Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
İcinden ne geliyorsa onu dur ben başlıyorum üyeliğin hayırlı olsun ve daim olsun duanda bizede yer ver kardesim:)

ynsöge

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardesımmm duamda tüm Ümmeti Muhammed e yer varrr

ynsöge

Kayıtlı Kullanıcı
İcinden ne geliyorsa onu dur ben başlıyorum üyeliğin hayırlı olsun ve daim olsun duanda bizede yer ver kardesim:)

bu sitede huzuru ve faydalı bır o kadar ya yararlı olan seylerı ogrenıcegım ıcın sukur ederıyorumm. böyle duyarlı kardesımız var dıye

leyla-1

Altın Üye
içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor sadece ağlamak istiyorum
Maalesef ağlamak çözüm değil tatlım benimde göz yaşım tükendi ağlamaktan bugün bende yine ağlayacaktım ağlayacaktım kendimi zor tuttum ama ağlamadım.işininden çıkamıyorum:( bütün işlerimi Rabbim'e bıraktım Allah hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
çok özür dilerim, hayir hayir degerli kardesim senden zerre kadar suphem yok... ben, ya siz! derken herkeseydi hitapim...
insaALLAH anlasilabilmisimdir
baki selam ve dua ile
aleyküm selam.
asıl siz kusura bakmayın abi.mesajınızı defalarca okumama rağmen yanlış anlamışım üzülmüştüm.
Allah a emanet olun abi

leyla-1

Altın Üye

Leyla kardeşim

Siz işinizi yoluna koyun ve buraları düşünmeyin olur mu?

Zaten bir yığın uğraşınız var..ve anneniz.

Üzülmeyin biz buradayız..Kendinize çok iyi bakın...

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah'ta sizin mükafatnızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kötü art niyetli insalarada fırsat vermesin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selametle kalınız iyi ki varsız Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin fitne fesat kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Sen Muhammed'sin.. Sen Ahmed'sin.. Sen, Allah'ın seninle küfrü mahvedeceği Mâhi'sin.. Sen öyle bir Haşir'sin ki, bütün insanlar Kıyamet günü seni takip ederek haşr olacaklardır.. Sen kendisinden sonra peygamber olmayan Akib'sin.. ŞEFAAT YA RASULALLAH...

18.jpg

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
İslam çağdışı, Cami çağdışı, hocalar çağdışı, musalla taşı çağdışı, Ee sen niye cenazeni getirip çağdışı camisinin o musalla taşına koyuyorsun, götür meyhaneden kaldır kadir adam, gazinodan kaldır cenazeni, restorandan kaldır, diskotekten kaldır, karnavaldan kaldır cenazeni niçin camiye getiriyorsun, senin nazarında cami İslam Kur'an çağdışıydı hani, sahtekar oğlu sahtekarlar. |Timurtaş Uçar Hoca|

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
İslam çağdışı, Cami çağdışı, hocalar çağdışı, musalla taşı çağdışı, Ee sen niye cenazeni getirip çağdışı camisinin o musalla taşına koyuyorsun, götür meyhaneden kaldır kadir adam, gazinodan kaldır cenazeni, restorandan kaldır, diskotekten kaldır, karnavaldan kaldır cenazeni niçin camiye getiriyorsun, senin nazarında cami İslam Kur'an çağdışıydı hani, sahtekar oğlu sahtekarlar. |Timurtaş Uçar Hoca|

Hocayı tebrik ediyorum, süperdiiiiii :)

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
İyiyim hamd olsun ya bu aralar sitede pek kimsecikler yok sende farkettinmiii??

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
İyiyim hamd olsun ya bu aralar sitede pek kimsecikler yok sende farkettinmiii??

Evet fazla aktiflik yok nedense

Şu an bu kadar kişi online....
mavci,
anka5307,
coco1903,
hazal34,
Hiç,
kalbinur+,
kimkimdir+,
kuranvesünnet,
melissa26,
Muhtazaf,
Salevat-ı Kübra,
Seyren,
Zindanda_Mahkum

.....
Daha ne olsun değerli kardeşlerim...
Demek ki daha önemli konular ile ilgileniyor kardeşlerimiz...
Selam ve DUA ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt