Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

incinurcuğum senin için burdayım (1 Kullanıcı)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm incinurcuğum..bu mübarek cuma günü seni kıramadım senin hatrın için sitedeyim....seni çok seviyorum canım benim....sadece senin açtığın konularda olacağım...ALAHA EMANET OL TATLIM..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum fatmana
bız senı kendı formlarımızda da gormek ısterız
cumanız mubarek olsun
allaha emanet ol

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm fatmana kardeşim...nerelerdeydin???
bende merak ettim...nerelerde tatilemi gitti diye?

selametle..

aleyküm selam tatile gitmedim ben zaten hep tatildeyim..siteye girmiyordum girmeyide düşünmüyordum incinurcuğumu kıramadım......gittiğim gündne beri sitede hiç bişey değişmemiş..ALLAHA EMANET OL..HAYIRLI GÜNLER..

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm incinurcuğum..bu mübarek cuma günü seni kıramadım senin hatrın için sitedeyim....seni çok seviyorum canım benim....sadece senin açtığın konularda olacağım...ALAHA EMANET OL TATLIM..

aleyküm selam canım hoşgeldin

aferin incinurumuza getirdi seni buraya.Allah ondan razı olsun Sendende kırmadığın için

seni çok seviyorum biliyosunn

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
as.ablacım.beni kırmadığın için teşekkür ederim.seni kim üzdü bilmem ama biz onları allaha havale edelim.ben seni herkeze karşı savunacam.hemde müslüman kavga etmez,yaslan söylemez,kalp kırmaz.allaha emanet olablacım.dualarımı senden eksik etmicem.dua ile kal ablacım.allha emanet ol.şimdi bakkala gidicem.birazdan gelicem.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
as.ablacım.beni kırmadığın için teşekkür ederim.seni kim üzdü bilmem ama biz onları allaha havale edelim.ben seni herkeze karşı savunacam.hemde müslüman kavga etmez,yaslan söylemez,kalp kırmaz.allaha emanet olablacım.dualarımı senden eksik etmicem.dua ile kal ablacım.allha emanet ol.şimdi bakkala gidicem.birazdan gelicem.

canim benim sağol dualarin için..bende ders çalişacam biraz akşamada kursum var..bana herzaman özelden yazabilirsin...allaha emanet ol canim...

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm Fatmaana Abla

Hoşgeldin Sefalar Getirdin Seni Burada Görmek Ne Kadar Güzel Dilerim Kendi Konularında da Görürüz. İnan Yokluğun Belli Etti Abla. Olaylarını Bilmiyorum Ama Allah'dan Olayların Senin İstediğin Şekilde Gelişmesini Diliyorum. Allah'a Emanet Ol Selametle

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldin Fatmana....:)

İncinur yine yaptı bir güzellik daha seni getirdi...Allah razı olsun Nurumuzdan..:)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
belkıs abla aramızda kalsın dua ettim fatma ablaya çok sinirliydi yanımda olsaydı suya dua okuyup içircektim asılnda.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
belkıs abla besmeleformunu bulamıyorum

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
belkıs abla aramızda kalsın dua ettim fatma ablaya çok sinirliydi yanımda olsaydı suya dua okuyup içircektim asılnda.

Helal Olsun Bu Yaşta Suya Dua Okuyup İçirtmek Kimsenin Aklına Gelmez...

İNCİNUR Dün Annen Mahsun Kul Ablamın Konusunda Gördüm Kuran Kursuna Gidiyormuşsun Allah Seni Devlete Millete Faydalı Bir Çocuk Yapar. İnşAllah İslamın Bayrağı Altından Ayırmaz Rabbim Seni İlerde Karşılayacağın Sıkıntı Korku Bela ve Müsibetlerden Korusun. Hayatta İstediklerin Senin Yanında Olsun...:)

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı

Tamam aramızda :a15:

Herkes ettiğiyle kalır canım, kim nedir ne değildir herkes farkında zaten... Allahım dualarını kabul etmiş bak :) Meleksin sen daha çünkü Allah razı olsun, hep böyle kal olur mu büyüsen bile..:)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
annem okıuyup babama içiriyor babamda hanım ne okudun diyor yine ayetel kürsüyü okuyoruz kötü bişey değilki demi anneme söylemeyin ama
evet kurana geçtim annemle gidiyoruz ama annem geçemedi daha tecritli okuyamıyor ben okuyorum seneyede hatip yapcaz namazda kılıyorum ama 4 vakit sabah namazına kalkamıyorum bazen kalkıyorum

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm Fatmaana Abla

Hoşgeldin Sefalar Getirdin Seni Burada Görmek Ne Kadar Güzel Dilerim Kendi Konularında da Görürüz. İnan Yokluğun Belli Etti Abla. Olaylarını Bilmiyorum Ama Allah'dan Olayların Senin İstediğin Şekilde Gelişmesini Diliyorum. Allah'a Emanet Ol Selametle

hoşbuldum kürşat sağol.ALLAHA MENAT OL..HAYIRLI GÜNLER

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
annem okıuyup babama içiriyor babamda hanım ne okudun diyor yine ayetel kürsüyü okuyoruz kötü bişey değilki demi anneme söylemeyin ama
evet kurana geçtim annemle gidiyoruz ama annem geçemedi daha tecritli okuyamıyor ben okuyorum seneyede hatip yapcaz namazda kılıyorum ama 4 vakit sabah namazına kalkamıyorum bazen kalkıyorum

canim benim allah sana zihin açikliği evrsin..inşallah en kisa zamanda öğrenirsin ...seninle birgün yüzyüze görüşürsek sana bi kurani kerim hediye edeceğim.....allahim seni tüm kötülüklerden korusun...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm fatmana nerdesin hiç görünmüyorsun neler oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt