Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

tebriz'li şems-kural14

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün çok üzüldüm yaşamıma. Ne kötü ki ben hiç görmemişim kendimi. Hiç yardım etmemişim bu yolda koşanlara. Yollar dikenli diye uzak durmuşum hep. Sonundaki aşkı göremeden geri kalmışım. Ben ne yaptım Allah c.c. ım. Senin yolundan gelenlere neden katılmadım ben. Neden senin için hizmet etmedim. Ben ne günahkar kulmuşum ki senin rızan için adım bile atmamışım yazıklar olsun bana! Şimdide umut etmişim içimden ki ben iyi biriyim diye. Ne kör etmiş beni nefsim. Kırılmış , yıkılmış , parçalanmışım , .... Haberim olmamış kendimden Allah c.c. ım. Ne görmez mişim bakarken seni. Ama yine de geldim işte. Senden başka gidecek kapım yok ki. Senin rızasını unutan bu aciz kulun geldi işte Allah c.c. ım. Senin aşkınla öyle yak beni ki utanayım kendimden. Bizleri cennetine kabul et. Amin.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Sen Yine Denendiğinde ve Yine Kalbin Daraldığında
Ve Yine Bütün Kapılar Yüzüne... Kapandığında
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilemediğinde
Uzun zun Düşün Ve Hatırla Yaratanını!

Allah Kuluna Kâfi Değil mi?

( züмer/З6 )

tekdinIslam

Yasaklı Kullanıcı
Selamın Aleyküm güzel kardeşlerim ...
Öncelikle şunu söylemem gerek çok güzel bir site.
Bu günlerde sürekli aklımda ölüm var cennet cehennem var. Neden bilmiyorum özellikle son 3 ayda sürekli dini şeyler araştırıyorum aklımda sürekli İslam var bugüne hiç bu kadar önemsememiştim. Artık 5 vakit namaza başlayacağım namazı düşündükçe içimde sürekli kıpır kıpır oluyor içimi huzur kaplıyor bugüne kadar ne kadar boş yaşadığımı farkettim çok pişmanım inşaAllah Allah (c.c) affeder.

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
'' :a21: ''

Bu ifadeyi hep kullanmak istedim, çok hoş ya. :D

Ama kimseye sinsi sinsi gülecek bir şey yapmadım ki :D

Hahah içimden bu geçiyordu, ne tuhaf insanım ben :D

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm güzel kardeşlerim ...
Öncelikle şunu söylemem gerek çok güzel bir site.
Bu günlerde sürekli aklımda ölüm var cennet cehennem var. Neden bilmiyorum özellikle son 3 ayda sürekli dini şeyler araştırıyorum aklımda sürekli İslam var bugüne hiç bu kadar önemsememiştim. Artık 5 vakit namaza başlayacağım namazı düşündükçe içimde sürekli kıpır kıpır oluyor içimi huzur kaplıyor bugüne kadar ne kadar boş yaşadığımı farkettim çok pişmanım inşaAllah Allah (c.c) affeder.

MaşAllah ne kadar güzel bir haber bu
Gerçekten çok sevindim dile getirmek istedim kardeşim bunu
Bende senin gibi yeni yeni başladım tam olarak dinimi öğrenmeye araştırmaya
Hoşgeldin Daim olursun İnşAllah
Sakın bu isteklerinin peşini bırakma :)

tekdinIslam

Yasaklı Kullanıcı
Allah Razı olsun kardeşim inşaAllah artık doğru yolu buldum. Allah her mümine doğru yolu gösterir inşaAllah.

gizem b

Kayıtlı Kullanıcı
o kadar mutluyum kii rabbim sana çook şükürr :)

erdogan55

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Benim Bir Arkadaşın Kardeşi 11 Yaşında Hırsızlık Yapmış.Arkadaşın Kardeşi Kul Hakkına Girermi ? Ve Helallik İstemesi Gerekirmi Lütfen Cevap Veriniz Şimdiden Teşekkürler :D

Zindanda_Mahkum

Kayıtlı Kullanıcı
399746_533915153292596_1649953346_n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt