Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (2 Kullanıcı)

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
yakais abi;sağol Allah senden razı olsun..Benim annemde babamda sağdır..Ama yetimim ben..Tıpkı tüm Müslümanlar gibi,hepimiz yetimiz..Hepimiz yarın Huzuru-u Mahşer'i bekliyoruz;gül kokulu sevgiliye sarılmayı.."Yavrum" diye başımızı okşamasını bekliyoruz..O güne kadar hepimiz yetimiz..Hepimiz "Ruhen Yetimiz"
Bunları yazıyorum çünkü annesiz ve babasız milyonlarca çocuk var dünyada..Ve Efendimizde bir Yetim,bir öksüz ve kimsesizdi..Zordur ürkek bir şekilde kendine sarılmak..Bilirim soğukta ısınmanın ne demek olduğunu..Efendimiz benim başımı okşayana kadar,Peygamberlerin gül kokularını alana kadar,Allah'a kavuşana kadar ve dünyada bunca yetim var ben kendime "yetim değilim" diyemem..Hepimiz Yetimiz,hepimiz gül kokulu sevgiliye hasretiz..
Bende anne diye ağlayan tüm çocuklar gibi yetimim..Bende Efendimize hasret tüm Müslümanlar gibi Yetimim..
Ne mutlu Sevgiliye hasret Yetimlere..Bekliyoruz yarın ona,Kimsesizler Kimsesine kavuşmayı..Bizi görmeden bize ağlayan ve dua eden Efendimize kavuşmayı Rabbim hepimize nasip eylesin İnşaAllah..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam..çoğuyla irtibat koptu ne yazık ki :( keşke biraraya gelebilse yine yeniden eski dostlar..

S.a bende evlenene kadar yani 2009 yilina kadar gorustum ama evlenince koptum tum onceki yasamimdan isimden ayrildim bulundugum sehir degisti yeni bir hayat almis gibi herseye yeniden basladim alistim derken rabbim bana en guzel vasfi yukledi anne oldum saka bi yana 3 bitti 4. yilin icindeyim cok sukur hersey iyi rabbim evladima sifa verirse baska kaygim yok . Eski dostlari merak ediyorum nasillar diye umarim ugrarlar buralara valla ozledim cuma sohbetlerini. Selametle . Dua ile.....p

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Hani nerede kardeşimmm...?:a40:

görmeden olmaz :D hele tatmadan hiç olmaz :D

sormayıın fenerbahçemle üzülekte güzel dedimm bastım isotu acıyıı :D buyrunn tadın yahu :D

th

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
sormayıın fenerbahçemle üzülekte güzel dedimm bastım isotu acıyıı :D buyrunn tadın yahu :D

th
S.a ya valla ben bu arkadasi cozemedim dun neyden bahsediyordu bugun cigkofte ....neyse bu cigkofte ayran ve pidesiz olmaz .....ya bu sitede gezinirken karnim acikiyo mavci abi cay yaninda ikramlarda ama olmuyo boyle canimiz cekiyo valla. Sen gel kardesim aslanlar gibi galatasarayli ol fener acilarin takimi:) saka saka .selametle.. dua ile.....

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
S.a ya valla ben bu arkadasi cozemedim dun neyden bahsediyordu bugun cigkofte ....neyse bu cigkofte ayran ve pidesiz olmaz .....ya bu sitede gezinirken karnim acikiyo mavci abi cay yaninda ikramlarda ama olmuyo boyle canimiz cekiyo valla. Sen gel kardesim aslanlar gibi galatasarayli ol fener acilarin takimi:) saka saka .selametle.. dua ile.....

kardeşim izninizle ben yapayım açıklamasını..
dün ney den bahsediyordu yanii neyden derken üflemeli çalgı aleti olan NEY den bahsediyordu..
kendisi ney üflüyor..

affola atlamış oldum mesajınıza hakkınızı helal edin..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
S.a bende evlenene kadar yani 2009 yilina kadar gorustum ama evlenince koptum tum onceki yasamimdan isimden ayrildim bulundugum sehir degisti yeni bir hayat almis gibi herseye yeniden basladim alistim derken rabbim bana en guzel vasfi yukledi anne oldum saka bi yana 3 bitti 4. yilin icindeyim cok sukur hersey iyi rabbim evladima sifa verirse baska kaygim yok . Eski dostlari merak ediyorum nasillar diye umarim ugrarlar buralara valla ozledim cuma sohbetlerini. Selametle . Dua ile.....p

Rabbim kolaylıklar versin kardeşim..şifalar ihsan eylesin inşallah yavrucağınıza..gönül arzu ediyor eskilerle görüşebilmek ama elden birşey de gelmiyor ne yazık ki :( demiş ya şair önümüzdeki maçlara bakıcaz :p şaka bi yana umarım inşallah tez zamanda herkescikler teşrif ederler kardeşim..Rabbime emanetsiniz

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Ne hakkim varsa helal olsun kardesim. Biliyorum ney in ne oldugunu bana garip geldi dun ney uflerken bugun cigkofte yogurmasi cok yetenekli bir arkadas rabbim yardimcisi olsun yaptigi iki iste zordur aslinda....neyse siz hakkinizi helal edin bana karsi antipati olusmadan ben cekileyim...selametle. dua ile....

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
Ne hakkim varsa helal olsun kardesim. Biliyorum ney in ne oldugunu bana garip geldi dun ney uflerken bugun cigkofte yogurmasi cok yetenekli bir arkadas rabbim yardimcisi olsun yaptigi iki iste zordur aslinda....neyse siz hakkinizi helal edin bana karsi antipati olusmadan ben cekileyim...selametle. dua ile....

antipatimi,sanamı,burdamı yok ablaları tanımıyorlar seni :) olmaz,olamaz :D inşallah yani :) çekilme dur bi eskileri toparlayak derken :)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
antipatimi,sanamı,burdamı yok ablaları tanımıyorlar seni :) olmaz,olamaz :D inşallah yani :) çekilme dur bi eskileri toparlayak derken :)

Site yonetiminden kucuk bir ricam var.eski uyelerinize birer cagri msj atarmisiniz nasil olsa adresler sizde var lutfen Allah rizasi icin bu sitede nokta kadar hakkim varsa ......

yakais

Yasaklı Kullanıcı
yakais abi;sağol Allah senden razı olsun..Benim annemde babamda sağdır..Ama yetimim ben..Tıpkı tüm Müslümanlar gibi,hepimiz yetimiz..Hepimiz yarın Huzuru-u Mahşer'i bekliyoruz;gül kokulu sevgiliye sarılmayı.."Yavrum" diye başımızı okşamasını bekliyoruz..O güne kadar hepimiz yetimiz..Hepimiz "Ruhen Yetimiz"
Bunları yazıyorum çünkü annesiz ve babasız milyonlarca çocuk var dünyada..Ve Efendimizde bir Yetim,bir öksüz ve kimsesizdi..Zordur ürkek bir şekilde kendine sarılmak..Bilirim soğukta ısınmanın ne demek olduğunu..Efendimiz benim başımı okşayana kadar,Peygamberlerin gül kokularını alana kadar,Allah'a kavuşana kadar ve dünyada bunca yetim var ben kendime "yetim değilim" diyemem..Hepimiz Yetimiz,hepimiz gül kokulu sevgiliye hasretiz..
Bende anne diye ağlayan tüm çocuklar gibi yetimim..Bende Efendimize hasret tüm Müslümanlar gibi Yetimim..
Ne mutlu Sevgiliye hasret Yetimlere..Bekliyoruz yarın ona,Kimsesizler Kimsesine kavuşmayı..Bizi görmeden bize ağlayan ve dua eden Efendimize kavuşmayı Rabbim hepimize nasip eylesin İnşaAllah..

Ne mutlu selam o tikrek yüreğe...
Merak etme Muhammed Mustafa A.S. 'a kavuşma hasreti bizde de var ...
Taksi hey taksi konusu size göre ...
Sırat-ul Mustakim yolcuları orada toplanmış hepsi...
Allah C.C. 'nun lütfu na bu dünyada mazhar olmak istiyorlar...
İnşallah ...
Doğru taksi yanlış yok...
Bizde çaba sarf ediyoruz binelim diye...
Selamlar...

http://forum.islamiyet.gen.tr/nasihatler/112927-taksi-hey-taksi-nereye.html

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
biraz öyle olmuş sanki :p :p

Aabiii !! :p

hayııır çekilmeyiin estağfirullah :)
öyledir çok maharetlidir arkadaşııım çooook :D

Ben varım burda der gibi olmuşsunuz abii :p
biz sevgi dolu insanlarız olmaz öyle şeyler bizdee :D

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun abi..Rabbim bizi rızasına nail olan kullarından eylesin İnşaAllah..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
]Site yonetiminden kucuk bir ricam var.eski uyelerinize birer cagri msj atarmisiniz nasil olsa adresler sizde var lutfen Allah rizasi icin bu sitede nokta kadar hakkim varsa .....

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım verdiğin her şey için çok şükür.
bilhassa, sevdiğim kadının kalbi için. .

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Başkaları eşinizden daha güzel ya da yakışıklı görünebilir. Reklamlarda gördüğünüz, filmlerde izlediğiniz, bilboardlarda rastladığınız kadın ya da erkekler size daha sevimli görünebilirler. Unutmayın, onlar sahici değil kurgulanmış kişilerdir; size özel değillerdir, herkese gülümserler. Sevimlilikleri sizin için değildir, bir başka şeyi pazarlamak ya da temsil etmek için sevimlidirler.
Siz ve eşiniz bütün eksikliğinizle, bütün kusurlarınızla birliktesiniz. Hayatın bütün sahiciliği içinde bazen mutsuz ama bazen gerçekten mutlu olabiliyorsunuz. Siz eşinize özelsiniz, eşiniz size özel. Eşinizin bir tebessümü sadece sizin için; bir şeyi pazarlamak için ya da empoze etmek için değil. Eşinizde gözünüzün gördüğünden fazlası vardır.

Senai Demirci

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt