VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
bazıları alçak gönüllüdür, bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür...
vayyy süpermiş bu can
bazıları alçak gönüllüdür, bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür...
ya abi ,can arkadasim ortagim nerdesiniz yaa gelin yetisin![]()
Vay kardeşim vay ne hale getirmişler insafsızlar seni..![]()
Klavyemin başına geçeydim, forumun server'ını hackleyip göz kırpma smile'ını sileydim.... Vay vaayyy...![]()
En çok da hemşerilerim şaşırttı beni.. Ummadığımız dağlara karlara yağmış.. Oooyy oyyy kardeşim![]()
ahh ahh abim hiç tanımamışsınız siz hemşerilerinizi
O merve yok mu o merveahh o ibra yok muuu
bunlar zaten gıcık abi ben bunları anladım ortada ban karşı bir mevzu varsa bunlar tamam hemen siper alırlar amaa
Yok kardeşim hemşerilerimi bilirim ben, Mevlana şekeri gibi tatlı insanlardır da işte saatler ilerleyince, açlık başa vurmaya başladı sanırım
ee bi Çeşm-i Bülbül kolay mı yetişiyor kardeşim..biliyorsun dünya böyle vefasız, meyve veren ağacı.. anladın sen onu kardeşim..
Her daim senin yanındayım can kardeşim ama Nadas kardeşime laf yok.. Hem hemşerim sayılır, hem de meslektaşım.. Arada olabilir öyle masumane şakalar
eyvAllah kardeşim, bileydim daha erken gelirdim inan ki.. işlerimi yeni bitirebildim.. ama birazdan namazı kılıp çıkacam işyerinden.. bilgisayar başında olamayabilirim, hakkını helal et kardeşimRabb'ime emanetsin..
![]()
vayyy süpermiş bu can![]()
Selamun Aleykum..hayir geceler
kalbinur kardesimiz suan hastanededir dualarnizi bekliyor..lutfen bu guzel gunlerde onu duanizdan eksik etmeyin...cok ihtiyaci var..
kalbinur kardesimiz suan hastanededir dualarnizi bekliyor..lutfen bu guzel gunlerde onu duanizdan eksik etmeyin...cok ihtiyaci var..
![]()
ahahaayy bu iyiyimişş
bak gel sende bizim safımıza geç hemşerim
yoo açlık falan vurmadı![]()
aleyküm selam can ya çok mu kötü :/
Allah yardımcısı olsun şifa versin inşallah