Çeşm-i Bülbül
Kayıtlı Kullanıcı
hayy saol kuzu kuzu yaaww![]()
Ne demek kuzum rica.. her zaman kii halimiz işte
hayy saol kuzu kuzu yaaww![]()
Ne demek kuzum rica.. her zaman kii halimiz işte![]()
]Site yonetiminden kucuk bir ricam var.eski uyelerinize birer cagri msj atarmisiniz nasil olsa adresler sizde var lutfen Allah rizasi icin bu sitede nokta kadar hakkim varsa .....erkan abi gor bu msj nolur. Selametle.dua ile.....
Abicim bizim cok guzel paylasimlarimiz oldu cok guzel dosluklardi ben hasret kaldim eski dostlara burada en azindan bir slm versinler varolduklarini bileyim yeter siteye ugramalarini site yonetimi tarafindan bir msj atilirsa belki gelirler....selametle .dua ile....Hayırdır kardeşim...
Hangi konuda çağrı atılmasını istiyorsunuz...?
Abicim bizim cok guzel paylasimlarimiz oldu cok guzel dosluklardi ben hasret kaldim eski dostlara burada en azindan bir slm versinler varolduklarini bileyim yeter siteye ugramalarini site yonetimi tarafindan bir msj atilirsa belki gelirler....selametle .dua ile....
Evet...İsteğiniz ve gönlünüzden geçenler çok güzel de...
Eski canlılığı çok özlüyoruz maalesef...
İnşallah o günlere döneriz birgün...
E-posta ile birer mesaj gönderilmesi için ben de yönetime bir not yazayım inşallah...
Sellam ve DUA ile...
Bunu ancak yapsa yapsa erkan abi yapar ona guveniyorum sesimi duyacaktir.....selametle.dua ile.
@mavci amca nick name değişikliği yapabiliyor muyuz? nickimin Kafkas Kartalı olarak değiştirilmesini rica edecektim de..