Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

şekerleme

Kayıtlı Kullanıcı
kevser suresi ni (inne atayna) okuyup uyuyan Rabbinin izniyle sabah namazına kalkar

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Ne kadar zengin olursan ol, ancak belirli bir miktar para yersin.
Denize testiyi daldırırsan, bir testi kadar su alır, gerisi kalır.
Hz. Mevlana

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ediyorum, geceleri kevser suresini okuyacağım...

Ayrıca bu gece eğlenceli geçti. Anlatayım :)

Ben normalde uyuyamıyorum, ve de uyusam 3 saat uyuyorum genelde. Kansızlık bile yok hatta ablam bana ''deli'' diyor... Bende annem ile babamın yanına gittim (ihihih), sonra da saati 05:00'a ayarladım, televizyonda (dini) bir şey izleyecektim. Yatakları öyle rahat ki, istiğfar okurken (sayısını bile hatırlıyorum) 10.sunu tam bitirecektim ki uyuyakaldım...

Gece yarısı ablam odaya girdi, hepimiz uyandık (hepimiz dediğim annem, babam ve ben). O anki korkumu görmeniz lazımdı, sabah namazına uyanamadım diye korkmuştum. Babama ''ablam neden geldi ?'' diye sordum, meğerse beni evde bulamamış da korkmuş. İçeriye koşa koşa gittim, saate bakmak için. Bir de 4 olduğunu görmez miyim ? Üstelik bütün aile ayağa kalkmış! Ablam oruç tutacakmış da uyanmış işte herkes... Hemde sanki sahur vakti gibi herkes ayakta, ışıklar açık, çaylar içiliyor.

Bende biraz çay içtim, biraz araştırma yaptım, televizyondan Kur'an dinleyip mealini okudum. Sabah namazını kıldım ve yatağa girdim, hemde nadiren olan bir şekilde, son derece huzurlu bir şekilde.Sonra içimden ''uyandım işte! ben kazandım'' dedim, uyuduuuum. :)

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ediyorum, geceleri kevser suresini okuyacağım...

Ayrıca bu gece eğlenceli geçti. Anlatayım :)

Ben normalde uyuyamıyorum, ve de uyusam 3 saat uyuyorum genelde. Kansızlık bile yok hatta ablam bana ''deli'' diyor... Bende annem ile babamın yanına gittim (ihihih), sonra da saati 05:00'a ayarladım, televizyonda (dini) bir şey izleyecektim. Yatakları öyle rahat ki, istiğfar okurken (sayısını bile hatırlıyorum) 10.sunu tam bitirecektim ki uyuyakaldım...

Gece yarısı ablam odaya girdi, hepimiz uyandık (hepimiz dediğim annem, babam ve ben). O anki korkumu görmeniz lazımdı, sabah namazına uyanamadım diye korkmuştum. Babama ''ablam neden geldi ?'' diye sordum, meğerse beni evde bulamamış da korkmuş. İçeriye koşa koşa gittim, saate bakmak için. Bir de 4 olduğunu görmez miyim ? Üstelik bütün aile ayağa kalkmış! Ablam oruç tutacakmış da uyanmış işte herkes... Hemde sanki sahur vakti gibi herkes ayakta, ışıklar açık, çaylar içiliyor.

Bende biraz çay içtim, biraz araştırma yaptım, televizyondan Kur'an dinleyip mealini okudum. Sabah namazını kıldım ve yatağa girdim, hemde nadiren olan bir şekilde, son derece huzurlu bir şekilde.Sonra içimden ''uyandım işte! ben kazandım'' dedim, uyuduuuum. :)

MaşAllah MaşAllah
Senin gibi bir evladım yada kardeşim olsa onunla gurur duyardım heralde
Sen bambaşkasın :)

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kimseye vermesin gönül yarası benide bir an evvel kurtarsın ...:((
Söylemekten bunu yaşıyor olmaktan bile utanıyorum

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Aa, ne oldu ?

Benim gitmeye niyetim yok, konuşsak fena olmaz bence ? :)

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Neyse, ne yapalım :)

Abim uyandı beni azarlamadan ben yatağa koşuyoruum :)

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Peki güzel yürekli kardeşim başka zamana İnşAllah ;)

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Kalbinur ve Gül Berra ablalarım nerede ? :)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı

305040_4089378186591_612511438_n.jpg

Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,
O Da Bugündür...

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim bi suredir ugrayamiyorum herkes iyidir insallah su anda hastanedeyim oglum bi hafta once sunnet oldu ucuncu gunu kasiginda bi sislik fark ettim bugunde fitik ameliyati oldu su anda iyi elhamdulillah dua edin bi an evvel sifa bulsun okuluna zamaninda baslayabilsin

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamun aleykum kardeslerim bi suredir ugrayamiyorum herkes iyidir insallah su anda hastanedeyim oglum bi hafta once sunnet oldu ucuncu gunu kasiginda bi sislik fark ettim bugunde fitik ameliyati oldu su anda iyi elhamdulillah dua edin bi an evvel sifa bulsun okuluna zamaninda baslayabilsin

Ve Aleykumselam...
Şükür halimize inşallah...
Rabbim acil şifalar versin yeğenimize...
Selam ve DUA ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt