Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

insan kime inanır (1 Kullanıcı)

insan kime inanır

• evet

Oylama: 0 0.0%
  • hayır

• kararsızım

• Kullanılan toplam oy
    0

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Cümlemizden inşallah

bak değerli kardesim bende 20 yaşındayım emin olabilirsin bende senin dediğin insanlarla karşılaştım. o tür insanlardan kendini korumasını bileceksin. öyle bir lise hayatı yaşamışımdır bir ayağım çukurdaydı dokunsan yolumdan sapacak durumdaydım. arkadas çevrem kafamı çok karıştırıyordu ama ne oldu sonuçta rabbim bana çıkış yolu gösterdi yine böyle bir internet sitesi sayesinde namazlarıma basladım ve ogün bugündür Allaha şükür kılıyorum. Diyeceğim su evet malesef emanete ihanet eden insanlar var bu dünya ama bu dünyayın kuralı böyle. ama unutmayacaksın kötünün karşısında her zaman iyi insanlarda vardır. emanete ihanetlik etmeyen insanlar Allah yolunda ilerleyen insan nasılki Allahtan korkmayan insan çoksa didine bağlı olan insanda çok. bak bu siteye ne kadar güzel insanlar var bu insanlardan sana zarar gelebilirmi söylermisin. Buradaki insanlar tek gayesi var oda Rabblerinin rızasını kazanmak baska hiç bir gayeleri yoktur. Çevren bozuk olabilir çevrendeki insanlar senin beklentilerine karşılık veremeye bilir doğru insanları doğru arkadasları sen seçeceksin. Suan ben üniversite okuyorum sınıfımda her türlü insan var. sadece 2 tane arkadasım var. Onlarda benim gibi çok temiz insanlar. Uzun lafın kısası arayan mevlasınıda bulur belasında bulur diye bir laf vardır. O yüzden sana tavsiyem rabbine dua et ve senin karşına istediğin gibi insanların çıkartmasını nasip eyle diye duada bulun... Dünyaya öyle bakma bu dünyayı yaran bizim Rabbimizdir unutma bunu.

saol kardeşim yorumlrın için
Allah için sevip Allah için yaşamalıyız
selametle

hanimeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
karaktere göre değişir bence
eğer inatçıysa ne dersen de inandıramazsın
ama empati kurabilen veya yeni fikirlere açık biriyse
kendi doğrularınızı kabul ettirebilirsiniz..

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Bazen duymak istemezsiniz gerçekleri,çünkü duymak acı verir ve dolayısıyla kendi bildiğinize inanırsınız. Aslında bu o ilk baştaki zor dönem için düşünüldüğünde çok da kötü bişey değildir. Çünkü insan ümitsiz yaşayamaz.
O an ümide ihtiyacınız varsa sizi rahatlatan herzaman duymak istediğiniz şeydir. Ama bildiğiniz şey, gerçekten yanlış ise zaten zamanla zor duruma alışacak ve zamanla gerçeği kabul edeceksinizdir.

**YARALARIN İYİLEŞMESİ İÇİN ZAMANA İHTİYAÇ VARDIR. ÜMİT DE BU ZOR ZAMANDA İNSANA İLAÇTIR...**

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
bence bu duruma göre,karşımdaki kişiye göre değişir ama insan çoğunlukla kendi düşündüğüne inanır yada inanmak ister öyle oluyoki karşındaki anlatır anlatır mantıklıda gelse inanmak güç gelir cvbım evet....

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
karaktere göre değişir bence
eğer inatçıysa ne dersen de inandıramazsın
ama empati kurabilen veya yeni fikirlere açık biriyse
kendi doğrularınızı kabul ettirebilirsiniz..
as kardeşim her kardeşimizden ayrı yorumlar geliyo
ama hepside doğru yorumlar yorum için teşekkürler
selametle

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Bazen duymak istemezsiniz gerçekleri,çünkü duymak acı verir ve dolayısıyla kendi bildiğinize inanırsınız. Aslında bu o ilk baştaki zor dönem için düşünüldüğünde çok da kötü bişey değildir. Çünkü insan ümitsiz yaşayamaz.
O an ümide ihtiyacınız varsa sizi rahatlatan herzaman duymak istediğiniz şeydir. Ama bildiğiniz şey, gerçekten yanlış ise zaten zamanla zor duruma alışacak ve zamanla gerçeği kabul edeceksinizdir.

**YARALARIN İYİLEŞMESİ İÇİN ZAMANA İHTİYAÇ VARDIR. ÜMİT DE BU ZOR ZAMANDA İNSANA İLAÇTIR...**
Allah razı olsun
selametle

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
bence bu duruma göre,karşımdaki kişiye göre değişir ama insan çoğunlukla kendi düşündüğüne inanır yada inanmak ister öyle oluyoki karşındaki anlatır anlatır mantıklıda gelse inanmak güç gelir cvbım evet....
Allah razı olsun
yorum için teşekkürler
selametle pnar kardeşim

Maviadamm

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bu konuda karasızım,
çünkü ikna olmam gerekiyor tereddüt içerisinde oldugum konularda.
deliyle ispatıyla yada saglam kaynaklarla göstermek inandırıcılı teşvikler..

Muhatab oldugunuz kişiyede baglı bana göre bu mevzu.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
kendi doğrularımda ısrar etsemde karşımdaki kişininde durumunu değerlendirerek karar veririm.selametle kalın.

imported_mine_

Kayıtlı Kullanıcı
bence de insan kendi bildiğini hep doğru diye savunur..insan fıtratında var galiba kimse doğru söyleyene haklısın demez..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bu konuda karasızım,
çünkü ikna olmam gerekiyor tereddüt içerisinde oldugum konularda.
deliyle ispatıyla yada saglam kaynaklarla göstermek inandırıcılı teşvikler..

Muhatab oldugunuz kişiyede baglı bana göre bu mevzu.
yorum için teşekkürler
selametle

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
kendi doğrularımda ısrar etsemde karşımdaki kişininde durumunu değerlendirerek karar veririm.selametle kalın.
evet bu yorumda güzel haklısınız
insan ne kadar kendıne inansada karsısındakı insanın durumuna göre dişiyo
Allah razı olsun selametle

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
karşıdaki doğru söylediğini kanıtlayabilirse doğru olana inanırım tabiikide

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
İnsan güvendiğine inanır.Diğerlerini güven duyana kadar araştırır.Güven duymassa inanmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt