FEYZAADALI
Kayıtlı Kullanıcı
- Katılım
- 30 Tem 2007
- Mesajlar
- 218
- Tepki puanı
- 1
- Puanları
- 0
Malzeme:
Yarim K.g. Havuç
Bir K.g. Patates
Dere Otu
Küçük Salatalik Turşusu 7-8tane
Yapimi:
Patatesi Haşla Iyice Ez. Içine Sivi Yağ Ve Tuz Ekle Iyice Kariştir.
Ayri Bir Kaba Havucu Rendele. Içine Minik Minik Doğranmiş Turşuyu Ekle.yine Içine Biraz Sivi Yağ Ekle. Bu Kerişimi Borcamin Içine En Az 2 Parmak Kalinliğinda Yay.patatesli Karişimin Içine Dere Otunu Ince Kiyarak Ekle Kariştir. Bu Karişimida Tepsideki Havucun üzerini Kapliyacak şekilde Yine En Az2 Parmak Kalinliğinda Ser. Yarim Saat Buzdolabinda Beklet.dilim Dilim Ikramlik Servis Yap Afiyet Olsun.
Yarim K.g. Havuç
Bir K.g. Patates
Dere Otu
Küçük Salatalik Turşusu 7-8tane
Yapimi:
Patatesi Haşla Iyice Ez. Içine Sivi Yağ Ve Tuz Ekle Iyice Kariştir.
Ayri Bir Kaba Havucu Rendele. Içine Minik Minik Doğranmiş Turşuyu Ekle.yine Içine Biraz Sivi Yağ Ekle. Bu Kerişimi Borcamin Içine En Az 2 Parmak Kalinliğinda Yay.patatesli Karişimin Içine Dere Otunu Ince Kiyarak Ekle Kariştir. Bu Karişimida Tepsideki Havucun üzerini Kapliyacak şekilde Yine En Az2 Parmak Kalinliğinda Ser. Yarim Saat Buzdolabinda Beklet.dilim Dilim Ikramlik Servis Yap Afiyet Olsun.