Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İKİ BARDAK SU (7 Kullanıcı)

aysun adak

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm aliye kardeş
genelde yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum beni gerçekten çok etkiliyor yazdıklarınız ben kitap fazla okumam ama bu site sayesin de senin yazdıklarını okumaya çalışıyorum RABBİM gönlüne göre versin sağlığın yerinde olsun bize hep böyle güzel yazılar yaz .Yaradana emenet ol
.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm aliye kardeş
genelde yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum beni gerçekten çok etkiliyor yazdıklarınız ben kitap fazla okumam ama bu site sayesin de senin yazdıklarını okumaya çalışıyorum RABBİM gönlüne göre versin sağlığın yerinde olsun bize hep böyle güzel yazılar yaz .Yaradana emenet ol
.

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü Değerli Aysun ablam..
Güzel düşünceleriniz mutlu etti, çok teşekkür ederim ilginiz için.. İnşallah faydalı olabiliyoruzdur ablam.. Bir şeyler verebiliyorsak ne mutlu bizlere.. Size de Rabbimiz c.c sağlık, sıhhat ve afiyet versin, daima aramızda bulunursunuz inşallah.. Allah c.c cümlemizden razı olsun, cümlemizin gönüllerine göre versin..En Emin'e emanet olunuz, Selam ve Dua ile kalın..B)B)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hacı kardeşim.Yüreğine sağlık.Allah razı olsun.Rabbime emanet ol güzel kardeşim.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm hacı kardeşim.Yüreğine sağlık.Allah razı olsun.Rabbime emanet ol güzel kardeşim.

Ve aleyküm Selam harbi ablacım..B)
Senin de güzel yüreğine sağlık olsun.. Allah c.c senden de her daim razı olsun can ablam.. Selam, dua ve baki muhabbetle, Dost'umuza emanetimsin..Hayırlı ve nurlu geceler..

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

selamünaleyküm canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık ...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...

nasah53

Kayıtlı Kullanıcı
çok anlamlı içinde bulunduğumuz herşey ALLAHın neden görmez hala insanlar bunu neden o servet için gözler kararır tşk ALİYE

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Ve aleyküm Selam harbi ablam..B)
Senin de güzel yüreğine sağlık.. Allah c.c senden de iki cihanda razı ve memnun olsun inşallah..Rabbimize emanetimsin.. Selam, Dua ve muhabbetle.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamünaleyküm canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık ...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...

b-79915-lale.jpg

Ve aleyküm Selam Can'ın ablam..
Allah c.c sizden de her daim razı ve memnun olsun inşallah..Sizin de güzel gönlünüze sağlık.. Baki Dualarımla Emanetimsiniz Rabbimize..
Muhabbetle kalın inşallah..

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm...
gerçekten çok anlamlı bir kıssa...sağolasın...selametle

TUBİX

Kayıtlı Kullanıcı
güzelliğine güvenme 1 sivilce yeter zenginliğine güvenme 1 kıvılcım yeter demişler boşa dememiş diyenler varmış bir bildikleri çok güzel yüreğinize sağlık

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
güzelliğine güvenme 1 sivilce yeter zenginliğine güvenme 1 kıvılcım yeter demişler boşa dememiş diyenler varmış bir bildikleri çok güzel yüreğinize sağlık

Allah c.c razı olsun kardeşim.. Bu söz gerçekten, değer verdiğimiz şeyler konusunda bizleri düşündüren, nasihat dolu bir söz..İbretlenenlerden oluruz inşallah. Her daim kalıcı olana talip olmamız duasıyla..

Rabbimize emanet olunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt