Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Peygamberimiz(sav), bir Hadis-i Şeriflerinde şöyle buyurmuştur;
“Beş şey gelmeden önce beş şeyin kıymetini biliniz: Ölmeden önce hayatın kıymetini, hastalıktan önce sıhhatin kıymetini, dünyada ahireti kazanmanın kıymetini, ihtiyarlamadan gençliğin kıymetini, fakirlikten önce zenginliğin kıymetini.”
(Hakim)

Kanuni Sultan Süleyman’ın hastalık anında söylediği;
“Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi
....

ALLAH sıhhat ve afiyetten ayırmasın. Hastalığın içinde acil şifalar versin inşaALLAH.

Aras-Bey

Kayıtlı Kullanıcı
Bende aranıza yeni katılan bir kardeşinizim bugün vizem var acaba benim için dua edecek, kardeşim olur mu? Diye geldim içimden geçenleri sorunca, yalana gerek yok diyerek bu içimden geçeni arz etmek istedim size...
Selam Ve Dua İle!

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Bende aranıza yeni katılan bir kardeşinizim bugün vizem var acaba benim için dua edecek, kardeşim olur mu? Diye geldim içimden geçenleri sorunca, yalana gerek yok diyerek bu içimden geçeni arz etmek istedim size...
Selam Ve Dua İle!
hoş geldeniz
inşallah istediğiniz haberi alırsınız.

G

GüLsU_92

Selam Ve Dua İle!

selamun aleyküm kardesim allah kolaylik versin insALLAH
hosgeldiniz aramiza
selam ve dua ile

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
gözlükler nedense kulagımı çok agrıtmaya başladılar cıkarttım sımdıde gözlerım agrıyo.....

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Yar ayrı gayrın mı var?
Bilemedim sana daha nasıl yaranacağım.
Aşkımdan şüphen mi var?
Beni bile bile ağlatsan da, unutacağım.
Alışmışım acılara, nasıl olsa deli hasretine alışacağım.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
biri gelip su çocuğu kucagımdan alsııııınnnnn lkkjkmgljknvbv oda yazdı :Dnbmnb

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
suan gözluk takıyomusun
ve göz tansyonu varmı sende?
12 yıl boyunca gözlük kullandım lens kullanmak istediğimde doktor ilkte izin vermedi banada
ben israr edince verdi ama benim lenslerim özel sipariş üstüne geliyordu optikten almıyordum
daha sonra lensler gözümü rahatsız etmeye başlayınca gözlük kullanmamı tavsiye ettiler
bende ameliyat olsun dedim
testler yapıldı sonuç
şuanda ne lens nede gözlük kullanıyorum istersen gittiğim doktoru söyleye bilirim bi onada danış
gerçekten çok iyi bir doktor

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt