Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İmza 250 karakterden fazla olamaz BB kod eklendi (1 Kullanıcı)

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.sorularlaislamiyet.com
Öyle önemli gibi görünen bir derdim yok ama bunu yapamamak canımı sıkıyor.
Ben kendi profilim için güzel bir imza yapmak istiyorum ama bir türlü bana izin vermedi. "Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir."Bir kişinin senin elinle hidayete ermesi, senin için, üzerine güneşin doğup battığı herşeyden daha hayırlıdır." Hadis-i Şerif. Yapabildiğimiz kadar iyilik yapmaya çalışalım. İyilik adına Neler yapabileceğimizi düşünelim. İmza olarak bu Hadis-i Şerif'leri yazıyorum ama sürekli hata veriyor. İmzanız 250 karakterden fazla olamaz bb kod eklendi diyor. Çok büyük bir sorun değil ama bilen varsa lütfen anlatsın nasıl düzeltebilirim. Zamanını aldığım kardeşlerimden de haklarını helal etmelerini istiyorum. :a03: Özür dilerim.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
bizim sitede imzanın kısa olanı makbul galiba:D

bende uzun imza eklemeye çalıştığımda hata veriyor
anlayacağın kısa olmalı imza :S

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
bizim sitede imzanın kısa olanı makbul galiba:D

bende uzun imza eklemeye çalıştığımda hata veriyor
anlayacağın kısa olmalı imza :S

Saydım 250 karakter yok ki :a02:. Galiba başka bir hata var. Forum kurdu olan değerli kardeşlerimden birisi inşaallah bu sorunumuzu anlar ve çözer. Çünki çok uzun ve güzel imzalar gördüm.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
bir de çok kısa olan bir yazı denesene;)
o da olmazsa...o zaman bakarsın duruma göre

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
Olmaz :a42: Ben bu yazıyı istiyorum. İleride eklemeler yaparım belki ama şu anda bu yazıdan başkasını yazamam. Deneme dahi olsa yazmak istemiyorum. Olursa bu yazı olmazsa bunda da vardır bir hayır. :a02:
"Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir."Bir kişinin senin elinle hidayete ermesi, senin için, üzerine güneşin doğup battığı herşeyden daha hayırlıdır." Hadis-i Şerif. Yapabildiğimiz kadar iyilik yapmaya çalışalım. İyilik adına Neler yapabileceğimizi düşünelim.

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
Amin.
Admin'leri , Moderatör'leri , Forum Kurtlarını bekliyorum... :a36:
Hemen gelirler mi :confused: :a05:
Yoksa uyuyup sabah mı baksam ? :a34:

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
Olmaz :a42: Ben bu yazıyı istiyorum. İleride eklemeler yaparım belki ama şu anda bu yazıdan başkasını yazamam. Deneme dahi olsa yazmak istemiyorum. Olursa bu yazı olmazsa bunda da vardır bir hayır. :a02:
"Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir."Bir kişinin senin elinle hidayete ermesi, senin için, üzerine güneşin doğup battığı herşeyden daha hayırlıdır." Hadis-i Şerif. Yapabildiğimiz kadar iyilik yapmaya çalışalım. İyilik adına Neler yapabileceğimizi düşünelim.

Al kardeşim imza kısmına bunu kopyala yapıştır

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt