Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

_YUSUF_

Yönetici
Hmmm iyi ozaman..
Çünkü kızdımmı çok fena oluyorum :)

Zaten köyü niyetle sormamıştım :)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Dualarınızı bekliyorum kardeşlerim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara evsile etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Sana zulmedeni affet!
Sana küsene git!
Sana kötülük yapana iyilik yap!
Aleyhine de olsa hakkı söyle!

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
''Mantık aramadığınız sürece hayat gerçekten güzel''

_Tuva

Kayıtlı Kullanıcı
"Ey kendisinde kaybolmuş kişi.Bilmezsin bedenin sana mezar olmuş,nefsini tanımadıkça nefsin seni gömer olmuş."(Elif Şafak)

_Tuva

Kayıtlı Kullanıcı
"Kader,hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir.Bu sebepten,"Ne yapalım kaderimiz böyle." deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir.Kader yolun tamamı değil,sadece yol ayrımlarını verir.Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir.Öyleyse ne hayatının hakimisin,ne de hayat karşısında çaresizsin." (Elif Şafak)

_Tuva

Kayıtlı Kullanıcı
"Aklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır.Akıl temkinlidir,korka korka atar adımlarını:"Aman sakın kendini."diye tembihler.Halbuki aşk öyle mi? Onun tek dediği:"Bırak kendini,ko gitsin!"Akıl kolay kolay yıkılmaz.Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer.Halbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur. Ne varsa harap bir kalpte var!" (Elif Şafak)

_Tuva

Kayıtlı Kullanıcı
"Şu dünya bir dağ gibidir,ona nasıl seslenirsen o da sana sesleri öyle aksettirir.Ağzından hayırlı bir laf çıkarsa,hayırlı laf yankılanır.Şer çıkarsa, sana gerisin geri şer yankılanır..." (Elif Şafak)

_Tuva

Kayıtlı Kullanıcı
"Şeriat der ki:"Seninki senin,benimki benim." Tarikat der ki:" Seninki senin,benimki de senin." Marifet der ki:"Ne benimki var ne seninki." Hakikat der ki:" Ne sen varsın,ne ben." (Elif Şafak)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt