hic suphen olmasinya saka bi yana gercekden aklima bisey gelmedi.bide ayin 9-u gec degilmi ya merakdam catlarir,gerci fazla merak da iyi degildir ama insan evladiyiz isteamine nur yazdı:
ÖNEMLİ DEİL UCUNDA İDAM OLSA EMİNİM ÇALIŞTIRIRDIN YANLIŞMIYIM?????AZeRi_86 yazdı:
valla ben calisdiramadim da kafayi uydurdum oyle laf olsun diyeamine nur yazdı:
AZERİCM HAKLISIN ALLAH TAN ÜMİT KESİLMEZ KESİLMEMELİDE AMA ADAMDA KAFAYI ÇALIŞTIRMIŞ....
CVP ALİYM BELKİ BİLİRSİN...
(ALLAH KORUSUN TABİ..)
menzil_2007 yazdı:
adam iki kağıttan birini alır. Elindeki kağıdı açmadan kalan kağıdı açın der. Kaln kağıt açılır ve idam yazısı görülür. Adamın çektiği kağıdın beraat oldugunu zannedip onu özgür bırakırlar.
ben o adamın yerinde olsam bu şekilde yapardım...
ama doğru cevabı merak ettim
selam ve dua ile
AZeRi_86 yazdı:
hic suphen olmasinya saka bi yana gercekden aklima bisey gelmedi.bide ayin 9-u gec degilmi ya merakdam catlarir,gerci fazla merak da iyi degildir ama insan evladiyiz isteamine nur yazdı:
ÖNEMLİ DEİL UCUNDA İDAM OLSA EMİNİM ÇALIŞTIRIRDIN YANLIŞMIYIM?????AZeRi_86 yazdı:
valla ben calisdiramadim da kafayi uydurdum oyle laf olsun diyeamine nur yazdı:
AZERİCM HAKLISIN ALLAH TAN ÜMİT KESİLMEZ KESİLMEMELİDE AMA ADAMDA KAFAYI ÇALIŞTIRMIŞ....
CVP ALİYM BELKİ BİLİRSİN...
(ALLAH KORUSUN TABİ..)
hayrunnisa yazdı:
Veeeee Adam Rüyadan Uyanır Alın Size Çözüm
amine nur yazdı:
menzil_2007 yazdı:
adam iki kağıttan birini alır. Elindeki kağıdı açmadan kalan kağıdı açın der. Kaln kağıt açılır ve idam yazısı görülür. Adamın çektiği kağıdın beraat oldugunu zannedip onu özgür bırakırlar.
selam ve dua ile
cevaba çok yaklaştın....
menzil_2007 yazdı:
amine nur yazdı:
menzil_2007 yazdı:
selam ve dua ile
cevaba çok yaklaştın....
artık şu cevabı söylermisin vallahi çok merak ettim...
ben hamile bi bayanım beni daha fazla meraklandırma lütfen...
selam ve dua ile...
l@l yazdı:
S.A. adam birini seçer ve yutar, sonra da padişahımızın elindeki idamdır der bendeki de beraattider tabii padişah da sahtekarlığı ortaya çıkmasın diye sesini çıkarmaz adam kurtulur... nasıl güzel bi senaryo dimi cevabım doğrumu acaba ???
amine nur yazdı:
menzil_2007 yazdı:
amine nur yazdı:
menzil_2007 yazdı:
selam ve dua ile
sağol allah razı olsun cümlenizden...
selam ve dua ile....
cevaba çok yaklaştın....
artık şu cevabı söylermisin vallahi çok merak ettim...
ben hamile bi bayanım beni daha fazla meraklandırma lütfen...
selam ve dua ile...
AH CANIM KIYAMAM VALLA TAM CEVABI YAZIM DEDİM BAŞKASI BİLDİ...