Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Forumda aynı konuların defalarca açılmış olması,
hadi farklı kişileri geçtim,
aynı konunun iki defa aynı kişi tarafından açılmış olması..

İnanamayıp defalarca tekrar tekrar bakıyor olmamdan başka ne olabilir kii şu an içimden geçenleeer...

::) çoook hoşş yaa ::) umarım bende aynı hataya düşmemişimdir.. :p

Bide korkma vaveylacıım bende forumda yalnızmışım..
forumu bize zimmetlemişler de haberimiz yoook :p

Haa bide bugün pazar ve her pazar gibi fazla sessiz.. :p

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Eve misafir gelcekmiş :p

Gelsin bakalım ::)

:p

bide bideee şu sistem benim tepemin tasını daha fazla attırmasa müthiş olcak yoooksaa arayışla geçen bir ömür müü bekleyişle geçen bir ömür müü nasıl olduğunu bilemediğim ve saçmalayacağım ve anlayamayacağııım günler aff... :p

Kendimi anlatasım vaar sayfalar dolusu dönüp tekrar bakınca kendim bile anlayamıyorum diyedee susasım var işte.. :p

He heee ::)

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün iliklerime kadar bişeyin farkına vardım...her zor durumda kaldığımda parmağımı başkalarına salladım ben...hatayı yapan başkalarıydı beni zor durumda bırakan başkalarıydı..bir kere de dönüp Yunus(a.s) gibi deseydim la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin(Senden başka hiçbir ilah yoktur, Sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum) O zaman ne sıkıntı kalırdı nede uçurumlar..Hata benimdir Ya Rabbi..ben kendime zulmedenlerden oldum ama Vallahi de Billahide ben Seni çok Gafur çok Rahim..buldum...Elhamdülillah...

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
''YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..

Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.

Necip Fazıl Kısakürek

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
çeşminin yazdıklarından sonra şoktayım :D insanın içinden bu kadarda şey geçmezki arkadaş :D

misafir gelecekmiş gelsin bakalım :D gelsinde sorarım der gibii :p :D :D

ayyhh benim içimden geçenlere gelelim şimdii :D

anlatılmaz yaşanırr :p

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Forumda aynı konuların defalarca açılmış olması,
hadi farklı kişileri geçtim,
aynı konunun iki defa aynı kişi tarafından açılmış olması..

İnanamayıp defalarca tekrar tekrar bakıyor olmamdan başka ne olabilir kii şu an içimden geçenleeer...

Büyük ihtimal forum konusunda acemi kardeşlerimizin marifetidir :) ki olacak bu tür şeyler herkes senin gibi becerikli değil ki :p ::)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Bir sosyal paylaşım sitesinde bir gönderi gördüm kızın biri kapandığını bildiriyor üslubu çok değişik neyse yorumlara baktığımda malesef kapanmış(!) olan kız da başka kapalı(!) kızların da ağızlarında çok ağır küfürler birde tebrikler şöyle Çok güzel olmuşsundur inanmam fotonu yüklede bakalım v.s Şok oldum , nasıl kutlanılabilir ki bu durum :(

Çook cahiliz çooook önce kendimizi geliştirelim sonra evlatlarımızı sonra çevremizdeki insanları en basit konu da bile böyle isek diğerleri nasıl dır acaba :(

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Eve misafir gelcekmiş :p

Gelsin bakalım ::)

:p

bide bideee şu sistem benim tepemin tasını daha fazla attırmasa müthiş olcak yoooksaa arayışla geçen bir ömür müü bekleyişle geçen bir ömür müü nasıl olduğunu bilemediğim ve saçmalayacağım ve anlayamayacağııım günler aff... :p

Kendimi anlatasım vaar sayfalar dolusu dönüp tekrar bakınca kendim bile anlayamıyorum diyedee susasım var işte.. :p

He heee ::)

Heee Heee :D:D Sisteme bizde karşıyız :D seni çok iyi anladık tam bu mevzu hakkında konuşuyorduk ablamla :D
Ölümüne sitres yaşıyor :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
çeşminin yazdıklarından sonra şoktayım :D insanın içinden bu kadarda şey geçmezki arkadaş :D

misafir gelecekmiş gelsin bakalım :D gelsinde sorarım der gibii :p :D :D

ayyhh benim içimden geçenlere gelelim şimdii :D

anlatılmaz yaşanırr :p

bunlar neydi kii kuzu azıcık.. :p kalkmak zorunda olmasam akşama kadar yazardım :D

aaa bende diyorum bu kız niye bana hesap sordu meğer burda demişim :D

peehh :p

Büyük ihtimal forum konusunda acemi kardeşlerimizin marifetidir :) ki olacak bu tür şeyler herkes senin gibi becerikli değil ki :p ::)

Ya öyle değilsee :p
Yeeaannniii sende haklısın ibra :p

Heee Heee :D:D Sisteme bizde karşıyız :D seni çok iyi anladık tam bu mevzu hakkında konuşuyorduk ablamla :D
Ölümüne sitres yaşıyor :D

alalaaa... anlaşıldım mıı ben yaa :p
::)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Sabah Namazıyla Şeytana günün ilk darbesini vuranlara Selam olsun...

La ilahe illallah

çok beğendim.sabah namazından öncede darbeler başlıyor inşaallah...
selametle kalın.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Zafer veya şehadet gibi iki güzel hedeften birine ulaşmayı gaye edinen müslümanların ayakları sarsılır mı hiç?
Neden sarsılsın ki?
Düşmanları sadece dünya hayatını arzular, ötesinde hiç bir gaye bulunmayan, ondan sonra hiç bir hayat bulunmayan dünya hayatına bu kadar ihtirasla bağlanırken , müslümanlar nasıl sarsılabilirler?
(Fi-Zilal-il Kur an c.10)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt