektir.
Hariçteki cihad başka, dahildeki cihad başkadır.
Şimdi milyonlar hakikî talebeleri Cenab-ı Hak bana vermiş.
Biz bütün kuvvetimizle dahilde ancak âsâyişi muhafaza için müsbet hareket edeceğiz.
Bu zamanda dahil ve hariçteki cihad-ı mâneviyedeki fark pek azîmdir. "
Emirdağ Lahikası II, s. 455-456.

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Zalimler için yaşasın cehennem...

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Psikolojik olarak bizide bitirecekler bu gidişle....

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Psikolojik olarak bizide bitirecekler bu gidişle....

Ne olur du şuraya asker göndersek.. Adamlar bombalasın kırsın yıksın.. sonra sen yara sarmaya sargı gönder, ilaç gönder.. nereye kadar... nereye kadar gidecek böyle.. topumuzu tankımızı alalım gidelim şuraya da kardeşlerimize yardım edelim.. Artık hiçbirşeyden zevk alamıyorum..İşimi de yapamaz oldum.. Allahım kahret şu köpekleri ne olur sana yalvarıyorum...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm allah razı olsun sizden
ne diyeceğimi bilemiyorum artık ...ama bir şekilde bu vahşetin bitmesi gerek ...müslümanlar uyanın artık bu gaflet uykusundan...yüzyıllardır hep uyutuldunuz...şimdi birlik olma zamanı ...şimdi kardeşlerimize yardım zamanı...

selam ve dua ile kalın...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
allahım yar ve yardımcıları olsun elden birşey gelmeyince ne kötü yaa :( vicdan hiçmi yok ya biz bir karıncayı öldüremezken nasıl olur aklım beynim almıyo ..allahım en kısa zamanda ıslah et yarabbim israil abd köpekleri bizlere muhtaç duruma getir yarabbim amin...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm allah razı olsun sizden
ne diyeceğimi bilemiyorum artık ...ama bir şekilde bu vahşetin bitmesi gerek ...müslümanlar uyanın artık bu gaflet uykusundan...yüzyıllardır hep uyutuldunuz...şimdi birlik olma zamanı ...şimdi kardeşlerimize yardım zamanı...

selam ve dua ile kalın...

Aleyküm Selam..
Ümmet hala uyumaya devam ediyor.. Harita da görünmeyen bir ülke tarafından müslümanlar uyutuluyor ve zulme uğruyor..
Allah sizden de razı olsun..
selam ve dua ile..

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
allahım yar ve yardımcıları olsun elden birşey gelmeyince ne kötü yaa :( vicdan hiçmi yok ya biz bir karıncayı öldüremezken nasıl olur aklım beynim almıyo ..allahım en kısa zamanda ıslah et yarabbim israil abd köpekleri bizlere muhtaç duruma getir yarabbim amin...

Amin inşallah..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı

Bilmem kaç milyarlık İslam âlemi (!) senin başını okşayamadı… Vicdanlar sükût etti…

Kefenlediğimiz senin minicik vücudun değil ruhlarımızdı.

Ruhlarımızı gömdük toprağa…

Arkandan ağıtlar yaktık, dualar ettik; ama aslında yaptığımız sadece nefsi tatminden öte bir şey değildi.

Kendimizce bir şeyler yapıyoruz gösterişiydi belki de yapılan her şey…

Bak, işin edebiyatını güzel yaptık; güzel şiirler yazdık, marşlar okuduk…

Gönderdiklerimiz kefen paran mıydı bebek?

Seni yaşatamadık bari kefen paranı göndererek vicdanımızı susturalım düşüncesi mi bağladı ellerimizi ayaklarımızı?

Sen, gülen herkese gülerdin bebek…

Bilmezdin şiddeti, acıyı ve kötülüğü…

Büyükler ne kadar da kötüymüş bebek…

Bir kez daha insanlığın sükûtunu gördük sende…

Yeni bebekler ölmesin, çocuklar annesiz babasız kalmasın için miydi kurban oluşun?

300 yüzyıllık uykunun sabahında kılınacak namazın abdesti senin kanınla mı alınacaktı?

Erken gittin bebek…

Şimdi sen en güzel bahçelerde dolaşıyorsun…

Biz ne mi yapıyoruz bebek?

Geride kalanlar ne mi yapıyor?

İnsanlığımızı arıyoruz bebek, Filistin’de bir kez daha kaybettiğimiz insanlığımızı…

Hakan Baykal

selamun aleyküm ALLAH razı olsun emeğine yüreğine sağlık çok güzeldi..RABBİME emanetimsin

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı

Erken gittin bebek…

...........................Sukut..sukut...uzaklık uzar..tek nokta seçemez dünyadan nazar...yeryüzü boşaldı habersizmiyiz...GÜNEŞE GÖÇ VARDA KALAN BİZMİYİZ...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı

Erken gittin bebek…

...........................Sukut..sukut...uzaklık uzar..tek nokta seçemez dünyadan nazar...yeryüzü boşaldı habersizmiyiz...GÜNEŞE GÖÇ VARDA KALAN BİZMİYİZ...

Teşekkür ederim katkınızdan dolayı..Allaha emanet olun inşallah..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Bu Bebeğe Nasıl Kıydınız

Bu görüntü İsrail'in nasıl bir vahşet işlediğinin açık göstergesi...

GÖRÜNTÜYÜ LÜTFEN ÇOCUKLARINIZA VE GÖRÜNTÜ HASSASİYETİ OLAN İNSANLARA İZLETTİRMEYİNİZ

[flash]http://www.liveleak.com/e/13b_1231773588[/flash]

selamun aleykum engin kardeşim .küçücük bir bebeğe kıyan bu canileri rabbim tez vakitte cezalandırsın inşaALLAH..
bu eklediğim videoyu _SeNaToR_ kardeşimiz benim dün bir foruma eklemiş .. uyarısı için tekrar teşekkür ediyorum kahroldum böyle bir vahşet olamaz .. böyle bir zülüm olamaz.. hala kendime gelemedim... rabbim büyüktür inşaALLAH vaadi yakındır... :(:(:(

paylaşım için teşekkürler kardeşim ..
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt