Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İNANMAYANLARA ÇAĞRIDIR !!!! (1 Kullanıcı)

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben başka insanlarında illa kendileri gibi inanmalarını bekleyenleri ,"illa sizde bizim gibi yaşayacaksınız! " diretmelerine bir anlam veremiyorum ...

Derinlemesine düşündüğümde ve kendime: "ya acaba inanmayan biri neden inanan birinin de kendisi gibi davranmasını bekler ? "diye sorduğumda karşıma çıkan tek cevap şu oluyor :

İNANMAYANLAR, İNANAN İNSANLARIN GÜZEL YAŞAMINI GÖRÜNCE KENDİ ÇİRKİN YAŞAMLARINDAN RAHATSIZ OLUYORLAR VE BU NEDENLE ETRAFTA İNANAN OLMASINDA KENDİ REZİL HAYATLARINI DOYASIYA YAŞAYABİLSİNLER İSTİYORLAR

evet inanmayan bir insanın inanan insanlara tahamül edememesi ,başka neyle açıklanabilir ???

onlara sesleniyorum :

SİZ BİZİM TERTEMİZ GÜZEL YAŞAMIMIZDAN VAZ GEÇMEMİZİ İSTEYECEĞİNİZE KENDİNİZİN REZİL YAŞAMINIZI DÜZELTİN BAKIN O ZAMAN BİZDEN RAHATSIZ OLUYOR MUSUNUZ !!!

selamlar

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İNANMAYANLARA ÇAĞRIDIR !!!!

e_m_i_n yazdı:
Arkadaşlar ben başka insanlarında illa kendileri gibi inanmalarını bekleyenleri ,"illa sizde bizim gibi yaşayacaksınız! " diretmelerine bir anlam veremiyorum ...

Derinlemesine düşündüğümde ve kendime: "ya acaba inanmayan biri neden inanan birinin de kendisi gibi davranmasını bekler ? "diye sorduğumda karşıma çıkan tek cevap şu oluyor :

İNANMAYANLAR, İNANAN İNSANLARIN GÜZEL YAŞAMINI GÖRÜNCE KENDİ ÇİRKİN YAŞAMLARINDAN RAHATSIZ OLUYORLAR VE BU NEDENLE ETRAFTA İNANAN OLMASINDA KENDİ REZİL HAYATLARINI DOYASIYA YAŞAYABİLSİNLER İSTİYORLAR

evet inanmayan bir insanın inanan insanlara tahamül edememesi ,başka neyle açıklanabilir ???

onlara sesleniyorum :

SİZ BİZİM TERTEMİZ GÜZEL YAŞAMIMIZDAN VAZ GEÇMEMİZİ İSTEYECEĞİNİZE KENDİNİZİN REZİL YAŞAMINIZI DÜZELTİN BAKIN O ZAMAN BİZDEN RAHATSIZ OLUYOR MUSUNUZ !!!

selamlar

BİSMAİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
BİZİM HİZMETİMİZ İNANMAYANLARI İSLAMA DAVET ETMEK...........!
ALLAH'IN İSTEDİĞİ KUL ANCAK HİDAYETE EREBİLİR............İSTEMEDİĞİNE NE YAPABİLİRİZ Kİ.....!ONLAR NE KADAR DİRETSEDE HOŞ GÖRÜ, TATLI DİL HER KAPIYI AÇAR.........!

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İNANMAYANLARA ÇAĞRIDIR !!!!

Unutmamalıyızki biz inanmayan birini güzel dinimize,gerçeğe,doğruya davet ettiğimizde yapmamız gerekeni yapmış oluyoruz!!!

Yani o davet ettiğimiz insan bize kulak verir ise ne mutlu ona ne kadar doğru bir karar verdiğini zamanla anlar ama yok şeytanın kör ettiği gözlerini açmamaya diretirse bizim yapacağımız bişi yoktur !

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt