mustafa_xtar
Kayıtlı Kullanıcı
RE: İhlas Suresinin Fazileti !!!!
Ecmain kardeşlerim Allaha emanet olun
Ecmain kardeşlerim Allaha emanet olun
elzem yazdı:
ALLAH razı olsun çok kolay ve kısa bir süre RABBİM dilimizden düşürmesin daim okumayı nasip etsin
siyah_beyaz yazdı:
Allah razı olsun, Mustafa Bey ... bende bir alışkanlık vardır 3 İhlas 1 Fatiha okurum, inanın verdiğiniz bu bilgilerle çok mutlu oldum; çünkü yeni öğrendim İhlas'ın çok değerli olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum ....
Sağolun, Allah'a emanet olun ...
buket yazdı:
selamun aleyküm.paylaşımınız için allah razı olsun.selametle...
islami atalay yazdı:
allah bu siteyi ömür boyu yaşatsın
Busra_Yasiroglu yazdı:
Esselamu aleykum ve rahmatullahi ve berekatuhu ve magfiretuhu.
Bismillahirrahmanirrahim
O gün amellerin tartılması da haktır. Kimlerin sevabı ağır basarsa işte onlar kurtuluşa erenlerdir. Araf suresi, ayet 8.
Bir sureyi uc veya bi cok kez okuyabilirsiniz. Onemli olan okuyup ve okuduklarinla AMEL etmektir kardesim.
vesselam veddua
Allah razı olsun kardeşimneslihantuncel yazdı:
paylaşımın için Allah razı olsun.![]()
mustafa_xtar yazdı:
Ebu Ümame el Bahili r.a. anlatıyor.
Cebrail Tebuk'te Resulullaha s.a.v. geldi ve Muaviye bin Muaviye Müzeni'nin r.a. cenazesine yetişmesine söyledi ve sağ kanadıyla dağları düzledi, sol kanadıyla yolları genişletti ve 70 bin melekle cenaze namazını kıldılar. Allahın Resulu sordu Muaviyeyi bu dereceye getiren nedir diye.
Lütfen dikkat çekelim; Cebrail a.s. cevap verdi, O ayakta, binekli ve yaya devamlı Kul Huvallahu ehad'ı okurdu.
İbn sünni 179 - İmam nevevi - El Ezkar
Allah razı olsun kardeşlerim. Bu negüzel bi müjde ve hediye. Bu niyetle bizde boş zamanlarımızda ihlas suresini okuyalım. Bi ihlas suresini kuranın üçte birini okumak değilmi böylede güzel bi haber var. Boş kalmayalım her zaman zikirle içiçe olalım.
Allaha emanet olun
tebessumd yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.İHLASA DEVAM.B)B)B)![]()