Estafirullah kardeşcan önemli degil![]()
kardeşim tanıştığıma memnun oldum Allaha emanet ben kaçar sonra görüşürüz inşaallah selametle dua ile..
Estafirullah kardeşcan önemli degil![]()
kardeşim tanıştığıma memnun oldum Allaha emanet ben kaçar sonra görüşürüz inşaallah selametle dua ile..![]()
Çıkmazlıklarla dolu biryerdeyim kendi tabirimce zindandayım.İnşallah kendimi kısa sürede toparlayabilirim kardeşcan.
benim dünya güzeli dua kardeşlerim şu an içimden geçen şunlar bizi yaratan YÜCE ALLAHIMIZ c.c. çok seviyorum yarattığı herşeyi çok seviyor gözle görünmeyeçek herşeyi ve ALLAHIMA c.c. çok şükür beni müslüman olarak dünyaya getirtiği için ya bunları bilmeseydim halim ne olurdu ve canım anam ve babam gibi bir kulunu beni evlat olarak verdiği için ve dünya kadar güzel ve melek yüzlü tertemiz kalbli kardeş ve abi verdiği için evlatlarım sağlıklı ve çok saygılı olduğu için...çok şükür onlar çok iyi ana ve baba idiler ve bizleri çok güzel yetiştirdiler inş haklarını helel etmişlerdir ben onları son nefeslarinde göremedim ahhhhhhhh bu gurbet helalliklerini alamadım ama benim anam babam haklarını haram etmezler onlar bu dünyada yaşayan meleklerdi inş YÜCE RABBİM c.c. canım anamı babamı cennetina layık görmüşlerdir ve inş bu dünyada çeken tüm ölmüşlerimiz cennetden bir bahce nasip olur ve onlara kavuşmamız nasip olur hiç ayrılmamasına içimden gelenler bunlardı benim onları çok özlüyorum çok seslerine kokularına özledim ancak her gece bir umutla rüyamda görürüm diyorum ama malesef ameliyatımdan sonra rüyalarımı hatırlamıyorum görüyormuyum bilemiyorum tam 28.ve 18 senedir anam babam ALLAHIMIZIN c.c. rahmetine kavuştu inş çok iyi dirler ben onlardan bir evlat olarak razı oldum inş ALLAHIMIZDA c.c. onlardan razı olmuştur neyse kardeşlerim kusura bakmayın belki klafanızı şişirdim ama içimden geleni paylaşmak isdedim ALLAHIMZ c.c. emanet olun
ilk önce hoş geldinizSelamun Aleyküm iyi akşamlar..
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting bu siteye ücretsiz kaydolup resim yükleyebilirsin.
fenerbehçeeeee![]()
selamün aleyküm ben geldim hepinize hayırlı günler allah'a emanetsiniz selametle dua ile...
hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Selametle kalın.
seni görmek ne güzel canım mervecim,