Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ince düşünce (2 Kullanıcı)

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm...
zaten evlilikler böyle olmalı değilmi...
günümüzde, haramın gölgesindeki saçma sevgili muhabbetleri yapanların
ve evliliğinde saygıyı, sevgiyi sıfırlayanların dikkatle okuması gereken çok güzel bir hikayeydi...teşekkürler...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam kardeşim...ALLAH razı olsun evet çok güzeldi.
AŞŞŞKKK nelerrrr yaptırıyorrr

RABBİM bizede böylesine seveceğimiz, Kendisine yaklaştıracak eşler nasip eder...

ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim mevlam razı olsun çok güzel ve yerinde bir paylaşım olmuş.selam ve dua ile kalın selametle.

Selamünaleyküm...
zaten evlilikler böyle olmalı değilmi...
günümüzde, haramın gölgesindeki saçma sevgili muhabbetleri yapanların
ve evliliğinde saygıyı, sevgiyi sıfırlayanların dikkatle okuması gereken çok güzel bir hikayeydi...teşekkürler...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Aleykümselam kardeşim...ALLAH razı olsun evet çok güzeldi.
AŞŞŞKKK nelerrrr yaptırıyorrr

RABBİM bizede böylesine seveceğimiz, Kendisine yaklaştıracak eşler nasip eder...

ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...

aleyküm selam kardeşlerim..allah sizdende razı olsun..sizde o na emanetsiniz...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
"Aşk;sen nelere Ka'dirsin"..

"Aşk;sen nelere Ka'dirsin"..

Bu hadiseyi Bayram Ali Hocadan(r.a.) dinlemiştim..bunu anlatıp kendi uslubu ile üç kere
"AŞŞŞKKK nelerrrr yaptırıyorrr..."
demişti ... Rabbim şefaatine nail etsin.

EsSelamuAleykümVeRahmetullahiVeBerekatuhu
İshak Yakup Kardeşim..

Rabbimiz hasbii bir aşkla..dünyaya ve nefse kör..yoluna ve uğruna deli-divane eylesin cümlemizi inşaAllah..
Allah(CC) razı olsun Kardeşim..
Selam..sevgi..baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
Bu hadiseyi Bayram Ali Hocadan(r.a.) dinlemiştim..bunu anlatıp kendi uslubu ile üç kere
"AŞŞŞKKK nelerrrr yaptırıyorrr..."
demişti ... Rabbim şefaatine nail etsin.

EsSelamuAleykümVeRahmetullahiVeBerekatuhu
İshak Yakup Kardeşim..

Rabbimiz hasbii bir aşkla..dünyaya ve nefse kör..yoluna ve uğruna deli-divane eylesin cümlemizi inşaAllah..
Allah(CC) razı olsun Kardeşim..
Selam..sevgi..baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..

ve aleyküm selam kıymetli abim..mevla teala sizdende razı olsun ...bu arada hediye ettiğiniz avatar bu fakiri çok mutlu etti..sağolun hatırlanmak güzel..

salemün aleyküm..

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
osmanlıda yaşamış bir aile :

evin hanımı geçirdiği bir hastalık sebebi ile âmâ (kör) olmuştu,,
aradan kısa bir zaman geçti kadının kocasıda bilinmeyen bir sebeble gözlerine kaybetti
iki âmâ olarak tam onbeş yılı geride bıraktılar...

bu onbeş yılın sonunda adamın hanımı vefat etti.. hanımının vefatndan sonra adam yeniden görmeye başlamıştı.. ahali bu duruma çok şaşırarak sebebini sordu:

adamın verdiği cevap; muhteremler aslında ben hiç kör olmamıştım, hanımım kör olunca benim onu bırakıp yeniden evlenebileceğimi düşünüyor ve buna çok üzülüyordu.

bende hanımım üzülmesin diye kör olmuş gibi yaptım. benimde kendisi gibi kör olduğumu düşününce bu derdinden kurtuldu...

-- evde kör numarası yaptın bunu anladık. peki dışarıda niye kör gibi davrandın

-- dışarıda öyle davranmasaydım bir gün mutlaka hanımım bunu öğrenirdi ve o zaman daha çok üzülürdü...

bu hadiseyi bayram ali hocadan(r.a.) dinlemiştim..bunu anlatıp kendi uslubu ile üç kere AAAŞKK nelerrrr yaptırıyorrr demişti ... rabbim şefaatine nail etsin

hatırımda kaldığı kadarı ile paylaşmak istedim

selamün aleyküm

ve aleykum selam çok güzel bir yazı cidden şimdilerde böyle düşünen birilerini bulmak okadar zorki diyosun bu ii biridir islamı yaşıyor ama nafile tabii gerçi ben kendim doğru dürüst yaşayamıyorum ama en azından riyakar ve yalancı değilim....aeolunuz

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam çok güzel bir yazı cidden şimdilerde böyle düşünen birilerini bulmak okadar zorki diyosun bu ii biridir islamı yaşıyor ama nafile tabii gerçi ben kendim doğru dürüst yaşayamıyorum ama en azından riyakar ve yalancı değilim....aeolunuz

selamün aleyküm..

bu zamanda öyle adamlar yok malesef..çünkü o adamlara layık kadınlar da yok...
körler sağırlar birbirini ağırlar misali...günümüzün beyleri ile hanımları tam birbirine göre...:evet

sizde mevlaya emanetsiniz...:H

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
Allah razı olsun. çok etkileyici.
Allah'a emanet olun

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam abi ellerinize sağlık inşaallah
Rabbimize emnaet olun hayırlı akşamlar inşaallah

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
:):) VE ALEYKÜM SELAM ABİ.ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM.GÜNÜMÜZDE DE BÖYLE AŞKLAR VAR MIDIR ACABA:H:H

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
Allah razı olsun. çok etkileyici.
Allah'a emanet olun
ve aleyküm selam mevla cümlemizden razı olsun...selametle inşaallah..

selamün aleyküm..hanımefendi kardeşim..okudum yazdıklarınızı lakin durum sizin sandığınız gibi sadece o forumdan ibaret değil..küsme veya barışma söz konusu değil..siz rahat olunuz..sorunu siz başlatmadınız..bu bir süreç olarak gelişti..

:):) VE ALEYKÜM SELAM ABİ.ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM.GÜNÜMÜZDE DE BÖYLE AŞKLAR VAR MIDIR ACABA:H:H

selamün aleyküm kardeşim..sağolasın.
sence varmıdır..bence yoktur..

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
peki durum neden ibaret acaba abi:A:A

selamün aleyküm..

hanımefendi kardeşim durum anlatılacak bi şey değil ki.. gördün işte geçen gün..; "sana uyuz oluyorum".."yazılarını takip ediyorum açığını arıyorum"..ve "sen önüne gelene havlayan bir köpeksin.."

ve bu laflar bir anlık öfke ile söylenmiş sözler değil..bunlar kanaat..adamların benim hakkımda ki kanaati böyle..hal böyleyken..barışsak ne olur barışmasak ne olur..siz unutun bu mevzuları..kafanızı yormayın, keyfinize bakın..herkes halinden memnun..

selamün aleyküm...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
VeAleynaAleykümSelam İSHAK YAKUP Kardeşim..

Öncelikle size böyle bir yaklaşımda bulunulmasına üzüldüm..
Üzüldüm bir kardeşin..kardeşine bu tarz yaklaşım göstermesine..sebep ne bilmiyorum..ama her ne sebeple olursa olsun hoş değil..
Can Kardeşim..gelin "o sözleri" oradan siliniz..başkaları da okuyacak ve üzüntü daha artacak..siz büyüklük yapınız.. hatta kalbize sıçradıysa geliniz oradan da siliniz..örnek olunuz inşaAllah..
Sabırla ve tevekkülle can Kardeşim..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
(Hakkınızı helal ediniz..beni anlayacağınızı umuyorum..)

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
VeAleynaAleykümSelam İSHAK YAKUP Kardeşim..

Öncelikle size böyle bir yaklaşımda bulunulmasına üzüldüm..
Üzüldüm bir kardeşin..kardeşine bu tarz yaklaşım göstermesine..sebep ne bilmiyorum..ama her ne sebeple olursa olsun hoş değil..
Can Kardeşim..gelin "o sözleri" oradan siliniz..başkaları da okuyacak ve üzüntü daha artacak..siz büyüklük yapınız.. hatta kalbize sıçradıysa geliniz oradan da siliniz..örnek olunuz inşaAllah..
Sabırla ve tevekkülle can Kardeşim..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
(Hakkınızı helal ediniz..beni anlayacağınızı umuyorum..)
:( ben de katılıyorum siz de biliyorsunuzdur Allahu Teala mü'minin mü'mine küsmesini istemez.hatta bu küslüğün de en fazla üçgün olduğunu biliyordum yanlış mı acaba.gelin siz de bir büyüklük yapın bu siteye o kadar kişi giriyor ki lütfen onları da unutmayın siz büyükler bizlere örnek insanlarsınız

Allah yar ve yardımcınız olsun.''sabredenlere ödüllerini,yapmakta olduklarının en güzeli ile ödeyeceğiz.''(Nahl/96) amin:H:H

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Kardeşim Güzel Bir Paylaşim

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..

hanımefendi kardeşim durum anlatılacak bi şey değil ki.. gördün işte geçen gün..; "sana uyuz oluyorum".."yazılarını takip ediyorum açığını arıyorum"..ve "sen önüne gelene havlayan bir köpeksin.."

ve bu laflar bir anlık öfke ile söylenmiş sözler değil..bunlar kanaat..adamların benim hakkımda ki kanaati böyle..hal böyleyken..barışsak ne olur barışmasak ne olur..siz unutun bu mevzuları..kafanızı yormayın, keyfinize bakın..herkes halinden memnun..

selamün aleyküm...

aleykümselam ishak abi çabuk yetiş aşağıdaki linke tıklaman lazım gördüklerine inanamıyacaksııııııın:B
http://forum.islamiyet.gen.tr/nasihatler/57061-hafize-cevdet-71-ishakyakup-kardeslerime.html

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel bir paylaşım olmuş severek okudum Rabbim Razı olsun inşALLAH. Gerçek aşkı bulanlardan olmak dilegyle
DuaLarla...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt