Allah Razi Olsun. çok Güzel Bir Yazi Emeğine Sağlik
Rabbim sizden de razı olsun kardeşim. Selam ve dua ile...
Allah Razi Olsun. çok Güzel Bir Yazi Emeğine Sağlik
selamün aleyküm kardeşim eline sağlık allaha emanet ol
Inanç Güven Ve ümit Hayat Boyunca Yanimizda Olur Inşallah
Bunların sözle anlatması çok kolay fakat icraata geçirilmesi o kadar zor ki.saglam bir iradeye sahibi olmamız gerekiyor bu üçlüye ulaşmak için.
Dualarınıza bizleri de ortak etmeniz temennisiyle...
Köy sakinleri yağmur duasına çıkmışlardı. Bütün köy ahalisi toplandı. İçlerinden birinde şemsiye vardı.
Bu inançtır.
Babalar bebeklerini havaya hoplatır, çocuklar gülmekten bayılır. Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler. Çünkü babaları onu tutacaktır.
PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL KARDEŞİM. BU İLK CÜMLEYİ BANA BİRİSİ ANLATTIĞINDA ONA TEBESSÜM ETTİ HALİME ŞAŞTI. DEDİMKİ ŞEMSİYE GETİREN YANLIŞ YAPMIŞ. ORADA YAĞMUR DUASINA GİDENLER ZATEN DUAYLA YAĞMUR YAĞACAĞINA İNANAN İNSANLARDIR. BİR DÜŞÜNSENE UZUN SÜREDİR YAĞMUR YAĞMAMIŞ. BÜTÜN İNSANLA İNANÇLA, O SUSUZLUĞUN VERDİĞİ ACİZLİKLE TEK YÜREK OLUP YARADANA DUA EDİYOR VE YARADANIN İNANÇLA ÇEVRİLEN ELLERİ GEİÇEVİRMEYECEĞİNİ BİLMEKTEDİRLER. VE YARADANDAN RAHMET GERLİR. HER DAMLASINDA SUYA HASRET GÖNÜLLERDEN GELEN DUA VARDIR. İNSAN YAĞAN BU DUALARLA YIKANMAK İSTEMEZ Mİ ? HER DAMLA DA DUA VAR. BEN ŞİMDİ YAĞMUR YAĞSA ÇIKIP DIŞARI O YAĞMURDA ISLANMAYI İSTERİM. HELE DUAYLA GELEN YAĞMUR YOK MU? ONUNLA YIKANANA NE MUTLU.
TABİ BURDA ANLATILMAK İSTENEN İNANCIN GÜVENMENİN GÜZELLİĞİ
AÇIKCASI GÜVEN KONUSUNDA DA BİR İKİ ŞEY BELİRMEK İSTİYORUM. İNSAN NEFSİ KAYMAYA ÇOK MUSAİTTİR.(RABBİM bizi doğru yoldan kaydır masın.) OYLE OLAYLAR DUYUYOR VE GÖRÜYORSUNUZ Kİ İNSANLARA GÜVENMEMEYİ ÖĞRENİYORSUNUZ. (ENSARLAR GİBİSİ VARDA BİZ Mİ GÜVENMİYORUZ )
HEP BAŞKALARINA GÜVEN VERMİŞİMDİR AMA KİMSEYE GÜVENMEMİŞİMDİR. BU DÜNYA DA YARADANDAN ve ONUN RESULUNDEN GAYRİSİNE GÜVENEMEMDE, İNANAMAMDA.
NE DİYEYİM İNŞALLAH RABBİM CÜMLEMİZİ GÜVENEBİLECEĞİMİZ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN.
(babana bile güvenme sözü nerden gelmiş ona da bi bakın bakalım onunda bir hikayesi var )
İNCİTME İNCİNİRSİN.İNCİNSEN DE İNCİTME...
Bu söz tam olarak kimin cevap verirseniz sevinirim
(babana bile güvenme sözü nerden gelmiş ona da bi bakın bakalım onunda bir hikayesi var )