Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Sen yeter ki *ALLAH* de, açar bahçende güLLer. Sen yeter ki *RAHMAN* de, öter bahçende büLbüLLer. Sen yeter ki *GAFFAR* de, koşar yardımına meLekLer. Sen yeter ki *RAHiM* de, inan aydınLanır her yer. Sen yeter ki *MALİK* de, gider dertLer sıkıntıLar. Sen yeter ki *KUDDüS* de, biter ızdırapLar. Sen yeter ki *AZiZ* de, gider diLde kötü sözLer. Sen yeter ki *CABBAR* de, kaLmaz kaLpte vesveseLer. Sen yeter ki *MEVLA* de, huzura erer gönüLLer...

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Bir çocuğa ''Yalan söyleme'' demeyin,

''Doğruyu söyle'' deyin

Çünkü; birincisinde suçlamış, ikincisinde yol göstermiş olursunuz.

Victor Hugo

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Yâ Rab !

Hâlimi görüyorsun, Yoksulluğumu biliyorsun. Gizli niyazımı duyuyorsun. Beni Sen'den ümit kesenlere katma, Kusuruma bakma, Daha fazla bekletme, ümitsizliğe atma. Rahmetine güvenim tamdır. Gönlümdeki aşk ateşini yandır, Beni muhabbetine kandır, Sevgini eksik etme gönlümden.. . Allah ım! Dünyâdan sıyrılıp huzuruna gelirken bana, Kelime-i Tevhit i unutturma. Senin nârın da hoş, nurun da hoştur. Senin rahmetinden ümit kesmek ne boştur. Rabbim! Malların ve oğulların fayda vermediği O, korkunç günde senin affına nail olmak isterim, Bana affın yeter, Beni ve bütün kardeşlerimi lütfunla bağışla....

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Terlemiyor musun Başörtüsü ile diye soruyorlar bana..
Soruyorum soranlara :
CENNET'i Müjdeleyen bir AYET Ferahlık vermez mi İnsana..?

Bir rüzgar eser yüreğimden sarar tüm benliğimi ,
Ne klima tutar , ne pervane ALLAH demenin yerini..

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
İKİ CİHAN GÜNEŞİ ,RABBİMİN HABİBİMM DEDİĞİ .UĞRUNA ALEMLERİ YARATTIĞI AHLAK BAKIMINDAN EEENNN ÜSTÜN OLAN AMA HERDAİM HÜZNÜ KENDİNE LİBAS EDEN ..{S.A.V}
Seni yine yeniden her an olduğu gibi ,düşünmek ve yeniden güzel ümitlerle dolmak ne güzel! sen ve senin getirdiğin gül kokulu ilhamlar zor zamanların en güzel armağanları elhamdülillah ve derince bir özlem dahi güzeli sürüklerken peşinden yine de.
Seni ve senin güzelliğinİ özledik Ya Resul !
HOŞGELDİN! EY, ŞEREFLİLERİN EN ÜSTÜNDE OLAN ,HOŞ GELDİN EYY FAHR-İ KAİNAT ,HOŞ GELDİN YA RASULALLAHH ...

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Şu an burada olan ve karşılaşamadığım tüm kadeşlerim ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN. hayırlı nurlu geceler.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı

En önde O
Fahri kainatın muhterem zevcesi
İslamdan önceki vasfı Tahire yani temiz
İslamdan sonraki vasfı Kübra yani büyük
Namaza durduğunda Resulullahın ardında tek başına
Kureyşin zengin ve soylu kadını
Müminlerin annesi ehlibeytin ninesi Cennet hanımlarının en faziletlisi
Sebepler aleminde Resulullahın yegane dayanağı kalbi peygamber aşkıyla dolu ruhu incelerdende ince Temiz ve büyük
Hz. HATİCE

Anneleriyle birlikte islama girdiler peygamberin gül çiçekleri....
Rukayye, Zeynep, Ümmü Gülsüm

Fatıma başlı başına şiir
Fatıma peygamberden bir parça
Fatıma babasının annesi

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Dort mevsim gonlum..
Ah hic Temmuz olmadin, neden?

gzmkrtk

Kayıtlı Kullanıcı
iyi akşamlar s.a. birine özel bir konuda acil bişey danışmam lazım ama bana yardımcı olabilecek var mı? lütfen :(

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Tüm kardeşlerime hayırlı akşamlar dilerim..

Allah'ım.. Sen bizim için hayırlı olanı bilensin.. Biz aksini istesek bile, sen bize hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle.. En önemlisi de hakkımızda bahşetmediğin ve hayırlı olmayan şeylerin arkasından boş yere üzülmemeyi öğrenmeyi nasip eyle inş.. Amin..

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
iyi akşamlar s.a. birine özel bir konuda acil bişey danışmam lazım ama bana yardımcı olabilecek var mı? lütfen :(

Buyrun kardeşim danışabilirsiniz tabii ki.. Biz bilemezsek de nasıl olsa bilen bir kardeşimiz yardımcı olacaktır inş size.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
buradayizzzz hocammm nasilsin iyisindir insallah selam ve dua ile
eeh iyidir diyelim
siz nasısınız
yanlız neden hocam:confused:

Tüm kardeşlerime hayırlı akşamlar dilerim..

Allah'ım.. Sen bizim için hayırlı olanı bilensin.. Biz aksini istesek bile, sen bize hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle.. En önemlisi de hakkımızda bahşetmediğin ve hayırlı olmayan şeylerin arkasından boş yere üzülmemeyi öğrenmeyi nasip eyle inş.. Amin..

sizede hayırlı akşamlar
bu güzel dua için teşekkürler
amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt