€bru;674476' Alıntı:5 kilo fazlam var ben size veriyim üstünü tamamlarsınız....![]()
43 Kilo Vermem Lazimmiş Isteyen Varmi Kilo Veriyorum:K üstüne De Para Almiyorum
Fark 8 Kilo Rejimmi Yapalim Yani
€bru;675237' Alıntı:Benim gibi kilo vermek isteyenlere önerim her yemekten önce iki bardak su için...
BENİM 22 FAZLAM VAR
YA BEN AÇIMMMMMMMMMMMMMM AÇ NASIL VERECEĞİM BU KİLOLARI
selamünaleyküm annem sigarayı bıraktım 3 yılda bu hale geldim neyapacağımı bilemiyorum :ASELAMÜNALEYKÜM DİNCİM ye ye çivi çiviyi söker :K
annem seninde benden geri kalır yanın yok :K43 Kilo Vermem Lazimmiş Isteyen Varmi Kilo Veriyorum:K üstüne De Para Almiyorum
annem seninde benden geri kalır yanın yok :K
€bru;671952' Alıntı:İdeal Kilo <<--- Bu linge tıklayarak öğrenebilirsiniz..........
annem ben bir ay önce yaptırdım dişlerimi dişçiye gide gele tabanlarım çatladı ama 100 gram bile veremedim hemde hala çok ağırım var çünki hepsi kaplama oldu burda diyetisyen olsa giderdim oda yok :A:AFAZLASI VARDIR EKSİĞİ YOKTUR DİŞLERİMİ YAPTIRIYORUM BİRAZ KİLO VERİRİM DİYE SEVİNDİM YOK ANACIM GRAM OYNAMAMIŞ LOKMALAR
BÜTÜN BÜTÜN GİDİYOR :K:A
annem ben bir ay önce yaptırdım dişlerimi dişçiye gide gele tabanlarım çatladı ama 100 gram bile veremedim hemde hala çok ağırım var çünki hepsi kaplama oldu burda diyetisyen olsa giderdim oda yok :A:A
€brucuğummm dersin ,sınavın ,işin gücün yok mu ablam senin :evet
Böyle şeylerle uğraşıyon:B
O link nerden bilcek benim idealimi kilomu ,gece gece moralimi bozuyo..
Aha şimdi sinirimden yine bişi yicem:K