Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
"ALLAH evlerinizi sizin için bir huzur ve sükûn yeri yaptı" (16Nahl, 80) Evlerin mücerret otel ve lokanta hüviyetine büründüğü, huzurun ev dışında arandığı zamanlardan geçerken, bu ayetin işaret ettiği hakikate iman edebilmeye ne kadar çok ihtiyacımız var...

ALINTI

Zindanda_Mahkum

Kayıtlı Kullanıcı
524056_374286352606755_206503609385031_912302_861136772_n.jpg

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
gene midem tuttuu......
Rabbim sifa versin , Can soyle kalbine kirginliklari unutsun
Hadi pozitiflik kat kendine Rabbim yuzunu daim guldursun (ufak aglamalara aldirma)
Asil olan ahiret yuvan kosklerde olsun
(Rabbim seni sevenlere hep olsun)
Olsun be garip, Hazine bitmez isteyin olsun
Tesekkurler Rabbim...

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
katreyı ozledgım gectı ıcımden nerelerde :(

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Hadi pozitiflik kat kendine Rabbim yuzunu daim guldursun (ufak aglamalara aldirma)
Tesekkurler Rabbim...

Gönlünüze bereket.. Ne de güzel demişsiniz..

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
ey benim namaz kilan Kardesim! bak mubarek üç aylara girmis bulunuyoruz sana noluyorda arkasinda haç isareti olan dili ingilizce olan ne idugu belirsiz hareketler yapan adamin sarkisi ni dinlioyorsun bu adamami kaldi TURKIYE yi temsil etmek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

542059_346417402094125_257435720992294_902687_253343208_n.jpg

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Canım geçmiş olsun.. İnşaALLAH çabuk geçer.. Günahlarına kefaret olur inşaAllah..

Allah razı olsun amin inşallah...

Tesekkurler Rabbim...

Allah razı olsun ne güzel bir yazı böyle çok teşekkür ederim
yok be kalbim çok kırıldı hiç bir ağrım düzeltemez onu..

zaten mide ağrımla sürekli dalga geçiyorum gene beni unutmadan diyorum kaç gündür yoktun özletmiştin kendini diye dalga geçiyorum midemle:D:D:D

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Meşhur Wimbledon’un ilk zenci Şampiyonu Arthur Ashe kan naklinden kaptığı AIDS’den ölüm döşeğindeydi..
Hayranlarından biri sordu.. “Tanrı böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti?”
Arthur Ashe cevap verdi..

“Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar, 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir, 500 bini profesyonel tenisçi olur, 50 bini yarışmalara girer, 5 bini büyük turnuvalara erişir, 50’si Wimbledon’a kadar gelir, 4′ü yarı finale, 2’si finale kalır. Elimde şampiyonluk kupasını tuttuğum zaman Tanrı’ya ‘Neden ben?’ diye hiç sormadım. Şimdi sancı çekerken, Tanrı’ya nasıl ‘Neden ben?’ derim?.

Mutluluk insanı hoş yapar. Başarı ışıl ışıl.. Zorluklar güçlü.. Hüzün insanı insan yapar, yenilgi mütevazı..

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
ey benim namaz kilan Kardesim! bak mubarek üç aylara girmis bulunuyoruz sana noluyorda arkasinda haç isareti olan dili ingilizce olan ne idugu belirsiz hareketler yapan adamin sarkisi ni dinlioyorsun bu adamami kaldi TURKIYE yi temsil etmek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

542059_346417402094125_257435720992294_902687_253343208_n.jpg

bir müslüman çıksa idi oraya o daHA kötü olurdu sanırım
bir müslümanın oraya gitmesi daha kötü...
Allah hidayet versin

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Bir kimse, yardım ettiği yerlere, okuduğu gazeteye (seyrettigi televizyon programlarina) dikkat etmelidir. Para vererek aldığı gazete, iyi ise, o gazetenin iyiliğine ortak olur. Kötü ise, vebali vardır, kötülüğe ortak olmuş olur. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:

(Her iyilik bir hazinedir. Her hazinenin anahtarı vardır. İyiliği açan, kötülüğü kilitleyen bir anahtara sahip olana müjdeler olsun! Kötülüğü açan, iyiliği kilitleyen bir anahtarı olana da yazıklar olsun!) [İbni Mace]

(İyi işe vesile olan, hayatında ve öldükten sonra da o işi yapanlar kadar sevap kazanır. Kötü işe ön ayak olana da, bu iş terk edilinceye kadar, bunun günahı yazılır.) [Taberani]

(Zulmen öldürülen her kişinin günahından Âdem’in ilk oğlunun [Kabilin] de bir payı vardır. Adam öldürmeye ilk defa o sebep olmuştur.) [Taberani]

Şu halde, günah olan işlere yardımcı olmak, o günaha ortak olmak demektir. İnsanlığın dünya ve ahiret saadeti için çalışanlara yardımcı olmak da, onların sevaplarına ortak olmak demektir.

kaynak, sadakat.net

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
bir müslüman çıksa idi oraya o daHA kötü olurdu sanırım
bir müslümanın oraya gitmesi daha kötü...
Allah hidayet versin

Eyvallah kardesim
demekki iki tane Türkiye var "ben sehadet ederim ki ALLAH tan baska ilah yoktur ve yine sehadet ederim ki Muhammad O'nun kulu ve Resuludur" ben bu sekilde iman etmis olanlarin iceriisnde bulunan Türkiye' denim ya siz!...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Şu anda 100 kişi online. 1 Kayıtlı ve 99 Misafir üye bulunmaktadır

NE guzel aklima ne geldi?
Bir tek sen varsin ; birde senin 99 ismin hepsini kaplayan kapsayan ismin ALLAH

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
g.jpg

BİLET ALIP DEĞİL, ABDEST ALIP GİRMEK İSTİYORUZ. AYASOFYA!
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyesi binlerce kişi, “fetih” etkinlikleri kapsamın...da Ayasofya önünde öğle namazı kıldı. Hep birlikte dua eden gençler, Ayasofya’nın tekrar ibadete açılmasını istedi.
ALLAHU EKBER
Rabbim öyle insanlardan binlerce kez razı olsun onları öyle gördüğümde keşke bende orada olabilseydim dedim sanırın müslümanlar yavaş yavaş uyanmaya başladırlar..
inşallah devamı gelir...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt