Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ım...

Eğer zor olan çıkarsa, bana başarabilmeyi nasip et..
Ve Affet.. :/

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ne için geldim nete, nettim :p
İşimi ve unuttuğum dier işimi dee halledip çıksam iyii olcak ::)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Gözyaşları; dertlerimizi, sıkıntılarımızı, öz­le­mimizi, kalb ağrılarımızı bazen de mutluluk­larımızı anlatmaya kelimeler yetmediğinde ru­humuzun tercümanı olur. Haykırmak isteyip de sesimizi çıkaramadığımız zamanlarda imdadımıza koşarlar. Bazen bir gönül yarasıdır sebep, bazense küçük bir mutluluk… Bazen bir dostun, bazense giden sevgilinin arkasından akar yaşlar.Ağlamak,…

Hak rahmetinin gözlerde damlalanmasıdır. Ağlamak, sözlerle anlatılmayanı, gözlerle anlatmaktır. Ağlamak hissetmektir. Hissedebilmektir. Ağlamak kalbi damlalara dökmektir.Gözyaşları bazen düşman gibi görünür insana, oysa öyle değillerdir; bazen bu dünyada tek dostumuz tek dermanımız onlar olur. İnsan anlatamadıklarını gözyaşlarıyla mânâlandırır. Gözyaşlarının ardına gizlenir. Ağlarken dokunulmazlaşıyor sanki insan. Gözyaşları koruyor sanki insanı bütün kötülüklerden…

Belki bu dünyada insanın içinde yanan ateşleri söndürebilen tek şeydir ağlamak. O kocaman ateşe karşı bir damla gözyaşı… Hayatın sana getirdiklerine karşı bir damla gözyaşı… Acımasızca bırakıp giden taşlaşmış kalblere karşı bir damla gözyaşı… En acısı da insanın sessizce tek başına döktüğü gözyaşlarıdır bence.
Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem):
“Ağlamayan gözlerden Allah’a sığınırım.” buyurmuştur.
Öyleyse duygularını yitirmiş, katılaşmış bunca insan içinde, ağlayabilmek bir ayrıcalık, ağlayabilmek bir inceliktir.
Eğer hâlâ omzunu ıslatabileceğiniz bir dostunuz, ağladığında kendinizi kollarında bulduğunuz, size sımsıkı sarılan destek olan bir aileniz varsa, ağlamak gerçekten güzeldir.

Nur Hayat Özdemir

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
dev derbiye az kaldı ya :D aklımdan çıkmıyo gece rüyalarıma gircek nerdeyse :D bu maçı almalıyız :D 6syı sahasında yenmeliyizz :D sakin olmam gerek yencez tabi canım :D yani inşallah :D

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
yahu cesmi dur be :D ya biz merveyle mac muhabbeti yapiyoruz :D
cesmi yok olmaz,ila yemekti,camasirdi,temizlikti,mubabbeti edecez :D:D:D alalaaa :D ne bu muhabbet bi anlasam :D:D:D

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Hıı hııı... haa haaa :p
fıkha girelim beğenmiyorsanız, o da tabii sararsaaaaa :p
tam sopalıksınız
:a43:

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
canınıııı :D çok severim :D

ahahaayy :D:D yok altın günüydü yok temizlik ütü günüydüü :D off burda derbi günü diye bişey var heralde demii :D

:D iste bi anlasa da ama anlamiyor,tamam cesmim simdilik bunlari bosver,ben luzum buldumu bunlari sana sorarim :Dyani bak mervenin keyfi yerinde o mac muhabbeti dedi o olsun :D mac bi sonuclansin:D senin bu istedigin muhabbetide edek:D sen bize pilav nasil yapilir anlatirsin degilmi :D:D:D yani ila kiskanclik yapacak :D kiskanc ne olcak :D

Hıı hııı... haa haaa :p
fıkha girelim beğenmiyorsanız, o da tabii sararsaaaaa :p
tam sopalıksınız
:a43:

Ne ya allaa :D gercekgi konuyoz dimi ya :D hii bize kiyma cesmiiiii :D:D:D

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün okulda salavat çekerken bütün sınıf gördü. Aferin demeye ve izlemeye başladılar...

2 arkadaşım ile yarış yaptık, birincisinde berabere kaldık, 2.sinde ben yendim. :) Ama tabii ki önemli olan hızlı ve çabuk okumak değil, kalbinden gelerek ve sadece Allah'ın rızası için salavat okumak... :)

Sonra bazı diğer arkadaşlarım da çekmeye başladılar.

Yanıma gelip bir dostum da hepsi senin sayende dedi. Çok mutlu oldum... :)

İçimden bunları anlatmak vardı. Bir de soru sormak istiyorum:

Onlar benden görerek okuduysa onların çekmesiyle ben de sevap kazanmış oldum mu?

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
[h=5]Müezzinin sesiyle sabah namazına uyanmak, İsrafil'in Sur'uyla Haşir sabahına uyanma pratiğidir. ![/h]

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Bugün okulda salavat çekerken bütün sınıf gördü. Aferin demeye ve izlemeye başladılar...

2 arkadaşım ile yarış yaptık, birincisinde berabere kaldık, 2.sinde ben yendim. :) Ama tabii ki önemli olan hızlı ve çabuk okumak değil, kalbinden gelerek ve sadece Allah'ın rızası için salavat okumak... :)

Sonra bazı diğer arkadaşlarım da çekmeye başladılar.

Yanıma gelip bir dostum da hepsi senin sayende dedi. Çok mutlu oldum... :)

İçimden bunları anlatmak vardı. Bir de soru sormak istiyorum:

Onlar benden görerek okuduysa onların çekmesiyle ben de sevap kazanmış oldum mu?

Sevgili Peygamber Efendimiz buyuruyorlar ki:
" Vesile Olan Yapan Gibidir..."

Selam ve DUA ile kardeşim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt