Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Eyvallah kardesim
demekki iki tane Türkiye var "ben sehadet ederim ki ALLAH tan baska ilah yoktur ve yine sehadet ederim ki Muhammad O'nun kulu ve Resuludur" ben bu sekilde iman etmis olanlarin iceriisnde bulunan Türkiye' denim ya siz!...
ya siz derken ben onlardan değil miyim..
gerçekten Allah a iman etmiş birinin o küfür meydanlarında bulunması çıkıp şarkı söylemesi ne kadar üzücü olur değil mi.
hani bu aynı yıllar öncesinde güzellik yarışmasına çıkıp tüm çıplaklığıyla Müslüman Türkiye yi temsil etmesi ile aynı şey.
bir müslümanın orada ne işi var.
benim bahsetmek istediğim buydu abi.
ben sadece bunu belirtmek istemiştim
selametle..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Eyvallah kardesim
demekki iki tane Türkiye var "ben sehadet ederim ki ALLAH tan baska ilah yoktur ve yine sehadet ederim ki Muhammad O'nun kulu ve Resuludur" ben bu sekilde iman etmis olanlarin iceriisnde bulunan Türkiye' denim ya siz!...

Malesef her çeşit insan var ve bence büyüük bir eğitim eksikliği de var ne yazıkki bu eksikliği de televizyon internet ve kötü arkadaşlar kötü şekilde şekillendirinceee güzel insanımız git gide islamdan dolayısıyla her güzellikten uzaklaşıyor.

g.jpg

BİLET ALIP DEĞİL, ABDEST ALIP GİRMEK İSTİYORUZ. AYASOFYA!
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyesi binlerce kişi, “fetih” etkinlikleri kapsamın...da Ayasofya önünde öğle namazı kıldı. Hep birlikte dua eden gençler, Ayasofya’nın tekrar ibadete açılmasını istedi.
ALLAHU EKBER

Ne güzel ALLAH razı olsun :) bende orada olmak isterdim :)

bütün kalbimizle ve şiddetle yapılanları kınıyoruz
neyden bahsediyorsunuz kardeşim ?

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Bu gün pazar, en semdiğim işlerden birisi. Semt pazarına gidip, alışveriş etmek. :)

NESLİHAN_OEM

Kayıtlı Kullanıcı
malesef her çeşit insan var ve bence büyüük bir eğitim eksikliği de var ne yazıkki bu eksikliği de televizyon internet ve kötü arkadaşlar kötü şekilde şekillendirinceee güzel insanımız git gide islamdan dolayısıyla her güzellikten uzaklaşıyor.

Ne güzel allah razı olsun :) bende orada olmak isterdim :)

neyden bahsediyorsunuz kardeşim ?
yukarı da bir arkladaşımız can bonomoyu göstermiş onu bütün içtenlikle kınadım hatta tiskindim sözüm onaydı sen alınma üstüne

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
ya siz derken ben onlardan değil miyim..
gerçekten Allah a iman etmiş birinin o küfür meydanlarında bulunması çıkıp şarkı söylemesi ne kadar üzücü olur değil mi.
hani bu aynı yıllar öncesinde güzellik yarışmasına çıkıp tüm çıplaklığıyla Müslüman Türkiye yi temsil etmesi ile aynı şey.
bir müslümanın orada ne işi var.
benim bahsetmek istediğim buydu abi.
ben sadece bunu belirtmek istemiştim
selametle..

selamun aleykum
çok özür dilerim, hayir hayir degerli kardesim senden zerre kadar suphem yok... ben, ya siz! derken herkeseydi hitapim...
insaALLAH anlasilabilmisimdir
baki selam ve dua ile

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Ah Sanal Alem Ah

Sanal aşk dedikleri
Ne ismi, ne adresi belli
İş, okul, sorma sakın mesleğini
Kesinkes üniversiteli
Atar bir isim, der ismim Ali
Yaşını da doğru sözlemez ki
Yirmi beşindedir her dem, olsa da elli
Acaba bekar mıdır, evli mi
Bekarım diyecek tabi ki
Olsa da torun sahibi
........................
........................

leyla-1

Altın Üye
sorunlar, meşgaleler sanma ki seni unutturdu Leyla kardeşim. merak ediyorum neredesiniz.inşallah iyisinizdir.

Canım benim ben buralardayım ama yaşadığımız son zamandaki olaylardan ve bu seneki sorumluluğumun daha büyük olması ve evde internet bağlanstısının olmamasından dolayı sık sık bu sene siteye giremiyorum maalesef:(
Annemim düşmesi kolunun çıkması sonra emarda kırık ve kas yırtılmallarında çıkası ameliyat olması gerekiyor en son kız kardeşiminn Nevşehir'den gelirken kaza geçirmesi:(Çok şükür o kadar büyük bir kazayı ucuz atlattı yüzü darbe aldı vereilmiş bir sadakası bir dua önüne gelmiş çok şükür.Bu sene iki tane yeğenime ben bakıyorum hiç ssoyal hayatım yoktu bu sene tamaen bitti yeğenlerim neşe kaynağım mutluluğum zaten Alalh hepimize o güzel duyguyu yaşatmak nasip etsin Rabbim inşallah.
Canım benim yapmış olduğum zor durumda olan arkadaşımıa yaptığım yardıım başıa derst açtı kendim maddi manevi bir çıkmaza düştüm işin içinde çıkamıyorum yemek yiyemiyorum uyku düzenim sağlığım bozuldu Allah kimseyi yaptığı iyilkle imtihan etmesin Alalh yar ve yardımcımız olsun içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah borçlulara eda, hastalara şifa,işsizlere iş darda olan sıkında olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun inşirah nasip etsin Rabbim.
Sen nasılsın canım neler yapıyorsun merak ettim bende senin.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımzıa nail olmak hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünüzce olsun.

berat05

Yönetici
Canım benim ben buralardayım ama yaşadığımız son zamandaki olaylardan ve bu seneki sorumluluğumun daha büyük olması ve evde internet bağlanstısının olmamasından dolayı sık sık bu sene siteye giremiyorum maalesef:(
Annemim düşmesi kolunun çıkması sonra emarda kırık ve kas yırtılmallarında çıkası ameliyat olması gerekiyor en son kız kardeşiminn Nevşehir'den gelirken kaza geçirmesi:(Çok şükür o kadar büyük bir kazayı ucuz atlattı yüzü darbe aldı vereilmiş bir sadakası bir dua önüne gelmiş çok şükür.Bu sene iki tane yeğenime ben bakıyorum hiç ssoyal hayatım yoktu bu sene tamaen bitti yeğenlerim neşe kaynağım mutluluğum zaten Alalh hepimize o güzel duyguyu yaşatmak nasip etsin Rabbim inşallah.
Canım benim yapmış olduğum zor durumda olan arkadaşımıa yaptığım yardıım başıa derst açtı kendim maddi manevi bir çıkmaza düştüm işin içinde çıkamıyorum yemek yiyemiyorum uyku düzenim sağlığım bozuldu Allah kimseyi yaptığı iyilkle imtihan etmesin Alalh yar ve yardımcımız olsun içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah borçlulara eda, hastalara şifa,işsizlere iş darda olan sıkında olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun inşirah nasip etsin Rabbim.
Sen nasılsın canım neler yapıyorsun merak ettim bende senin.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımzıa nail olmak hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünüzce olsun.

Leyla kardeşim

Siz işinizi yoluna koyun ve buraları düşünmeyin olur mu?

Zaten bir yığın uğraşınız var..ve anneniz.

Üzülmeyin biz buradayız..Kendinize çok iyi bakın...

ynsöge

Kayıtlı Kullanıcı
nerden baslasak kı daha yenı uyeeeeyımmmm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt