valla aklıma çok takıldın benim yüzünden üzülmeni istemem hiç kimsenin istemem seni kırdım diye yani baya vicdan azabı çektimgördüm kardeşim ama ben kırılmadım kusura bakma anca fırsat buldum yazmaya kardeşim yazdıklarını gördüm kardeşim sen o an öyle yazınca bende aklımdan geçeni yazdım ki senin hakına girmiyim diye ve müslüman kardeşine hiç küsermi asla kardeşim küsemem Allah tan korkarım kardeşim eğer seni üzdüysem afola hakkını helal et senin gibi can kardeşe küsülürmü hiç:a26:
valla aklıma çok takıldın benim yüzünden üzülmeni istemem hiç kimsenin istemem seni kırdım diye yani baya vicdan azabı çektim
Hepsi ondandır...
Hepsi haktandır...
amenna kardeşim hoşgeldim cankardeş nasılsın valla özledim sizlerle muhabbeti![]()
=)) iyiyim sen nasılsın =))
yok ya ne affı kırılmamış olamana sevindimoyyy oyyy kıyamam ben kardeşime bende o yazılanları görünce baya üzüldüğünü gördüm zaten seni üzdüysem afola kardeşim
Muhtazaf ağabey'e selam olsun![]()
anlaşılan kimsenin bize selam vereceği falan yok
en iyisi ben vereyim
cümleten selamu aleykum
akşam şerifleriniz hayırlı olsun
neyse ben şimdi on dk ara veriyorum daha sonra yine gelirim
İtiraf ediyorum.
Ben iki yüzlüyüm.
Bir yanım sıcak, sevimli, candan, neşeli...
Diğer yanım soğuk, suratsız, ilgisiz, neşesiz...
Hangisini görüyorsanız onu HAKETMİŞSİNİZ demektir...
anlaşılan kimsenin bize selam vereceği falan yok
en iyisi ben vereyim
cümleten selamu aleykum
akşam şerifleriniz hayırlı olsun
neyse ben şimdi on dk ara veriyorum daha sonra yine gelirim
Önce selamunaleyküm, sonra da ve aleykümselam kardeşim
sizin de efendim, hayırlı ve sağlıklı akşamlar dileriz..
nasılsın kardeşim, inş mideniz size çok sorun çıkartmamıştır bugün?
şükür bugün iyim
siz nasısınız tezinizi hazırlıyacağınızı söylemiştiniz o nasıl gidiyor
Adınıza çok sevindim kardeşim, inş daha da iyi olursunuz :a26:
İşte kardeşim akşama kadar iş, akşam da işten çıkar çıkmaz, tezin başına oturdum, bu saate kadar uğraştım; düşük seviye pil uyarısı alınca bıraktım ben de, daldım hemen foruma![]()