Son Konular
ÇOK FARKLI Bİ YAKLAŞIM AMA İLGİNÇ DE...enise karadeniz yazdı:
s.
gerçekten çok ilginç bir resim.eğer insanlar gittikçe küçülüyorsa desenize bundan birkaç asır sonra boyları karınca kadar olcak.allahın hikmeti.paylaşım için sağol kardeşim selametle...
bedirhan_bedir yazdı:
CENNET GULU yazdı:
ARKADAŞLAR;
ÇOK İLGİNÇ BİR RESİM GÖRDÜM VE BUNU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM..
BİR ARKEOLOJİ KAZISINDA KOCAMAN BİR İSKELETE RASTLANMIŞ..
İŞTE RESMİ...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>
![]()
B)B)B)B)
SELAMETLE KALIN..
sevgili cennet gülü bu tür resimler fake yani yalan isterseniz aynı şekilde onlarca resim yapabilirim size. photoshop aldatmacası. insan yüzlü balık köpek şeklinde kız ayrıca sound programlarını kullanarak ta cehennemin seslerini yapabilirim.
bunlara artık aldanmayın. selam ve dua ile.
x_asri_saadet_x yazdı:
RABBİM DAHA İYİ BİLİR BUNLARI BİZLERSE ACİZ BİRER KULUZ!.. RABBİM BAGIŞLASIN BİZLERİ!...
yun_us25 yazdı:
![]()
![]()
Güya Hollanda'da bir genç kız, annesi Kur'an okurken müziğin sesini kısmamış ve annesiyle tartışarak elindeki Kur'an-ı Kerim'i alıp yere atmış.Genç kız o anda alev alıp yanmaya başlamış ve annesi üzerine battaniye atmış. Battaniyeyi kaldırınca hayvanla insan arası tuhaf bir yaratığa dönüşmüş...Sözkonusu fotoğraf, Amerikalı sanatçı Patricia Piccinini'nin Newyork'ta sergilenen mini heykellerinden birine aittir.Patriccia genetik mühendislik alanındaki çalışmalara gönderme yapmak için ürettiği heykelleri müzesinde ve aynı zamanda internet sitesinde sergilemekte.
GENETIK ILE OYNANIRSA NE OLUR BUNU ELESTIREN BIR SANATCININ CALISMASININ FOTOSUNUN UYDURMA HIKAYE ILE BASINA YANSIMASI IMIS OLAY
PEKI, saf bir muslumanın buyuk ihtimalle iyi niyetle uydurdugu - belkide bunu yutacak musluman olur ve sonra isin asli ortaya cıkınca rezil olurlar diyen bir islam dusmanının uydurdugu - bu foto'nun sonucunda kim karalandı...ISLAM...Fotoyu ortaya atan - her kim ve hangi gorüşten se- belli degil ...Olan " Mınhac" nur olan dinimize oldu...Yine hurafe dini diye nitelenecek.... Ama o tertemiz...onu - Haşa- kirli gibi gösteren sadece müslümanların cahilce ve İslam'a aykırı tutum ve davranışları...!
PEKI NE YAPMALI...ALLAH CEZALANDIRACAGI TOPLUMU BILE FIZIKI KURALLARA GORE CEZALANDIRIYOR...BARAJI YIKIYOR, SELLE YOK OLUYORLAR......YANARDAG PATLIYOR...FALAN... - www.kavimlerinhelaki.com - YANI BIZ DE BU SUNNETULLAH'A UYMALI ISIMIZI VE OLAYLARI ONCE FIZIK KURALLARI ICINDE DEGERLENDIRMELIYIZ...ALLAH'IN YARDIMI HAK VE MUCIZE CIHAD ALANLARINDA HER DAIM GORULMUSTUR...BEDIR'DEN CANAKKALE'YE , KIPRIS'TAN AFGANISTAN'A ...DEK -YETER KI TEFRIKAYA DUSMEYIP ALLAH ICIN MUCADELE EDELIM...!-Ama normal hayatta karsılastıgımız olayları once fizik-Tabiat kuralları -Sunnetullah, Allah'ın koydugu kurallara gore - degerlendirelim,sonra olayı arastirip mucizevi boyutu ortaya cıkarsa o zaman inanalım...
KISACA MUCIZE'YE AMENNE FAKAT SAFTIRIKLIGE HAYIR !
yun_us25 yazdı:
HAYY CANIM KARDEŞİM ÜZÜLMENE GEREK YOK ,O NASIL SÖZ BİZ BURDA BİR AİLEYİZ HER İNSANIN YANLIŞI OLABİLİR. DEDİM YA BUNLARI AYIRT ETMEK ÇOK ZOR BENDE İLK GÖRDÜĞÜNDE ŞAŞAKALMIŞTIM. LÜTFEN KENDİNİ ÜZME HADİ KAL SAĞLICAKLA.....B)