Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Derdim büyük deme, rabbbim büyük de. O derdi senden alacak olan o büyük rabbindir.

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Evet diğerleri benden nefret ediyormuş ÇOk Haklısın şimdi anladım ama ben intikam almıyacağım O gün Sadece Yüzlerine gözükmek istemeyeceğim ebediyen Abi :)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Abi zaten küçükkende kötülediler hata bendeydi hala Dost olmaya çalışıp hep kendimde hata arıyordum artık inanmıyorum hepsi yalanmış Onların hiç birisi sevmemişti zaten :) artık istemiyorum Allah olucak tek sevgilim olmayacak başka sevgilim artık beni bulamayacaklar :)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
gözyaşlarıma yazık be Abi ona üzüldüm :) Çiçekleri sulasaydım daha İyide be Abim :)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Bir İnsan Hakkında Bilgin Yoksa,
Fikrinde Olmasın.
Kimsenin Günahını Boş Yere Alma,
Ahirette Hesap Vermek KOLAY OLUR SANMA!!!

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
bilgisayarim cok yavasladi! :a40:

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Edep ; Konuştuğun Zaman Dilini Korumak , Yanlız Kaldığın Zaman Kalbini Korumak , Dışarı Çıktığın Zaman Gözünü Korumaktır..

_Tuva

Kayıtlı Kullanıcı
tumblr_m4car98DTU1rv1u8io1_500.jpg

"Ve zamanı geldiğinde,Rabbin sana ( kalbindekini ) verecek,seni hoşnut kılacak..." ( Duha/5 )

_Tuva

Kayıtlı Kullanıcı
kizuc7.png

"Ve sen yine denendiğinde,Ve yine kalbin daraldığında,Ve yine bütün kapılar kapandığında,Ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde,Uzun....Uzun....Düşün! Ve hatırla,Yaradanını!
"Allah kuluna kâfi değil mi?" (Zümer/36)

_Tuva

Kayıtlı Kullanıcı
"Halim beni var edene ayan,dayan yüreğim dayan.Elbet seninde sesini var bir duyan..."
ellerdj7.jpg

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum herkese hayırlı bereketli ve Allah'ın razı olacağı bir gün diliyorum selametle da ile: )

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Hz. Mehdi (as) hiçbir tarikat ya da şeyhe bağlı olmayacak, doğumu evde olacaktır

İmam Hasan(as) şöyle buyurmaktadır:

Meryem’in oğlu İsa(as)’nın onun arkasında namaz kılacağı Kaim (Hz. Mehdi (as)) hariç, .... hepimizin boynunda biat sorumluluğu vardır. Yüce Allah, BOYNUNDA HİÇBİR KİMSENİN BİAT SORUMLULUĞU OLMAMASI İÇİN (HZ. MEHDİ(AS)’IN) DOĞUMUNU GİZLEYECEK VE GİZLİ OLMASINI EMREDECEKTİR.

(Mucem-ul Ehadis-i İmam Mehdi Cilt:3 Sayfa:165)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
[HZ. MEHDİ(AS)] BENİM NESLİMDEN, KIRK YAŞIN ÇOCUĞUDUR, OĞLUDUR, YÜZÜ PARLAK İNCİ YILDIZ GİBİDİR

Risale-i Mehdiyye al-i resul (r.a.) Ebu’l- Hasan Nureddin Ali b. Sultan Muhammed Ali El-Kani

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt