Cümlemizden inşallah
bak değerli kardesim bende 20 yaşındayım emin olabilirsin bende senin dediğin insanlarla karşılaştım. o tür insanlardan kendini korumasını bileceksin. öyle bir lise hayatı yaşamışımdır bir ayağım çukurdaydı dokunsan yolumdan sapacak durumdaydım. arkadas çevrem kafamı çok karıştırıyordu ama ne oldu sonuçta rabbim bana çıkış yolu gösterdi yine böyle bir internet sitesi sayesinde namazlarıma basladım ve ogün bugündür Allaha şükür kılıyorum. Diyeceğim su evet malesef emanete ihanet eden insanlar var bu dünya ama bu dünyayın kuralı böyle. ama unutmayacaksın kötünün karşısında her zaman iyi insanlarda vardır. emanete ihanetlik etmeyen insanlar Allah yolunda ilerleyen insan nasılki Allahtan korkmayan insan çoksa didine bağlı olan insanda çok. bak bu siteye ne kadar güzel insanlar var bu insanlardan sana zarar gelebilirmi söylermisin. Buradaki insanlar tek gayesi var oda Rabblerinin rızasını kazanmak baska hiç bir gayeleri yoktur. Çevren bozuk olabilir çevrendeki insanlar senin beklentilerine karşılık veremeye bilir doğru insanları doğru arkadasları sen seçeceksin. Suan ben üniversite okuyorum sınıfımda her türlü insan var. sadece 2 tane arkadasım var. Onlarda benim gibi çok temiz insanlar. Uzun lafın kısası arayan mevlasınıda bulur belasında bulur diye bir laf vardır. O yüzden sana tavsiyem rabbine dua et ve senin karşına istediğin gibi insanların çıkartmasını nasip eyle diye duada bulun... Dünyaya öyle bakma bu dünyayı yaran bizim Rabbimizdir unutma bunu.
saol kardeşim yorumlrın için
Allah için sevip Allah için yaşamalıyız
selametle