Allah razı olsun, her ikinizden de...(konuşmaya korkuyorum hala)
ilham ses vermezse susacagım...
Bre garip konuşursan yiyecekmiyiz? yok öyle değil, edebe aykırı laf ederim ,Rabbime yüzüm yok ne ederim?
O bilince erişemem üzüntü içindeyim..(seven sevdiğiyle beraber, sil göz yaşını yare gidelim)
O Nur'un (muhammed nurunun) damlası yeter aleme... hani peygamberleri birbirinden ayırt etme??ama O NUR hürmetine , daha açık söyle!
kendinde gördügünü söyle...tamam..
Madem Yaratan en güzel kendini ,ayna olarak onda gördü , Resul ne dedi?' beni gören Allah'ı görür'' peki velilerde de görülür??(onun nurunun
gölgesidir)
Alem birdir. La ilahe illalah deyince hakikat görülür.. sebebi sebebe bağlar bazen...
Haydi oyalanma zihnin açık bazen (Rabbim bana bunlar bile çok bazen) azına bile razıydım, ama yakin iman istemek kendinden oluyor bazen
lütfuna muhtacım, hani o Muhammed(s.a.v)??? şimdi, şimdi ismini görürüm bazen, bir ismi aleme yeterken(anlatamıyorum Rabbim bagışla)
Daha vakit erken...
Göndermeyecek! çünkü O (c. c) en güzel nuru yarattı, o en güzel nuru beğendi, gelen kendiydi (işte garip bu lafı etti)
Gelen olursa, bile hep ondan aşagı düzeyde kalacak, ona yetişmek mümkün olmayacak, çünkü en mükemmelini yarattı (insanın anlayacagı dilde , anlaşılamadı bile) Rabbim bağışla...
EE garip dogru dürüst laf edemedin sende... Rabbim senin önünde laf söylemek hadimize mi?(estagfirullah garip küçüldün sende iyice)
Rabbim ihsanları ile şımartmıştı, şimdi olanlar karşısında ise onun büyüklügü karşısında , utancımdan küçülüyorum
Rabbim sana şükürler olsun, nefsimiz olmasa bu dünyada sana olan utancımdan yaşayamazdım, bak ona verdiklerinle nasıl şımarır, bu da bir hikmetmiş desene..
EE konuyu dağıttın! Yakis kardeş toparlar..İman : inan , herşeye inan ama Rabbim ben görüyor gibi , görmüş gibi istiyorum ....zor mu?
Peygamber Muhammed (s.a.v) nurundan yararlan(inşallah) nasıl? Onun getirdiklerine sımsıkı bağlan (inşallah)