Mhb arkadaslar,
Benim yakinda nisanim olcak ve ondan sonrada imam nikahinida yapacaz ama onunla ilgili bi kac sorum var size.
Biliyorum ki, 32 farzi bilmemiz lazim. Ama hoca nasil soracak bize? 32 farzi hepsini sayin mi diyecek? Yoksa bunun disinda baska sorduklari bisey varmi?
Bide bana asagadaki farzlari aciklarmisiniz?
TEYEMMÜMÜN FARZLARI
1- Niyet.
2- İki darb ve mesih.
NAMAZIN FARZLARI
Dışında olanlar:
1- Hadesten taharet
2- Necasetten taharet
3- Setr-i avret
4- İstikbal-i Kıble
5- Vakit
6- Niyet
İçinde olanlar:
1- İftitah tekbiri
2- Kıyam
3- Kırâet
4- Rükû
5- Secde
6- Kaide-i ahire.
Öncelikle Teyemmüm nedemek? Ve bide namazin farzlarinda icinde ve disindakinin ne farklari var ve onlarin 6ser noktalarini aciklarmisiniz ne demek oldugunu? Türkcem biraz sayif ve onun icin biraz zorluk cekiyorum, cünkü kelimenin anlamlari ne oldugunu bilmiyorum.
Cevaplarinizi merakla bekliyorum!
Benim yakinda nisanim olcak ve ondan sonrada imam nikahinida yapacaz ama onunla ilgili bi kac sorum var size.
Biliyorum ki, 32 farzi bilmemiz lazim. Ama hoca nasil soracak bize? 32 farzi hepsini sayin mi diyecek? Yoksa bunun disinda baska sorduklari bisey varmi?
Bide bana asagadaki farzlari aciklarmisiniz?
TEYEMMÜMÜN FARZLARI
1- Niyet.
2- İki darb ve mesih.
NAMAZIN FARZLARI
Dışında olanlar:
1- Hadesten taharet
2- Necasetten taharet
3- Setr-i avret
4- İstikbal-i Kıble
5- Vakit
6- Niyet
İçinde olanlar:
1- İftitah tekbiri
2- Kıyam
3- Kırâet
4- Rükû
5- Secde
6- Kaide-i ahire.
Öncelikle Teyemmüm nedemek? Ve bide namazin farzlarinda icinde ve disindakinin ne farklari var ve onlarin 6ser noktalarini aciklarmisiniz ne demek oldugunu? Türkcem biraz sayif ve onun icin biraz zorluk cekiyorum, cünkü kelimenin anlamlari ne oldugunu bilmiyorum.
Cevaplarinizi merakla bekliyorum!