Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

_Tuva

Kayıtlı Kullanıcı
scaled.php

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
"Sende o var, bu var, falan dedi var, falan anlattı var, peki sende senden ne var Mevlana?" (Şems-i Tebrizi)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Küçükken annemden öğrenmiştim, Yerde ekmek görünce "Yükseğe Koy, Kuşlar Yer" derdi,, Sevdiklerimizi hep yükseklerde tuttuk, hiç sesleri yok,, Acaba kuşlar mı yedi ?

-CAN YÜCEL

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
kimseye hakettiğinden bi gram fazla değer vermiceksin ne güzel anlatıyo bunu insanlar davranışlarıyla :)

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Ömür, namazsız ezanla, ezansız namaz arası kadardır...

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
NAMAZ; ruha NUR imana SUR şeytana DUR mekana UĞUR. ALLAHI ZIKIR demektir.

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Ya rabbı senı bulup sende kalmayı, ıstedığın gıbı kul olmayı, lebbeyk deyıp cemalınle şeref bulmayı nasıp eyle!

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam kardeşim.. Size de hayırlı akşamlar.. Nasılsınız? Geçen günkü bahsettiğiniz işten alnızın akıyla çıkmışsınızdır Allah'ın izniyle inş?
yaramı deştiniz yaa:A

aah ah bir bilsem
sadece artık zaman gösterecek:(ama şükür iyiyim sadece midem çok kötü okadar
sorduğunuz için teşekkürler:)

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
yaramı deştiniz yaa:A

aah ah bir bilsem
sadece artık zaman gösterecek:(ama şükür iyiyim sadece midem çok kötü okadar
sorduğunuz için teşekkürler:)

Allah yardımcın olsun kardeşim, inş güzel haberler alırsın, hem kendin mutlu olur, hem de bizi mutlu edersin güzel haberlerinle..

Çok geçmiş olsun kardeşim.. Mideyle ilgili sorununuzu tam bilmiyorum ama nette mideye iyi gelecek besinlerden bahsetmişler, belki şifa olur hastalığınıza:

MİDE DOSTU BİR MÖNÜYLE BESLENİN!

KARNABAHAR: Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından korur.
LAHANA: Lahanayı ince şeritler halinde doğrayıp, salata yapın. Meyve presinde lahananın suyunu sıkıp aynı miktarda elma suyu ile karıştırın ve için. Lahana, ülser ve gastrit ilacı olarak biliniyor, mideye inanılmaz yarar sağlıyor. Yine; dörtte bir lahanayı yıkayıp, kalın şeritler halinde doğrayın. Bir kerevizi soyup, bölün. Bir havucu dilimleyin. Lahana, kereviz ve havucu katı meyve presinde sıkıp, sabah akşam suyunu için.
ELMA SİRKESİ: Salatalarda ya da mezelerde özellikle elma sirkesi tercih edin.
ISPANAK: Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin. Taze yapraklarını salata olarak yiyin.
ZEYTİNYAĞI: Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor.
MUZ: Mideyi seven meyvelerin başında geliyor. Ara öğünlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırıyor. Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor.
MEYANKÖKÜ: Güçlü bir mide koruyucusu olarak biliniyor. Yapılan araştırmalara göre midedeki aşırı asiti azaltıyor.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeşim, inş güzel haberler alırsın, hem kendin mutlu olur, hem de bizi mutlu edersin güzel haberlerinle..

Çok geçmiş olsun kardeşim.. Mideyle ilgili sorununuzu tam bilmiyorum ama nette mideye iyi gelecek besinlerden bahsetmişler, belki şifa olur hastalığınıza:

MİDE DOSTU BİR MÖNÜYLE BESLENİN!

KARNABAHAR: Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından korur.
LAHANA: Lahanayı ince şeritler halinde doğrayıp, salata yapın. Meyve presinde lahananın suyunu sıkıp aynı miktarda elma suyu ile karıştırın ve için. Lahana, ülser ve gastrit ilacı olarak biliniyor, mideye inanılmaz yarar sağlıyor. Yine; dörtte bir lahanayı yıkayıp, kalın şeritler halinde doğrayın. Bir kerevizi soyup, bölün. Bir havucu dilimleyin. Lahana, kereviz ve havucu katı meyve presinde sıkıp, sabah akşam suyunu için.
ELMA SİRKESİ: Salatalarda ya da mezelerde özellikle elma sirkesi tercih edin.
ISPANAK: Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin. Taze yapraklarını salata olarak yiyin.
ZEYTİNYAĞI: Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor.
MUZ: Mideyi seven meyvelerin başında geliyor. Ara öğünlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırıyor. Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor.
MEYANKÖKÜ: Güçlü bir mide koruyucusu olarak biliniyor. Yapılan araştırmalara göre midedeki aşırı asiti azaltıyor.
allah razı olsun benimde şimdi en büyük duam o
rabbim anlımın akıyla atlatmayı nasib etsin zaten sonuç ne olursa inşallah paylaşacam...

çok teşekkür ederim mide sorunu ile binlerce yazı araştırdım ama hiç biri iyi gelmiyor genelde acile kaldırılıyorum midem rahatlasın diye yapabildikleri tek şey midemi yıkamak...

aslında geçen perşembe endoskopi çekmiştim bugün gidip almam gerekiyordu ama fırsatım olmadı inşallah yarın gidip alabilirim artık sonuca göre tedaviye başlanacak
mide menusu ile ilgili yazı için çok teşekkürler
allah razı olsun...

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun benimde şimdi en büyük duam o
rabbim anlımın akıyla atlatmayı nasib etsin zaten sonuç ne olursa inşallah paylaşacam...

çok teşekkür ederim mide sorunu ile binlerce yazı araştırdım ama hiç biri iyi gelmiyor genelde acile kaldırılıyorum midem rahatlasın diye yapabildikleri tek şey midemi yıkamak...

aslında geçen perşembe endoskopi çekmiştim bugün gidip almam gerekiyordu ama fırsatım olmadı inşallah yarın gidip alabilirim artık sonuca göre tedaviye başlanacak
mide menusu ile ilgili yazı için çok teşekkürler
allah razı olsun...

inş atlatırsınız kardeşim..

bu arada midenizle ilgili probleminizin bu denli ciddi olduğunu bilmiyordum :( Allah yardımcınız olsun inş, tez zamanda şifanızı nasip eylesin.. Dualarımız sizinle kardeşim..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
inş atlatırsınız kardeşim..

bu arada midenizle ilgili probleminizin bu denli ciddi olduğunu bilmiyordum :( Allah yardımcınız olsun inş, tez zamanda şifanızı nasip eylesin.. Dualarımız sizinle kardeşim..

allah razı olsun
ciddide lafmı hayatımın kabusu...
o karın ağrısı bir ben bilirim birde allah..

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun
ciddide lafmı hayatımın kabusu...
o karın ağrısı bir ben bilirim birde allah..

:( :( ah be can kardeşim.. ıslandı seccadem gözyaşlarını dinliyordum, mesajınız okudum kötü oldum.. Allah'ım inş midenizin iyi olduğunun haberleri duymayı nasip eylesin bana inş....

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
:( :( ah be can kardeşim.. ıslandı seccadem gözyaşlarını dinliyordum, mesajınız okudum kötü oldum.. Allah'ım inş midenizin iyi olduğunun haberleri duymayı nasip eylesin bana inş....
aynı ilahiyi bende youtube den açmış dinliyordum kendi halime ağlıyordum:Ainşallah ama şuana kadar bir çok tahlil yapıldı bir şey çıkmadı buda benim bir imtihanım diyorum demekki rabbim beni böyle sınıyor...

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
aynı ilahiyi bende youtube den açmış dinliyordum kendi halime ağlıyordum:Ainşallah ama şuana kadar bir çok tahlil yapıldı bir şey çıkmadı buda benim bir imtihanım diyorum demekki rabbim beni böyle sınıyor...

Allah'ım size bol sabır nasip eylesin inş.. Yani tez zamanda iyileşirsiniz demekten, dua etmekten başka elimiziden birşey gelmiyor :(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt