Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İki Hece;tek yürek atışı..(kesinlikle okumaya değer..) (2 Kullanıcı)

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
Kainatin en güzel melodisi...

Iki hece, tek yürek atisi...

Al-lah, Al-lah, Al-lah, Al-lah, Al-lah...

Adin ne güzel...

Adin güzel ötesi, Rabbim...

tesekkürLer

ALLAH CC RAZI OLSUN :)

esocan92

Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardeşim çok güzel bir paylaşım eline emeğine sağlık... Allah (c.c) tüm islam alemi için hayırlı ne varsa onu versin inş. Vesselam...

zenan

Kayıtlı Kullanıcı

Bi_iznillah

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel bi paylaşımdı bu böyle...

ALLAH razı olsun al- lahh al- lahh

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Hele şefkat yüklü bir sesle, seslenin bakalım birisine. Adını söyleyin bakalım bir defa. Sevginin yaptıramayacağı ne var ki bu dünyada? Al,llah Al,llah

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

mekannnngf4550x166ir7akpd2.jpg

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ablacım çok güzel bir paylaşım..
iki hece tek yürek atışı
Allah.. Allah... Allah..
selam ve dua ile kalın...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Al_lah Al_lah Al_lah.............

Sen Allah’ı zikretmezden evvel, O’nun seni zikrettiğini bilmen zikir olarak sana yeter.

(Fezkürûnî ezkürküm, veşkürûlî velâ tekfürûn) "Ey kulların, siz beni zikredin, ben de sizi o zaman zikrederim; siz bana şükredin, küfran-ı nimette bulunmayın!" buyruluyor.

"Kul Allah'ı yalnız zikrederse, Allah da kendisi zikreder. Kul Allah'ı toplulukta zikrederse, Allah da daha hayırlı bir toplulukta zikreder. Kul Allah'a bir karış giderse, Allah kula bir arşın gelir. Kul Allah'a yürüyerek giderse, Allah kuluna koşarak gelir." diyor Peygamber Efendimiz. Bunlar nedir?.. Bir şeyi anlatmak için söyleniyor; yâni senden küçücük bir gayret olursa, Allah'tan çok büyük lütuf var demek.

Allah seni zikredecek. Düşünebiliyor musun?..

bu kalp nasıl durur da ALLAH demez

haydi

Al_lah Al_lah Al_lah.............
diyelim

OZCANOUZHAN

Kayıtlı Kullanıcı
Sizdeki bu kalpten sevgiyi RABBİM bizlerede nasip etsin İnşallah...

Allahım sana hamd olsun....

elo.06

Kayıtlı Kullanıcı
böylesine güzel bir konu daha derinliklere kaymış gitmiş
Allah razı olsun hafize kardeşim
bizi bir an bile unutmayan yalnızca o. bizi her saniye koruyan gözeten yalnızca o. Asla yalnız değiliz bizim Rabbimiz var

Al_lah Al_lah Al_lah

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
O aşk başkadır,O sevda, O özlem abdal'ın biri diyor ki öylesine istiyorum ki O'nu secde halinde yerin altına girmek istiyorum kalb yerinden fırlıyor ayaklarımdan önce koşuyor... öylesine bir sevda,özlem ve AŞK ... lakin kafi gelmiyor,hala O kapıdan içeri giremedim!!! ALLAH demek ALLAH'ı sevmek ALLAH'a varmak ALLAH'ı bilmek ALLAH'tan kormak ALLAH'ı G Ö R M E K her kula nasip mi olur ki ? NASİBİ olan okur,NASİBİ olan sever, NASİBİ olan varır, NASİBİ olan aşk'a düşer, NASİBİ OLAN NASİBLENİR...! Samimiyet deryasına giren elbet NASİBLENİR..? Bu acizde nasiblenen kullarından nasiplenir inşallah... girdiğiniz D E R Y A D A N aman ha sakın ha sapma olamasın olmasınki kapıdan giresiniz inşallah

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
böylesine güzel bir konu daha derinliklere kaymış gitmiş
allah razı olsun hafize kardeşim
bizi bir an bile unutmayan yalnızca o. Bizi her saniye koruyan gözeten yalnızca o. Asla yalnız değiliz bizim rabbimiz var

al_lah al_lah al_lah

bu dünyada kendinize yapabileceğiniz enbüyük iyiliği yapmak istermisiniz?

nasıl mı?

-allah'a ulaşmayı dileyerek

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
O aşk başkadır,O sevda, O özlem abdal'ın biri diyor ki öylesine istiyorum ki O'nu secde halinde yerin altına girmek istiyorum kalb yerinden fırlıyor ayaklarımdan önce koşuyor... öylesine bir sevda,özlem ve AŞK ... lakin kafi gelmiyor,hala O kapıdan içeri giremedim!!! ALLAH demek ALLAH'ı sevmek ALLAH'a varmak ALLAH'ı bilmek ALLAH'tan kormak ALLAH'ı G Ö R M E K her kula nasip mi olur ki ? NASİBİ olan okur,NASİBİ olan sever, NASİBİ olan varır, NASİBİ olan aşk'a düşer, NASİBİ OLAN NASİBLENİR...! Samimiyet deryasına giren elbet NASİBLENİR..? Bu acizde nasiblenen kullarından nasiplenir inşallah... girdiğiniz D E R Y A D A N aman ha sakın ha sapma olamasın olmasınki kapıdan giresiniz inşallah

Gerçek ALLAH aşıklarının Cemâle özlemleri, son günlerini düğün günü gibi beklemelerine ve bu hicran ile yanmalarına sebep olmuştur. Bu yangın ile ölümü gülerek karşılamışlar ve Rabbımıza kavuşmanın zevkinden kahkahalar atanlar, kendinden geçenler olmuştur. Allah bizlere de Cemâline kavuşma zevkinin heyecanından kırıntılar nasip etsin.( Âmin )

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun,,,çok güzeldi....

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ... hayırlı akşamlar ...

allah celle celaluhu razı olsun ... bir kopya aldım ve virüste ilk kurtarılacaklar dosyama ekledim ... hakkınızı helal edin ...

allaha emanet olunuz ...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
kalpler ancak Allahı anmakla mutmain olur ALLAH ALLAH ALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt