Teşekkür ediyorum, geceleri kevser suresini okuyacağım...
Ayrıca bu gece eğlenceli geçti. Anlatayım
Ben normalde uyuyamıyorum, ve de uyusam 3 saat uyuyorum genelde. Kansızlık bile yok hatta ablam bana ''deli'' diyor... Bende annem ile babamın yanına gittim (ihihih), sonra da saati 05:00'a ayarladım, televizyonda (dini) bir şey izleyecektim. Yatakları öyle rahat ki, istiğfar okurken (sayısını bile hatırlıyorum) 10.sunu tam bitirecektim ki uyuyakaldım...
Gece yarısı ablam odaya girdi, hepimiz uyandık (hepimiz dediğim annem, babam ve ben). O anki korkumu görmeniz lazımdı, sabah namazına uyanamadım diye korkmuştum. Babama ''ablam neden geldi ?'' diye sordum, meğerse beni evde bulamamış da korkmuş. İçeriye koşa koşa gittim, saate bakmak için. Bir de 4 olduğunu görmez miyim ? Üstelik bütün aile ayağa kalkmış! Ablam oruç tutacakmış da uyanmış işte herkes... Hemde sanki sahur vakti gibi herkes ayakta, ışıklar açık, çaylar içiliyor.
Bende biraz çay içtim, biraz araştırma yaptım, televizyondan Kur'an dinleyip mealini okudum. Sabah namazını kıldım ve yatağa girdim, hemde nadiren olan bir şekilde, son derece huzurlu bir şekilde.Sonra içimden ''uyandım işte! ben kazandım'' dedim, uyuduuuum.