Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun kardeşim, dularımız sizinle inş..

Ben de iyiyim elhamdülillah..

Böyle düşünmeyin, kalbinur kardeşim öyle bir insan değil, belki bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir, yapılan şakalar belki birazcık haddini aşmış olabilir ya da yanlış anlaşılmış olabilir ama böyle güzel bir forumda, kırgınlık küslük olacağını zannetmiyorum açıkcası :a26: Siz gönlünüzü ferat tutun.. :a35:
allah razı olsun
inanın dün o mesajı aldığımdan beri aklımdan çıkmıyor kırılıcağı aklımın ucundan geçseydi hayatta yapmazdım o şakaları
neyse ben çıkıyorum duanızı eksık etmeyin

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun
inanın dün o mesajı aldığımdan beri aklımdan çıkmıyor kırılıcağı aklımın ucundan geçseydi hayatta yapmazdım o şakaları
neyse ben çıkıyorum duanızı eksık etmeyin

Allah yardımcınız olsun kardeşim, Allah'a emanet olun..

Bana da müsade, Allah'a emanet olun..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Aaaa !
Nurum kırgın mısın sen behiyeye gerçekten?
Eğer kırgınsan benim yüzümdendir, çok özür diliyorum ya ikinizden de o oyunlar sözler mesajlar tamamen muhabbet amaçlıydı...
Hanii kimseye bir sitem yada kızgınlık yoktu nuurum, umarım gerçekten kırılmamışsındır... (;

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Aaaa !
Nurum kırgın mısın sen behiyeye gerçekten?
Eğer kırgınsan benim yüzümdendir, çok özür diliyorum ya ikinizden de o oyunlar sözler mesajlar tamamen muhabbet amaçlıydı...
Hanii kimseye bir sitem yada kızgınlık yoktu nuurum, umarım gerçekten kırılmamışsındır... (;
yok ya benden özür dilemini gerektirecek bir şey yok sana hiç kırgın değilim hatta yazdıklarına hep güldüm bozulmadım bile aslında o muhabbetten keyif almıştım
ama işin ölçüsünü aşmışım demekki kız kırılmış...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Mevlaya kavuşmaya can atan bir kalbimiz olacak,ya da o mezara girmeye korkan bir nefsimiz..

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim inanın bende bilmiyorum halen önemli
biraz kafam dağılsın diye girdim yoksa haletmem gereken şeyler var neyse allah büyük halen dualarınıza ihtiyacım var
siz nasısınız
biliyormusunuz kalbınnur bana kırgın

:(:(:(:(

can kalbinur harbi kızdır ya zannetmiyorum çok kırgın olduğunu. bizde burda bi çok kez şakalaştık falan kötü niyetli değildi hiçbiri oda biliyodur bunu üzme kendini.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
yok ya benden özür dilemini gerektirecek bir şey yok sana hiç kırgın değilim hatta yazdıklarına hep güldüm bozulmadım bile aslında o muhabbetten keyif almıştım
ama işin ölçüsünü aşmışım demekki kız kırılmış...

Aynen bende hep güldüm (;

Eminim nurum da gülmüştür di mii nuruum ((=

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
can kalbinur harbi kızdır ya zannetmiyorum çok kırgın olduğunu. bizde burda bi çok kez şakalaştık falan kötü niyetli değildi hiçbiri oda biliyodur bunu üzme kendini.
çok sağol inşallah valla üzülmedim desem yalan olur gerçekten aklıma çok takıldı madem öyle diyorsunuz öyledir
ilgin için sağol:a14:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt