Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Yanmaktır..! Yanardağlar gibi içten içe ve susmaktır, Seni sevmek..! Yalnız Seninle konuşmaktır..! Seninle dertleşmektir..! Yandıkça susamaktır, susadıkça yanmaktır..! Hak ile dolmaktır, ham iken olmaktır..! Hiçbir zaman solmamaktır, Seni sevmek..!

Hz Mevlana

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
Lâyemut (ölümsüz) değilsin, başıboş değilsin, bir vazifen var. Gururu bırak, seni yaratanı düşün, kabre gireceğini bil, öyle hazırlan.(rnk)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
"Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa?
Bilemezsin, bilseydin ödün kopardı.. Dokunamazdın.."

Hz. Mevlâna

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün de içimi döküyorum ve yarına mutlu ve rahat bir şekilde başlıyorum :

Yaklaşık 1 yıldır peygamberimizi görmek için çabalıyorum. Bunun için namaz kıldım, günde 10.000 salavat da çektim, her gece ağladım, yalvarıp yakardım. Allah duada ısrar edenleri severmiş ama daha fazla ısrar edemiyorum, ama kabul olmayacaksa neden 1 yıldır hep bunları yaptım ki ? Allah kabul etmeyeceği duaya ellerimizi kaldırmaz ki... Şuan çok kırgınım, dünyada tek istediğim şey hala kabul olmuyor. Bunu yazarken gözlerim de doluyor tabii... Zaten bu foruma üye olduktan birkaç gün sonra aynen şu yorumu yazmıştım, salavat kampanyasına :

''Ben de 100 tane okudum, belki de okuyarak çok istediğim şey olan peygamberimizi göreceğim (inşallah) :) :)''

22 Mayıs'ta, üye olduktan 2 gün sonra...

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
[h=5]Müminler içinde Allah’a verdikleri sözde duran nice erler var.
İşte onlardan kimi, sözünü yerine getirip o yolda canını vermiştir; kimi de (şehitliği) beklemektedir.
Onlar hiçbir şekilde (sözlerini) değiştirmemişlerdir.
Ahzab 23

[/h]

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Yere düşen ekmeği yerden hızla alıp telaşla üç kere öpüp alınlarına koyan o çocuklar nereye kayboldular?

Güzeldi o çocuklar..İnsan o çocuklardan hep olsun istiyor..Ekmek öpen çocuk görmek istiyor..

Çünkü ekmek öpen çocuk, hala bir şeylere inanmamızı sağlıyor..İhtiyacımız var buna..

Geri dönsün o çocuklar..!

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
forumda beş yılım bitmiş altıncı yılıma girmişim :)

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün yapacağınız dualarda bu kardeşinizide unutmayın :a45:

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
kurban bayraminiz mubarek olsun gurbet diyarindan kucak dolusu selamlar...
selamun aleykum

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm verahmetullahi veberekatühü hayırlı geceler dostlar ALLAHIN selamı bereketi hidayeti üzerinize olsun inşallah...uzun zaman oldu unutulmadık inşallah..kurban bayramınız mubarek olsun hayırlara vesile olur inşallah

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm verahmetullahi veberekatühü hayırlı geceler dostlar ALLAHIN selamı bereketi hidayeti üzerinize olsun inşallah...uzun zaman oldu unutulmadık inşallah..kurban bayramınız mubarek olsun hayırlara vesile olur inşallah

ve aleykumusselam ve rahmetullahi ve berakatuhu
hoş gelmişsin imzası güzel ablam unutulur musun hiç ::)
sizinde bayramınız mübarek olsun ::)

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
ayetelkursi.gif

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Allah ki, O’ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur. Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama. Göklerde ve yerdekilerin hepsi O’nundur. O’nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir? O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O’na gizli kalmaz.) O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar, O’nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler. O’nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez. O, yücedir, büyüktür.

Rabbim;bizi görüyorsun,duyuyorsun,biliyorsun.Bizi affet.Bizi bağışla..Senin ve Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa(s.a.v)'in yolundan ayırma.Kalplerimizi görüyorsun.Bizi affet Ya Rabbim..Bizi affet..Her gecemizi sabaha kavuştur Ya Rabbim..
Amin

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Kalan Cüzler

20.cüz...............
21.cüz...............
22.cüz...............
23.cüz...............
25.cüz...............
26.cüz...............

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
9ba2664894e8e05effcc55d6d1ac5c70.gif

Bize kalan aziz borç asırlık zamanlardan...
Tarihi temizlemek "SAHTE KAHRAMANLAR" 'dan..

9ba2664894e8e05effcc55d6d1ac5c70.gif

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt