Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'a dua eden herkese Allah icâbet eder. Bu icâbet, ya dünyada peşin olur, ya da ahirete saklanır, yahut da dua ettiği miktarca günahından hafifletilmek süretiyle olur, yeter ki günah taleb etmemiş veya sıla-ı rahmin kopmasını istememiş olsun, ya da acele etmemiş olsun. Hadis-i Şerif

imported_melek_6

Kayıtlı Kullanıcı
sedaa senin yaşın doğrumu bu kadar yüce bir gönle sahip olup nasıl bu yaşta olabiliyosun.... Allah razı olsun..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Hayırlı Sabahlar...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler diliyorum.
Işyerimiz taşınıyor.
Kendi binamıza geçiyoruz.
Fakat çoook yoğunuz.her şey karışık.
Rabbim yolumuzu açık etsin inşallah.
Selametle kalın.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
SABAH DUASI

besmele19nz.gif

ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
ALLAH’IM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.
8a892.gif
8a892.gif
8a892.gif

ALLAH’IM! BANA HELAL KAZANIP,HELAL YEMEĞİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA SON NEFESTE İMANLA GÖÇMEYİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HAKKI HAK,BATILI BATIL GÖSTER;HAKKA SARILIP BATILDAN KAÇMAYI NASİP ET.
8a892.gif
8a892.gif
8a892.gif

ALLAH’IM! BENİ SEVDİĞİN KULLAR ARASINA KAT,BENİ ÇOK SABREDEN,ÇOK ŞÜKREDEN KULLARINDAN EYLE,ÇOK ÇOK ANAYIM (ZİKREDEYİM) ÖMRÜM SEVDİĞİN,RAZI OLACAĞIN İŞLERLE (AMELLERLE) GEÇSİN.BANA İLİM VE TAKVA SAHİBİ OLMAYI NASİP ET.SIHHAT VE AFİYETTE DAİM EYLE.
8a892.gif
8a892.gif
8a892.gif

ALLAH’IM! EVLATLARIMIZA DA SIHHAT VE AFİYET,HAYIRLI İŞLERİNDE MUVAFFAKİYET VER, UMDUKLARINA NAİL, KORKTUKLARINDAN EMİN EYLE, KENDİLERİNİ ALİM VE SALİH KİŞİLERDEN EYLE.ONLARA İSLAMI SEVMEYİ VE İSLAMA HİZMET ETMEYİ NASİP ET.RIZIKLARINI GENİŞLET, ÖMÜRLERİNİ MUTLU KIL.HER TÜRLÜ KÖTÜ GÖZ VE AKIBETTEN MUHAFAZA BUYUR.
8a892.gif
8a892.gif
8a892.gif

ALLAH’IM! MÜMİN KARDEŞLERİMİZDEN HASTA OLANLARA ŞİFA, DERTLİ OLANLARA DEVA,BORÇLU OLANLARA EDA,SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIĞI VER.
8a892.gif
8a892.gif
8a892.gif

ALLAH’IM! ÜMMETİ MUHAMMEDİ KAFİRLERİN VE ZALİMLERİN BOYUNDURULUĞUNDAN KURTAR VE UYANIKLIK VER.
ALLAH’IM! AKRABALARIMDAN VE SEVDİKLERİMDEN İMANLA AHİRETE GÖÇENLERE KABİR AZABI GÖSTERME;MEKANLARINI CENNET EYLE. SAĞ OLANLARA SIHHAT VE SELAMET VER.HİDAYET NASİP EDEREK İSLAMI SEVMEK VE İSLAMA HİZMET ETMEK ŞEREFİNE NAİL EYLE.
8a892.gif
8a892.gif
8a892.gif
8a892.gif
8a892.gif
El FATİHA - MEASSALAVAT
8a892.gif
8a892.gif
8a892.gif
8a892.gif
8a892.gif

c28654abaa0a55edf1c80f333fe940f0.gif

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
sedaa senin yaşın doğrumu bu kadar yüce bir gönle sahip olup nasıl bu yaşta olabiliyosun.... Allah razı olsun..

Senden de razı olsun Rabbim. Beni mutlu ettin :) :)

Eğer gözün takılır da bazı konuların gerisine gidersen, birkaç kişinin de aynı senin sorunu sorduğunu göreceksin.

Konuşmanızla büyüdüm ben, beni olgun yapan sizlersiniz :)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
akşam akşamm yandan çıkan arabayla çarpışıyodum anlamadığım koca arabayı nası göremedim ki :/

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
içimden kamyonlar dolusu hüzün geçiyor tüm ağırlığıyla...

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Teheccüd (gece) namazını kılmaya başladım. Nedense ben gece kalkarken çok enerjik oluyorum, okul için kalkarken çok yorgun oluyorum...

Tabii böyle enerjiklik varken, bunu kullanmak lazım...

Not: Kılınca mutluluk hissi de geliyor yahu. :a32:

Hz. Ebu Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Biriniz gece namazına kalkınca ilk önce iki hafif rek'atle namaza başlasın."

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ben uzun dizelerin insanı,
Derin suların kaptanı,
En Ütopik hislerin tercümanıyım..

Belkide sadece içimden bu geçiyordur :p

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Karanlık gecelerde şafağı bekliyorum. Gözlerim ufuktan doğacak güneşi beklemekte....
M.S.A.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı

Aaah abim be bu sozun dogru olduga eskiden dogru olduna cook inanirdim..
Ama inan abim oyle degil bunu tecrube konusuyor,hep gonlume gore haret ettim,
Aklimla degil gonlume sinen seyi yaptim..
Ama pisman oldum sonucta,onun icin en guzeli akila harek etmek..
Ve sunu cok iyi anladim ki,insan gonluyle hareket ettimi...
Neyse ben bu sozun dogruluna inanmiyorum...
Eger gecmise donme sansim olsa bir daha gonlumle hareket etmezdim..
Ama tecrubem oldu..onun icin derim ki...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
oyy kıyamam sanaa gülüüm
yok gönlüm falan yanmıyo şükür ama bazen tartışmalar yanlış anlaşılmalar insanı üzüyo sadece :) ama herşey geçincede unutuluyo :)
seninde gönül yangının son bulur en kısa zamanda inşallah ;)

Kiymaaa banaaa kiymaa :D
Aman bos ver adi ustunde gecer her sey gecer ::) gerci gecmis zaten :D
Amiiin saolasin guzeliik ::)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
:) yok takıldığım geçmiş,geride kalanlar değil..daha bi güzeli olsun diye kaybolan yıllarıma dem vurmuştum..daha verimli geçebilirmiş o kaybolan yıllar o bab dan bi özlem idi kaybolan yıllar..hani demiş ya şair :p gençliğimi geri verseler diye :)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
:) yok takıldığım geçmiş,geride kalanlar değil..daha bi güzeli olsun diye kaybolan yıllarıma dem vurmuştum..daha verimli geçebilirmiş o kaybolan yıllar o bab dan bi özlem idi kaybolan yıllar..hani demiş ya şair :p gençliğimi geri verseler diye :)

::) Anladim dilerim bundan sonra hayatinizin her alani istediginiz gibi olur Amiin..
Hic bir zaman gecmise bakip keskeniz olmaz..
Ama suda bir gercek ki ,eger o hatalarimiz olmasa bugun ki insan da olmazdik belkide..
Tabi hatasindan ders alana,yanlislarini gorup
dogruyu bulanlara
rabbim omrumuzun her anini onun yolunda.hizmet etmeyi nasib eylesin AMIIN..
:D YANLIZ BIRAZ SIVRI DILLLI OLDUGUNU SOYLEDILER DE HIICTE OYLE DEGILmisiniz :D
yada ben daha nasibimi almadimmi yoksa ?? :D

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah öyle olur güzel dualarınıza can-ı gönülden amin inşallah..güzel temenniler için de ayrıca teşekkürler..yani insanların olgunlaşması kemale ermesi için türlü türlü imtihanları vardır..Rabbim herkesi farklı şekilde imtihan eder..mesele imtihanı bilmek,geçebilmek..Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah..
sivri dilli olduğumu söyleyenler derhal kendinizi bana ihbar ediniz :) sözlerim keskindir çoğu zaman ama nereden ve nasıl bakıldığıyla da alakalıdır illaki :) yook abartılmış sanki birazcık :) neyse birisi,birileri en sivri dilli yazmadan ben susam :) (güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır) bu vecize geldi aklıma..yani dedim ya başta nerden ve nasıl bakıldığıyla alakalıdır kanaatimce..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt