selamün aleyküm fatmana nerdesin hiç görünmüyorsun neler oluyor
Selamün Aleyküm
Fatmanam seni gördüğüme çok sevindim:a15: incinur kadar değerimiz olmasada :a17: burda olmandan mutluluk duydum hayırlı cumalar canım...
aleyküm selam abla saat 5 te kursa gidyorum denk gelemdik senle uzun süredir...sen nasılsın bi yaramazlık yoktur inşallah...
neden girmiyorsun forumlara bari bizimkilere bak sen olmadan tadı yok
Aylin Şimdi Fatmaana Ablam Sitede Yok O Yüzden Cevap Yazmıyor
fatmana ben senı tanımıyorum ama cok yerde rast geldim yorumuna ve senden bahsedenlere ben sahsi olarak seni tanımak isterim nedir böyle senı sinirlendiren bizim sucumuz ne ki muhabbetinden mahrum bırakıosunama böyle diosanda mutlak vardır bi hikmeti fatmanacım.
selamun aleyküm...
fatmana kardeşim bir kusur işlediysek bilelim hatamızı telafi edelim..çok mesafeli yazıyorsun...:a17:
incinura katılıyorumas.ablacım.beni kırmadığın için teşekkür ederim.seni kim üzdü bilmem ama biz onları allaha havale edelim.ben seni herkeze karşı savunacam.hemde müslüman kavga etmez,yaslan söylemez,kalp kırmaz.allaha emanet olablacım.dualarımı senden eksik etmicem.dua ile kal ablacım.allha emanet ol.şimdi bakkala gidicem.birazdan gelicem.
incinura katılıyorum
onları allaha havale edin
abla hep burda kalın işaallah
S.A. Fatmaana ablacım ... Ben de sizi tam tanımıyorum ama bakın ne çok seveniniz varmış...Ne güzel sizin için... Niye girmek istemediğinizi tahmin ediyorum. ' Biz birbirimizi biliriz.'
Yazılarınızın ve yorumlarınızın devamını yine de bekliyorum ... Dua ile.
selamün aleyküm değerli fatmana kardeşim,,
bu sitede en çok gördüğüm sizdiniz..en çok yardım etmeyi sevende (dualarda) en çok bu forumları öne çıkaran ve herkesin dualarda birleşmesini sağlayan da sizdiniz
bir gün bir baktım siz de yoksunuz..
oysa bizler sizler gibi kardeşlerimizi kaybetmek istemiyoruz.
biz birlik olmak istiyoruz
yanlış neydi..kimdi.bilmiyorum
şu an için sizin burda olmanız önemli sadece
hatalar telafi edilebilir değil mi kardeşim
önemli olan burda bu maneviyatı paylaşmak
azalarak,bıkarak,siteden ayrılarak bu yolda birlikte yürüdüğünüz,maneviyatınızı her gün bir parça daha büyüttüğünüz ,islamı sevdiğiniz,sevdirdiğiniz ve dualarına katkıda bulunduğunuz kişiler hatrına diyelim....
küçük incinurun hatrı çokçaymış pek sevindim
şimdi belki bizlerin de hatırı kalmıştır belki kalbinizin küçük yerlerinde kırıntı halinde..
sebeb ve sonuç olmasın..kin ve küskünlükte..sadece burda bir fatmana olsun....
selamün aleyküm