Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım hatim in arapça olması lazım.Kur'an ın nazil olduğu gibi yani(ben böyle biliyorum ama birileri bu soruyu cevaplar herhaldefarklılık varsa öğrenmiş oluruz
ama sen okumayı istedin ya Allah vermiştir sana onun ecrini inşaAllah merak etme
''Terkedeceğin göLgeLerde ve seni terkedecek göLgeLerde oyaLanma.... Bir tEkbir iLe dünyayı arkana at... ELinin tersiyLe geride bırak gündeLik sevdaLarı... “Oynamıyorum.!..” de. Seni herkesLe ve her şeyLe buLuşturacak Rabbinin sıLasına yöneL.
YoL açık,
YoLa çık..!..".
''Terkedeceğin göLgeLerde ve seni terkedecek göLgeLerde oyaLanma.... Bir tEkbir iLe dünyayı arkana at... ELinin tersiyLe geride bırak gündeLik sevdaLarı... “Oynamıyorum.!..” de. Seni herkesLe ve her şeyLe buLuşturacak Rabbinin sıLasına yöneL.
YoL açık,
YoLa çık..!..".