Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

incinurcuğum senin için burdayım (2 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Fatmanam seni gördüğüme çok sevindim:a15: incinur kadar değerimiz olmasada :a17: burda olmandan mutluluk duydum hayırlı cumalar canım...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Fatmanam seni gördüğüme çok sevindim:a15: incinur kadar değerimiz olmasada :a17: burda olmandan mutluluk duydum hayırlı cumalar canım...

aleyküm selam canım..sağol..incinurum kadar kimse değerli olamaz:a15:ALLAHA EMANET OL CANIM GÖRÜŞRÜZ....

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
fatmana ben senı tanımıyorum ama cok yerde rast geldim yorumuna ve senden bahsedenlere :(ben sahsi olarak seni tanımak isterim nedir böyle senı sinirlendiren :( bizim sucumuz ne ki muhabbetinden mahrum bırakıosun:(ama böyle diosanda mutlak vardır bi hikmeti fatmanacım.

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Aylin Şimdi Fatmaana Ablam Sitede Yok O Yüzden Cevap Yazmıyor :)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
fatmana ben senı tanımıyorum ama cok yerde rast geldim yorumuna ve senden bahsedenlere :(ben sahsi olarak seni tanımak isterim nedir böyle senı sinirlendiren :( bizim sucumuz ne ki muhabbetinden mahrum bırakıosun:(ama böyle diosanda mutlak vardır bi hikmeti fatmanacım.

selamün aleyküm kardeşim teşekkürler...anlatsamda bişey değişmeyecek o yüzden boşverin..bu sitede herşeye güzel deyin geçin yada her yazilan yanlişa susun...yoksa barinamazsiniz....neyse boşverin...allaha emanet olun..hayirli akşamlar...hakkimdaki düşünceleirin için sağol..allaha emanet ol

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
as.ablacım.beni kırmadığın için teşekkür ederim.seni kim üzdü bilmem ama biz onları allaha havale edelim.ben seni herkeze karşı savunacam.hemde müslüman kavga etmez,yaslan söylemez,kalp kırmaz.allaha emanet olablacım.dualarımı senden eksik etmicem.dua ile kal ablacım.allha emanet ol.şimdi bakkala gidicem.birazdan gelicem.
incinura katılıyorum

onları allaha havale edin

abla hep burda kalın işaallah

bagban

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Fatmaana ablacım ... Ben de sizi tam tanımıyorum ama bakın ne çok seveniniz varmış...Ne güzel sizin için... Niye girmek istemediğinizi tahmin ediyorum. ' Biz birbirimizi biliriz.'
Yazılarınızın ve yorumlarınızın devamını yine de bekliyorum ... Dua ile.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Fatmaana ablacım ... Ben de sizi tam tanımıyorum ama bakın ne çok seveniniz varmış...Ne güzel sizin için... Niye girmek istemediğinizi tahmin ediyorum. ' Biz birbirimizi biliriz.'
Yazılarınızın ve yorumlarınızın devamını yine de bekliyorum ... Dua ile.

aleyküm selam kardeşim..sağol güzel yorumun için....ALLAHA EMANET OL..HAYIRLI AKŞAMLAR

berat05

Yönetici
selamün aleyküm değerli fatmana kardeşim,,

bu sitede en çok gördüğüm sizdiniz..en çok yardım etmeyi sevende (dualarda) en çok bu forumları öne çıkaran ve herkesin dualarda birleşmesini sağlayan da sizdiniz

bir gün bir baktım siz de yoksunuz..
oysa bizler sizler gibi kardeşlerimizi kaybetmek istemiyoruz.
biz birlik olmak istiyoruz
yanlış neydi..kimdi.bilmiyorum
şu an için sizin burda olmanız önemli sadece
hatalar telafi edilebilir değil mi kardeşim
önemli olan burda bu maneviyatı paylaşmak

azalarak,bıkarak,siteden ayrılarak bu yolda birlikte yürüdüğünüz,maneviyatınızı her gün bir parça daha büyüttüğünüz ,islamı sevdiğiniz,sevdirdiğiniz ve dualarına katkıda bulunduğunuz kişiler hatrına diyelim....

küçük incinurun hatrı çokçaymış pek sevindim

şimdi belki bizlerin de hatırı kalmıştır belki kalbinizin küçük yerlerinde kırıntı halinde..

sebeb ve sonuç olmasın..kin ve küskünlükte..sadece burda bir fatmana olsun....

selamün aleyküm

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm değerli fatmana kardeşim,,

bu sitede en çok gördüğüm sizdiniz..en çok yardım etmeyi sevende (dualarda) en çok bu forumları öne çıkaran ve herkesin dualarda birleşmesini sağlayan da sizdiniz

bir gün bir baktım siz de yoksunuz..
oysa bizler sizler gibi kardeşlerimizi kaybetmek istemiyoruz.
biz birlik olmak istiyoruz
yanlış neydi..kimdi.bilmiyorum
şu an için sizin burda olmanız önemli sadece
hatalar telafi edilebilir değil mi kardeşim
önemli olan burda bu maneviyatı paylaşmak

azalarak,bıkarak,siteden ayrılarak bu yolda birlikte yürüdüğünüz,maneviyatınızı her gün bir parça daha büyüttüğünüz ,islamı sevdiğiniz,sevdirdiğiniz ve dualarına katkıda bulunduğunuz kişiler hatrına diyelim....

küçük incinurun hatrı çokçaymış pek sevindim

şimdi belki bizlerin de hatırı kalmıştır belki kalbinizin küçük yerlerinde kırıntı halinde..

sebeb ve sonuç olmasın..kin ve küskünlükte..sadece burda bir fatmana olsun....

selamün aleyküm

aleyküm selam berat abla..sağol güzel yorumun için...ALLAHA EMANET OL..HAYIRLI GECELER....

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
inci nurcuğum inan hiç içimden gelmiyor....bu siteye yazı yazmak ..lütfen bana kırılma olurmu..seni sevip sevmemekle ilgisi yok girmememin..sende beni seviyorsan israr etme.... inan burda dönen okadar çok şey görüyorumki insanalara karşı güvenim sarsılıyor.....girmediğim günlerde daha huzurluydum.....allaha emanet ol canuım...

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam ablacim öyle olsun.sen üzülme yeterki.biz seninle telefon da konuşuruz.öptüm allaha emanet ol ablacim

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Allah hayırdır inşaallah,
Bir müddet aranızda değildim elde olmayan sebeplerden Ancak döndüm ki ne göreyim sitenin en gözde üyeleri parçalanmış....fatmanam gidiyorum diyor....talip amcam gitmiş.....aliye kardeşim yok.....cevdet abinin ismi anasayfadan da silinmiş.....yahu neler oluyor anlamadım ki....... , size birileri birşeyler yapmışlar ama gördüğüm kadarıyla anlatmak istemiyorsun fatmanam, tamam ama benim ve ben gibilerin suçu ne...... SENi bizden mahrum ediyorsun........

Ben inanıyorum ve güveniyorum ki ne olduysa sen haklısın ve haklılığının sonucu böyle davranıyorsundur....Ancak canım vefalı Kardeşim benim Lütfen kızgınlığını biraz biraz hafifletmeye gayret et ve affedici ol canım,,, " Rabbim haklı olduğu halde affedenlerin yanındadır " bunu biliyorsun değil mi? daha yazmama gerek yok çünki sen doğru yolu biliyorsun sana güveniyor ve en kısa zamanda en azından benim ve sevdiğin kardeşlerin forumlarına katılmanı, güzel paylaşımından bizleri mahrum etmeyeceğini ümit ediyorum ve bekliyorum vesselam....

İşte yazıyorum gittiğin için gönlüm sana kırgın......Ben seni çok özledim.
Site yöneticilerine kızdıysan belli ki bir sorun yaşıyorlar ...yoksa mutlaka önlemini alırlar ya da gerekeni yaparlar kardeşim, senin gibi değerli bir üyelerini kaybetmek istemezler herhalde.....!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt