Ravzadakinurunkölesi
Kayıtlı Kullanıcı
tamam kızma yaaa hemen kalkıyorum birazdan gelir yazarım cektim diye olurmu
Peki :a12:
tamam kızma yaaa hemen kalkıyorum birazdan gelir yazarım cektim diye olurmu
Est canım kardeşim ne demek,bizim kardeşliğimiz daim olacak inşaallah.Rabbim Efendimizin Livaülhamd isimli sancağındada hepimizi beraber eylesin.Size zahmet konuyu düzenlerseniz sevinirim.Hatta silebilirsinizde.
Her mahalleye cami yaptırmak,3 tane kız çocuğum olsa hafız edip islam mücahidi olarak yetiştirmek...
Rabbim nasip etsin inşallah...
amin amin ecmain .. inşaALLAH inşaALLAH ne güzel bir dua ..:a12:
sen hafızmısın kardeşim...
ne demek kıymetli kardeşim!ya allah aşkına siz benim dinimin en kıymetli hazinesinin hamalısınız,hafızısınız.benim canım,ciğerim,gözümün nuru bitanecik kitabımı taşıyorsunuz,size nasıl kırılabilirimki?osmangazi duvardaki o yüce kitaba hürmeten sabaha kadar ayaklarını uzatıpta yatmıyor,sizse o yüce kitabın taşıyıcısısınız nasıl kırılabilirimki?gönlünü rahat tut canım kardeşim.
Ravzadakinurunkölesi kardeşim!rabbım bu gecenin hürmetine,geceleri kaim,gündüzleri saim olan kulların hürmetine sizinde dualarınızı kabul eylesin inşaallah.
Ne demek kıymetli kardeşim!Ya Allah aşkına siz benim Dinimin en kıymetli hazinesinin hamalısınız,hafızısınız.Benim canım,ciğerim,gözümün nuru bitanecik kitabımı taşıyorsunuz,size nasıl kırılabilirimki?Osmangazi duvardaki o yüce kitaba hürmeten sabaha kadar ayaklarını uzatıpta yatmıyor,sizse O yüce kitabın taşıyıcısısınız nasıl kırılabilirimki?Gönlünü rahat tut canım kardeşim.
Ravzadakinurunkölesi kardeşim!Rabbım bu gecenin hürmetine,geceleri kaim,gündüzleri saim olan kulların hürmetine sizinde dualarınızı kabul eylesin inşaallah.
[sıze="4"]hocam sizler olmasanız bizler nasıl ögrenecegiz o kıymetli hazineyi vallahi içim rahatladı cok üzüldüm çünkü hele hele sizin gibi bir hocaefendiyi kırmak istemezdim.olsun hocam inşallah bu siteye devamlı giriyoruz burada serbest sohbet bölümünde konuşuruz inşallah.sizede hayırlı geceler cumanız mubarek olsun.(ravzaya dua ettiniz beni unuttunuz kıskandım şimdik):)[/sıze]
Rabbim Teala kabul edeceği duayı ettirmeyi nasip edermiş Sevda kardeşim :a12:
YOK RAVZA COK KISKANDIM ŞİMDİ BENDE DUA İSTİYOM :a19:
cok buyuk alım bır ınsan olup bu gür sesımle ınsanları ıslamıyete cekmerdim ama bende ıs yok ıstemekle olmuyor sadece bırazda ugrasmakla oluyor neyse
Allahın rahmetı uzerınıze olsun
Değilim malesef kardeşim,ama inşallah Allah nasip etsin,inşallah şu önemli bir kaç ilimi öğrendikten sonra ona da el atcam Allah c.c.ni izni ve sizin dularınızla ...
Kızlarımı hafız edip deyince hafızmısım gibi anlaşıldı sanırım,Allah c.c. yazdırdı sanırım :a12:
İmkanım olsa,şöyle daha modern,Hafızlarıma yakışır bir şekilde ilim yuvası kurar,yine hafız yetiştiririm.Bütün Dünya müslümanlarında da birer öğrencim olsun isterdim.
Sevda hafız kardeşim dualarım herzaman sizlerle kardeşim.Bütün İslamiyet camiası için,Rabbım kabul buyursun inş.