mustafa_xtar
Kayıtlı Kullanıcı
RE: İlginç ve Komik Resimler
B)
B)
iman yazdı:
kurstan gelir gelmez bilgisayarı açtım ilk baktığımda sizin forumunuz oldu bütün yorgunluğum gitti valla Allah razı olsun. bugünden sonra yatılı olucam sizlerden ayrılcam diye üzülüyorum
artık cuma görüşürüz inş
iman yazdı:
kurstan gelir gelmez bilgisayarı açtım ilk baktığımda sizin forumunuz oldu bütün yorgunluğum gitti valla Allah razı olsun. bugünden sonra yatılı olucam sizlerden ayrılcam diye üzülüyorum
artık cuma görüşürüz inş
mustafa_xtar yazdı:
iman yazdı:
artık cuma görüşürüz inş
Kardeşim allah razı olsun. Üzülmeyin inşallah gelince yine görüşürüz. Allaha emanet olun
iman yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
iman yazdı:
artık cuma görüşürüz inş
Kardeşim allah razı olsun. Üzülmeyin inşallah gelince yine görüşürüz. Allaha emanet olun
Allah razı olsun mustafa ve mehmet kardeş
yatılı benim için daha iyi.kendimi derslere daha çok vericem.hem ne güzel şeyler öğrenicem biiznillah gelip sizlerle de paylaşırım.bugün hocayla Allah korkusundan bahsettik derste Ondan korkturan şey asıl sevgidir şeklinde falan.
mustafa kardeşim senin açtığın forum aklıma geldi . bana bu sitenin çok yararının olduğunu anladım sonra.
elhamdülillah
Allah hepinizden razı olsun
FATMA_ERGUN yazdı:
MEMET BEY BU NEEEE
mehmeterkoca yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
MEMET BEY BU NEEEE
namaz kılarken telefonları kapatalım değil mi . .
FATMA_ERGUN yazdı:
mehmeterkoca yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
MEMET BEY BU NEEEE
EVET KAPATALIM AMA ACABA HANGİ HATTI KULLANIYOR TELSİM Mİ?
mehmeterkoca yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
MEMET BEY BU NEEEE