Karşı taraf ne kadar doğruyu söylerse söylesin, insan inanmak istediğine mi inanır?
a)evet
b)hayır
c)kararsızım
a)evet
b)hayır
c)kararsızım
bencede ben de o fikirdeyim bakalım anketimizin sonucu ne diyecekkarsi taraf ne kadar dogru soylerse soylesin insan kendi dûsuncesini yônlendirip duymak istediklerine inanir bence...
bencedebence kesinlikle insan kendi doğrusuna inanır
misal "ben" karşımdaki ne söylerse söylesin umrumda olmaz
ben kendi doğruma inanırım
yorum ve ankete katkı için teşekkür ederim ablam saolselamünaleyküm güzel kardeşim
Emeğine sağlık...karşı taraf ne kadar doğruyu söylesede malesef insan yine inanmak istediğine inanıyor ve bu çoğunlukla kendisi oluyor..
selam ve dua ile ...
evet aynen sana katılıyorum kardeşim yorum için teşekkirler selametlebu konu tam tartışmalık.....
insan en çok sevdiği kişinin sözüne inanır çünkü onun aklında o haklıdır
kimisine göre çok bilmişlik taslayan kişiler kendi istediklerine inanır belkide bu onların yanlışıdır
kimileri ise aklı, mantığı, ve en kolay hangi yolsa ona inanır
sende haklısın bi yönden ama şu yaşadığımız dünya bize kimseye inanmamaya zorluyoben karsımdaki insanın doğru söylediğine inanırsam bana bunu kanıtlarsa o insana inanınırım. Benim doğruyum diye hiç bir zaman üstelemem çünkü bizler insanız hata yapmak için varız. Eğer biz hata yapabiliyorsak hata yapan insanları dinlemeyi bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ve onlara bir sans verilmesi gerekir...
oooo canım benim nelerde yazarmış:a12:insan her zaamn için kendi doğrularını yaşar aşattırır yaşattırmaya çalışır
onun kendi zihniyetine yerleştirdiği düşünceler asla silinmez ve silinemez,istisnalarda vardır tabii ama geneli bu şekildedir.
sende haklısın bi yönden ama şu yaşadığımız dünya bize kimseye inanmamaya zorluyo
yorum için teşekkürler
selametle
bak değerli kardesim yaşadığımız dünya diyorsun bence çok yanlış düşünüyorsun. yaşadığımız dünyada ne var. bu dünyayı değiştirmek bizim elimizde. bizler tutup Allah korkusu olmayan insanlarlar arkadaslık kurarsak elbette onlara güvenemeyiz. onların dediklerini elbette inanmayız. çünkü onlar hep seni yanlışa götüren insanlar olur. Ama sen Allah korkusu olan bir dost edinirsen sana doğruyu söyleyen birisi ozaman kendi doğrularınla hareket etmezsin. İnsan kendi doğrularıyla yaşamaya kalkarsa ozaman yıkılır. dünyaya tutunamaz. birilerinden yardım istemek zorundadır. birilerine danışmak zorundadır. buna mecburdur. Bizler hata yapmak için yaratılmış olan varlıklarız. Biliyorsunuzki insanın türkçe anlamı hata yapan demektir. Bu bizim dogamızda vardır. o yüzden kendi doğrularının doğru olduğuna inanaraktan kendini kandırırsın bilmem anlatabildinmi???
Allah razı olsun kardeşim tabi içinde Allah inancı olan kişiler ile arkadşlık kurman lazım haklısın fakat ben öyle insanlar tanıdım ki...
kimseye inanç kalmıyo tabi iyi arkadaşlarımda var onlara soruyorum.keşke herkes iyi olsa iyi olsa derken sözünde dursa emanete hıyanet etmese doğruları söylese ama yok
selametle ka