VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
bazıları gidip kitap yazsa ya harcanıyolar boş yere 
Teşşekkürler...
şimdi başı açık diye Allahın kulu değil mi? birincisi Allah' ı c.c begenmemiş oluyoruz yargılıyoruz,
peki , o kimse yarın tesettüre girrerse??? bizim zulmumuz yüzünden İslamdan nefret etse?? sebep olsak islama yaklaşmamaya???
zulum kime kendimize!mi ? karşımızdakine mi?
Peygamber s.a.v gibi olsak ona taş atanlara dahi beddua etmedi ne düşündü???
bugün inanmayan insanın yarın çocugu veya torunu inanan olabilir, diye duada bulunurdu
Bana zulum edene BEN zulum edemem dün benim başımı yolanlara biran düşündüm başı açık diye saçlarından tutmuşlar ...ZULUM !
Ben zorla kapatılmadım, zorlada açtırılmak istemem
Açıklara , inanmayanlara yapılacakşey örnek olmak , dini anlatmak , yaşayarak göstermek , inanmıyorlar??sana ne?
hikmetler geregince torunu salihlerdense ??? nerden biliyoruz
tuzlu su ile tatlı su birarada karışmazlar ise bu telaş niye ??
neden onlar gibi küçüleyim ? hem zulme gireyim Allah c.c u karşıma alayım???
Akıla davet var , düşünelim
ben kim bunları düşüneyim ??? saldır gitsin karşındaki kafir ! olmaz böyle islama hizmet olmaz
bende ne diyorum ya... benden iyi bilşyor hocalar ya... neyse kusurumuz af ola..
en çok korktugum Allah c.c onun gücüne gitmesinden korkuyorum ... neden mi???İşine karışmış oluyoruz
O.cc ne yarattıgını bilmez mi??? Bizleri imtihan için değil mi?
öyleyse herkes işini yapsın, sen zalim ol, ben mazlum kazanan olmam için ( böyle düşünüyorum ) acizane
ben zalim olmak istemem, o yüzden inancı yaşamayanlara küçültecek davranışta bulunmam ,Allah c.c den korkarım...
Birşey anlayan varsa beri gelsin
"Galiba kendimizi Hz. Ibrahim sanıyoruz. Bu kadar günah işleyip ateşin bizi yakmayacağına inandığımıza göre.."
inşaAllah kardeşim.gerçi cenneti hakedecek kadar çektiğimiz bir zorlukta yok ama Rabbim isterse küçücük iyiliklerimizi büyütür de büyütür.İnşallah bu sıcak günlerde tutmaya çalıştığımız oruçlarımız cehennemden uzak kalmamızı sağlar..