Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim..
Nice yolların yorgunuyum.
Senin kapında dinlendir beni
Rabbim, nice sevdaların kırgınıyım.
Senin yanında sevindir beni...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Yürek derken tabiki nefsimizin istediği değil kardeşim.
Ve dediğin gibi aklı islam ile yoğurunca yüreğini de koyunca doğru ortaya çıkıyor.

Yok abim nefsi uzere konusmadim sadce,kendi bildigim dogrulari yapmaktan kast ettim..
ve evet insan aklini zihnini islamla terbiye ettikce zaten gonlunu yanlis hareketlerde bulunmaz,oda her daim hak yolunu gozetir..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
gönül alcak bişey yook sakinim zati..pek alışık değilim birden üç kişi yüklenince :D yoksa her söze cevap veririm de forumu işgal etmek istemem hani yeterince meşgul ettim zaten..bırakın insanlar içinden geçenleri hür bi şekilde ifade etsinler :D yıllar yollar herneyse işte dileyen dilediğini zikretsin hani..

Peki anladim...mesajiniz alinmistir..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
orta şekerli bir mesaj olmuş :p

::) kimse bana bulaşmasın diyoor işin özü :D anladık abi :D
herşeyin orta şekerlisi makbuldür azizim :) yok bulaşmasın demedim de insanlar ne düşünüyorsa özgürce ifade etsinler..bi yıllarımı verseler yazdım olay oldu vay arkadaş :D daha da içimden bişey geçmez söz :p

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
herşeyin orta şekerlisi makbuldür azizim :) yok bulaşmasın demedim de insanlar ne düşünüyorsa özgürce ifade etsinler..bi yıllarımı verseler yazdım olay oldu vay arkadaş :D daha da içimden bişey geçmez söz :p

::) öyle diyorsanız öyledir abiim ::)

:D geçerse bulaşırım amaa ona göre :p

bu kardeşimde bi tuhaf yaa psikopat sankim mübarek :p

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
Gulucuk koymadim cuki birilerini uzdum sanirim bu yuzden canim sıkıldı..icimden gulmek gelmiyor..
neyse herkeze hayirli aksamlar..
ama yinde bu gulucuk senin icin canim ::)
yapmayınız kardeşim..herhangi bi problem olmadığını söylemiştim diğer başlıklarda..başıma ağrılar girdi bi amca geldi gitti geldi gitti uğraştırıyor bizi :( sonuç olarak benim açımdan bi problem yok kusura bakmayınız hakkınızı helal ediniz..B)B)B)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü değerli büyüklerim ve kardeşlerim,

ailevi sorunlarımdan ve netin kesilmesinden dolayı uzun zamandır giriş yapamıyordum. Eşim Ramazan ayında halı sahada top oynarken kaval kemiğini 3 yerinden kırdı, ameliyat oldu. Bayağı sıkıntılı zamanlar geçirdik, elhamdülillah işe başladı yeniden. Dolayısıyla ben de sitemize girmeye başladım :)

Tekrar içten selamlarımı kabul edin lütfen, inşaAllah hepiniz iyisinizdir. Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü değerli büyüklerim ve kardeşlerim,

ailevi sorunlarımdan ve netin kesilmesinden dolayı uzun zamandır giriş yapamıyordum. Eşim Ramazan ayında halı sahada top oynarken kaval kemiğini 3 yerinden kırdı, ameliyat oldu. Bayağı sıkıntılı zamanlar geçirdik, elhamdülillah işe başladı yeniden. Dolayısıyla ben de sitemize girmeye başladım :)

Tekrar içten selamlarımı kabul edin lütfen, inşaAllah hepiniz iyisinizdir. Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar

Ve Aleykumselam ve Rahmatullahi ve Barekatuhu...
Kardeşim Hoşgeldin...
Rabbim acil şifalar versin inşallah...
Hayırlı Akşamlar

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleykum selam ve rahmetullah canım.. Hoş geldin..
Büyük geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin..
İyisindir inşaAllah.. Meryem Sare de iyidir inşaAllah..

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Oooooooooof, hiç büyümek istemiyorum. :)

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Sütten çıkınca, bütün kaşıklar aktır.

Önemli olan; içinden çıktığın sütü, ak bırakmaktır.

''Mevlana''

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Duyduğum, dokunduğum, gördüğüm, tattığım, kokladığım için var bu dünya. Farkında olduğum için. Kendim yazdım, kendim oynadım en başından beri. O yüzden ki bir dünya yarattım, roller verdim sahnedekilere. Sevdim; sevgilim, paylaştım; dostum dedim. ...En derinimde hissettim; annem, kızdım da kıyamadım; babam dedim. Geçer dediklerimi geçirdim. Biter dediklerimi bitirdim. Nefret ettiklerimi sildim, geçtim. Gün oldu; silkindim, yeter dedim. Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana. Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz. Bu nasıl bir cüret ki; bir başka hayata müdahil olma, Umarsızca sorgulama, pervasızca yargılama hakkını bulur insan kendinde. Haddinizi aşmayın ey faniler. Ben yok olmayı kabullenirken, Kar taneleri mütemadiyen ayak izlerimi kapatmaktayken, Güneş bile her gün batarken, sizdeki ne arsızlıktır; Silinmeyi dahi kabul edemiyorsunuz bir başka faninin zihninden. Mezarlıklar, kendini vazgeçilmez sananlarla doluyken, Yerin üstündeki bu şatafat da neyin nesi oluyor acep? Uğraştırmayın da dağılın hadi. Dağılın ve gidin, ama bilin. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım da vardır lakin lafa bakarım laf mı adama bakarım adam mı diye.

Mevlana

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim..
Sen beni benden çok görüyorsun..
Bir tek sen örtersin beni..
Başkaları kınar, ayıplar beni..
Sen ört kusurlarımı da, nur eyle beni..
Göz aydınlığı eyle her halimi..

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com

Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu Ve Magfiretihi Ve Hidayetihi Ebeden Ve Daimen.... Kardeşim ALLAH c.c. yar ve yardımcın olsun. ALLAH c.c. şifa versin. Evinizde huzur ve mutluluk olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt