Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
abavvv noluyo burda üçe karşı tek oldumu şimdi..neyse şu yoğunluk bi geçsin vercem teek teek cevaplarınızı inşallah :p:p hele gülberra bekle sen :) vaveyla yapmaz dedim ama kar yağdı güvendiğim dağlara :p:p vay arkadaş içimden sadece bi cümle geçti abartmayın hani diyorum altı üstü bi cümle durmayın üzerinde bu kadar :p:p derin manalar içermior çok..esti yazdım geçti gitti sakin olun..çok müsait değilim fırsattan istifade edilmesin :p:p çeşmi safını da gördük eyvallah :)

Hayır abim yaa..

Bu muhabbet eskiydii ondan yanii pleeasee :)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
itiraf et kuzu faceden çaldın demi

şimdi bu sözün köküne inelim :D bu kadar yazıya vesile olan sezen aksuya çok şey söylemek isterdim ama kalsın şimdi

ikinci olarak verin receb-i kamere şu kaybolan yıllarınıda kurtulalım yahu :D

Bendece birileri cikip versin ::) yok sesi daha yeni acilmis::) biraz sesi ciksin gene kurtuluruz :D

faceden mii çaldın derken? ::) şuan bugün içinde birşey çalmadıım neyi çaldım onu da anlamadım :D

sezen aksu ne alakaa yaa şarkı ilk sözcüğünü içeriyor ikinci kısım önemli olan

yook yook kurtulmayalım öyle hemencik :p

Iyi tamam cesmi icin daha sonra kurtuluruz :D
yanliz ona kaybolan yillarini verecek olan yokmu :D

önce çaldın demek :D

:D

haa az daha çektirceksiniz yani :D destekçinizim kızlar :p

Vaaay resmen savas ilanidir buuu :D
tesekkurler :D 3 kiiiz ona cektirek :D
yanliz ibrayi almiyak :D :D

ayy ne çaldım :D

yoook çektirmek yook :D vaayy dayanışma wuuu inanamıyorum yaa bugün günlerden rüyaa :D

şaka gibi sen, ben, güüll aynı görüşü mü paylaşıyoruz.. yok artık :D

Aaa ama olmazki cesminin butun yazilari orjinaldir calinti olmaaaz,olaaamazzz :D
Aynen hayirdir ne oluyor bize.sanirim maya takvimin etkisinde olsa gerek ayni gorus :D :D :D
:D birbirimize destek tam destek haa :D

bende guldum mervem ya ::)

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
A1adyZ-CYAAuckQ.jpg:large

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
abavvv noluyo burda üçe karşı tek oldumu şimdi..neyse şu yoğunluk bi geçsin vercem teek teek cevaplarınızı inşallah :p:p hele gülberra bekle sen :) vaveyla yapmaz dedim ama kar yağdı güvendiğim dağlara :p:p vay arkadaş içimden sadece bi cümle geçti abartmayın hani diyorum altı üstü bi cümle durmayın üzerinde bu kadar :p:p derin manalar içermior çok..esti yazdım geçti gitti sakin olun..çok müsait değilim fırsattan istifade edilmesin :p:p çeşmi safını da gördük eyvallah :)

:D aaa bana güveniyodun demek :D kızlar kusura bakmayın sizin safınızdan istifa ediyorum falan :D :D :D

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Hee cok korktuk :D veer tabi sesin gene kisilmasa :D bide su kaybolan yillarini biri sana verse sesin tam kisilacakta:D koybolan yillari bulana buyuk bir afferin var :D :D yeterki su kaybolan yillari verin RECEB-I KAMER :D hee tabi bizim safta olacak ne sandiiin :D

:D hayal bile edilemezdii kuzuu ne hayaliii :D

seninle anlasma hayali ne hayali olcaaak:D gun geldi anlastik haaa :D gorulmus sey degil :DHayaldi gercek olduu :D
Gerci cesmiyle anlasmayi hiic hayal etmemistim ammaaa :D
madem mervem hayal etmis bende ederim ozaman :D
mervem ben hep destekcinim :D

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Bendece birileri cikip versin ::) yok sesi daha yeni acilmis::) biraz sesi ciksin gene kurtuluruz :D

Iyi tamam cesmi icin daha sonra kurtuluruz :D
yanliz ona kaybolan yillarini verecek olan yokmu :D

Vaaay resmen savas ilanidir buuu :D
tesekkurler :D 3 kiiiz ona cektirek :D
yanliz ibrayi almiyak :D :D

Aaa ama olmazki cesminin butun yazilari orjinaldir calinti olmaaaz,olaaamazzz :D
Aynen hayirdir ne oluyor bize.sanirim maya takvimin etkisinde olsa gerek ayni gorus :D :D :D
:D birbirimize destek tam destek haa :D

bende guldum mervem ya ::)

:D :D :D yaa bana güveniyomuş napsamm :D :p

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ağaç, Dalındayken Bilmezmiş Yaprağın Kıymetini, Düştüğünde Anlarmış, Onu Ne Kadar Çok Sevdiğini.

oysa bilmek gerek...

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
ne deyim ya kocaman bi sessizlik iyi gider bunun üstüne..dört gözle bekleniyor madem susmam susayım o halde..takılın siz kendi başınıza :D:D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Dağlar, yürekler
Ve dağlarda bir inançla
Sana söylenmiş türküler

Ey özgürlük

En yüce sözle kutsandık
İkimiz daha doğmadan
Ben vekili oldum yeryüzünün
Sense benim ahdim

Candan...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
ne deyim ya kocaman bi sessizlik iyi gider bunun üstüne..dört gözle bekleniyor madem susmam susayım o halde..takılın siz kendi başınıza :D:D

Ya biz gulmek icin oyle diyorduk
Biz oyle birbirimize de takiliriz eski mesajlara bakin goreceksiniz ayni muhabbetti yaptigimizi..
kusur ettiysem burdan kendi adima aff oluna gercekten, baska niyetim yoktu..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
İşte ey gafil insan! Bu Hâkim-i Hakem-i Hakîm-i Zülcelâl-i Vel-cemâl sana karşı kendisini herbir mahlûkıyle böyle hadsiz ve parlak tarzlarda tanıttırmak ve sevdirmek istediği halde, sen O'nun tanıttırmasına karşı îmanla tanımazsan ve O'nun sevdirmesine mukabil ubûdiyetinle kendini O'na sevdirmezsen ne derece hadsiz muzâaf bir cehalet, bir hasaret olduğunu bil, ayıl!. (rnk)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Tammam dostlar tamam tamam tamam saaakiiiiin :p

öhm öhm :D

Olayı ben alevlendirdim di mii :p vurun kellemii :D

Abim sizin gönlünüzü almak için ne yapabilirim ? ::)

Safımız bir be abii ::)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
gönül alcak bişey yook sakinim zati..pek alışık değilim birden üç kişi yüklenince :D yoksa her söze cevap veririm de forumu işgal etmek istemem hani yeterince meşgul ettim zaten..bırakın insanlar içinden geçenleri hür bi şekilde ifade etsinler :D yıllar yollar herneyse işte dileyen dilediğini zikretsin hani..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
gönül alcak bişey yook sakinim zati..pek alışık değilim birden üç kişi yüklenince :D yoksa her söze cevap veririm de forumu işgal etmek istemem hani yeterince meşgul ettim zaten..bırakın insanlar içinden geçenleri hür bi şekilde ifade etsinler :D yıllar yollar herneyse işte dileyen dilediğini zikretsin hani..

orta şekerli bir mesaj olmuş :p

::) kimse bana bulaşmasın diyoor işin özü :D anladık abi :D

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Aaah abim be bu sozun dogru olduga eskiden dogru olduna cook inanirdim..
Ama inan abim oyle degil bunu tecrube konusuyor,hep gonlume gore haret ettim,
Aklimla degil gonlume sinen seyi yaptim..
Ama pisman oldum sonucta,onun icin en guzeli akila harek etmek..
Ve sunu cok iyi anladim ki,insan gonluyle hareket ettimi...
Neyse ben bu sozun dogruluna inanmiyorum...
Eger gecmise donme sansim olsa bir daha gonlumle hareket etmezdim..
Ama tecrubem oldu..onun icin derim ki...

Yürek derken tabiki nefsimizin istediği değil kardeşim.
Ve dediğin gibi aklı islam ile yoğurunca yüreğini de koyunca doğru ortaya çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt