Söz dinleyecekse bi şans ver nuurum
ama sözden çıkmaca yooook![]()
tamam kardeşim barışalım ama bir şartım var bundan sonra söz dinleyecen kardeşim bana sözz ver vede sözden çıkmaca yokkk tamammı kardeşim
Söz dinleyecekse bi şans ver nuurum
ama sözden çıkmaca yooook![]()
tamam kardeşim barışalım ama bir şartım var bundan sonra söz dinleyecen kardeşim bana sözz ver vede sözden çıkmaca yokkk tamammı kardeşim![]()
kime bu anlamadımtamam kardeşim barışalım ama bir şartım var bundan sonra söz dinleyecen kardeşim bana sözz ver vede sözden çıkmaca yokkk tamammı kardeşim![]()
anladım kime söylendiği...
Gece gece yüzünüze bir tebessüm bırakildiysek ne mutlu bizlere.. Malum boomlatma teşebbüsüne kalkıştık, onu da beceremedik, elimize yüzümüze bulaştırdık![]()
düşündünüz mü :a03:
Aklın yolu birdir deil mihmmm, telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum
ibra'yı bağlayabilir misiniz acaba :a03:
yok ben hiç üstüme almayayım bari isim versinde anlayalım kalbınur huhuu kime dedinYok yok, asıl ben aldım üzerime, belki de sana söylemişlerdir :a26:
rakibini iyi seçeceksin... yani daha doğrusu kendine göre bir rakip seçeceksin yoksa böyle oluuuyor
Tabii biir
Tabii bağlarız da kontörüm yoook
yoksa cidden bağlardım uykudan uyandırırdım sırf sizin için ama şansınıza küsüün![]()
bak sana söylemişlerYok yok, asıl ben aldım üzerime, belki de sana söylemişlerdir :a26:
Sigorta reklamı gibi oldu biraz ilk cümlenizAllah razı olsun kardeşim, düşünmeniz bile yeter :a26:
bak sana söylemişler
ben bu meseleyi yarına bırakıyorum Allaha emanet selametle kalın...
kaliteli reklam yapıyorlar anlaşılan sevdim onlarıı
Ne demek ne demek ben düşünceli bir insanım sizinde bildiğiniz üzre
kaliteli reklam yapıyorlar anlaşılan sevdim onlarıı
Ne demek ne demek ben düşünceli bir insanım sizinde bildiğiniz üzre
---
Aklıma düştü nadas abiii hâlâ mı yoksunuz?((=
yolculuk yoook anlaşılan tabii bu yoğunlukta....![]()
Bildiğim üzere derken..![]()
benimde gözüm nadas kardeşimi arıyor ama yok dua kardeşim gelin de bize çay demleyip getirin bekliyoruz:
![]()
Yani siz beni gayet iyi tanıyordunuz yaa a unuttunuz mu
Abiim beniim yaa demek hatırlanmayı bekliyormuş gelmek için=DD