Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
w

S.a bende cogu zaman girdigimde tanidik isimlerle karsilasmayi arzu ediyorum fakat yoklar. Adaletimahza....m.tekik.....esmani.....sevvalmina....birnur....m.muaz....mustafaxtar......ferit.....serkan25.....mavi22....bahar56.....receb-ikamber.....m.deniz.....cennet-agaci.....afra-nur.....evindar.....neslihan tuncel.....cevdet-71.....nigdeli....aska-mecnun......erkan.......vs eger bu arkadaslarla gorusenler varsa selamimi iletin ve beklendiklerini bilsinler.. selametle.. dua ile.....

ve aleykümselam kardeşim..ben de çoğu kez bu listeyi hatta hemen hemen aynı liste :) çağırır,arar oldum..ama fakat lakin gelen giden olmadı..Rabbimden hayırlısı kardeşim..Rabbime emanetsiniz,ben buralardayım sözün özü :)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam kardeşim..ben de çoğu kez bu listeyi hatta hemen hemen aynı liste :) çağırır,arar oldum..ama fakat lakin gelen giden olmadı..Rabbimden hayırlısı kardeşim..Rabbime emanetsiniz,ben buralardayım sözün özü :)

S.a kardes .eger gorustuklerin varsa soyle bi slm icin ugrasinlar buraya...selametle. dua ile....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
De ki: Duanız olmasa Rabbim size ne diye değer versin? Fakat siz yalanladınız; bunun cezası da yakanıza yapışacaktır. Furkan/77

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Hayat kimsesiz bir çocuğun annesine mektup yazması gibi.."Keşke yanımda olsan bana sarılsan" demesi..
Yetimhanedeki çocukların yataklarının kenarına "anne" yazmasıydı hayat..Görmedikleri annelerine sarılıpta yatmaları..Çocuğunun elinden tutan bir anneyi gördüğünde kafasını eğip yolunu çevirmesiydi..Kimsesizlikti hayat..Ayağına batan dikeni kendin çıkarman gibi..Akan gözyaşlarını ellerinle silmen gibi..Yatağına yattığında üstünü kendin örtmen gibi..
Okşanmadı başımız,silinmedi gözyaşlarımız,dinmedi hiç ağrımız...Olmadı hiç "kimsemiz.." Sen ol bizim kimsemiz,kimsesizler kimsesi..
Dört duvar yeter belkide Yusuf'un demesi gibi;
h741f.jpg

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
Ey insanlar, size bir misal getirildi. Şimdi onu dinleyin: Sizin Allah'ı bırakıp da taptıklarınızın hepsi bir araya gelse, bir sinek bile yaratamazlar. Sinek onlardan birşey kapacak olsa, onu da geri alamazlar. İsteyen de âciz, istenen de..." (Hac Sûresi,22:73) yani, "Cenâb-ı Haktan başka, bütün esbab ve ulûhiyetleri ehl-i dalâlet tarafından dâvâ edilen âliheler içtimâ etse, bir sineği halk edemezler..Yani, sineğin hilkati öyle bir mûcize-i Rabbâniyedir ve bir âyet-i tekvîniyedir ki, bütün esbab toplansa, onun mislini yapamazlar, o âyet-i Rabbâniyeye muâraza edemezler, taklidini yapamazlar" meâlindeki âyetine ehemmiyetli bir mevzu teşkil eden ve Nemrud'u mağlûp eden; ve Hazret-i Mûsâ (a.s.) onların tâcizlerine karşı müştekiyâne, "Yâ Rab, bu muacciz mahlûkları ne için bu kadar çoğaltmışsın?" deyince, ilhâmen cevap gelmiş ki: "Sen bir defa sineklere itiraz ettin. Bu sinekler çok defa sual ediyorlar ki: 'Yâ Rab, bu koca kafalı beşer Seni yalnız bir lisân ile zikrediyor. Bazı da gaflet ediyor. Eğer yalnız kafasından bizleri halk etseydin, binler lisân ile Sana zikredecek bizim gibi mahlûklar olurlardı"' diye, Hazret-i Mûsâ'nın (a.s.) şekvâsına bin itiraz kuvvetinde hikmet-i hilkatini müdafaa eden sineğin; hem gayet nezâfetperver, her vakit abdest alır gibi yüzünü, gözünü, kanatlarını temizleyen bu tâife, elbette mühim bir vazifesi vardır. Hikmet-i beşeriyenin nazarı kàsırdır; daha o vazifeyi ihâta edememiş."
LEM'ALAR

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Hayat kimsesiz bir çocuğun annesine mektup yazması gibi.."Keşke yanımda olsan bana sarılsan" demesi..
Yetimhanedeki çocukların yataklarının kenarına "anne" yazmasıydı hayat..Görmedikleri annelerine sarılıpta yatmaları..Çocuğunun elinden tutan bir anneyi gördüğünde kafasını eğip yolunu çevirmesiydi..Kimsesizlikti hayat..Ayağına batan dikeni kendin çıkarman gibi..Akan gözyaşlarını ellerinle silmen gibi..Yatağına yattığında üstünü kendin örtmen gibi..
Okşanmadı başımız,silinmedi gözyaşlarımız,dinmedi hiç ağrımız...Olmadı hiç "kimsemiz.." Sen ol bizim kimsemiz,kimsesizler kimsesi..
Dört duvar yeter belkide Yusuf'un demesi gibi;
h741f.jpg

Sevgili Kardeşim sen kalbimizde gül oldun bilesin...Selam ediyorum...Değerli kardeşim...Kalbi titrek gönlü zengin insan...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt