Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Insan omak için gayret! (1 Kullanıcı)

munzurdekorasyon

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün olduğu gibi her günümüzü acısıyla,tatlısıyla geçiriyoruz değilmi dostlar..?
Her Zamanki gibi günümüzün çok iyi,ilerimizide düşünerek çok iyi olması için harıl harıl çalışıyoruz.
Ama bilmiyoruz ki biz bu dünyaya ne için gönderildiğimizi,bilmiyoruz ki kimin için çalıştığımızı,sadece Ben,Sen ve Onlar değil mi..?

İnsan,İnsan olduğunu hatırlayınca İnsanlık yapası gelir.Ve biz kendimizi bir türlü insan yapma çabasında bir türlü olamıyoruz.Neden e çünkü biz CENNETLE müjdelendik,Biz GÜNAHSIZIZ, Neden kendimi İnsanlık yapayım diye yorayım ki ben çok mükemmel bir insanım.İnsanlık ta neymiş sanki İnsanlık yapana ÖDÜL MÜ VERİYORLAR.!
Evvet veriyorlar dosutum belki sen,ben göremeyiz ama O(c.c) veriyor,YARADANIM Veriyor.Kimin için veriyor sanmaki amelim için..
Hayır! Vallahi RASULUNUN Hatırı ve Rahmetinin ne kadar büyük olduğu için.
Allahü Tealanın Rahmeti olmasa hangi amelime güveneyim.Kıldığım bir kaç tane Namaza.? Tuttuğum Oruca mı.? Verdiğim bir kaç kuruş Zekata mı.? Yoksa bir Yetimin başını okşadım ona mı.?
Belki Olur ya Bir yetimin başını okşamışımdır Allahü Teala belki onun hatırına beni CENNETİNE koyar.Umut kesme yok ama bir adım da olsa bir nefeste olsa gayret göstermeye çalışalım.Hani Allah dostlarının da dediği gibi :
Allahla Beraber Ol! Allahla Beraber Olmadınsa! Allahla Beraber Olanlarla Beraber Ol ki!Allahı Bulasın..!
Anlıyacağımız kendimizi bu dünyaya ucuza satmayalım ^^Benim Etim Ucuz Değil.!^^ Öyle düşün YaradanımSeni ,Beni Şu Saniyede yaşamamızı İstiyor ise Belki bir nedeni var.
Sırf kulum beni Hiç olmazsa Bir saniye ZİKRETSİN Diye.....

HEPİNİZİ SELAMLIYORUM.
Allahü Teala Dünya sevgisinin yerine kendinin ve habibi RASULÜ KİBRİYA Efendimizin Sevgisini koymasını Niyaz Ederim,ALLLAH'A EMANET OLUN..
SELAMUN ALEYKÜM...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt