Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah ım,burdaki güzel insanların kalplerine dokun..Sen bizleri İslam’ın güzel ahlakıyla ahlaklandır.Yüreğimize sevgi ve merhamet ver.Bizleri sana ibadet etme şerefine nail olanlardan eyle.YA RABBİ SEN HEPİMİZİN RABBİSİN VE AZABINI RAHMETİN GEÇMİŞTİR DÜNYA AHİRET BİZİ VE MÜMİN MÜMİNE MÜSLÜM MÜSLÜME EHLİ İMAN VE İYİ . MASUM VE GARİP İNSANLARI SEVDİKLERİMİİZİ SEVENLERİMİZİ HAK EDNLERİ HATASINI ANLAYYANLARI ÖLMÜŞLERİMİZİ BAĞIŞLA VE BIRAKMA.HEM DÜNYADA HEM AHİRETTE BİZİ RAZI ET VE BİZDEN RAZI OL.İKİ CİHANDA DA AZİZ VE MEMNUN ET UMDUKLARIMIZA NAİL ET KARKTUKLARIMIZA UĞRATMA VE BİZİ DOĞRU YOLDAN YAKINLIĞINDAN AYIRMA BİZİ SAHİPLEN BİZİ FAZLI KEREMİNDEN HİİMAYENE VE KORUMANA AL VE SENDEN BAŞKA KİMSEYE MUTAÇ ETME BOYUN BÜKTÜRME AMİNN AMİNN AMİNNN

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bismillahirrahmanirrahim
Rabb’im tüm müslüman alemin günahlarını affeyle, gönlünde olanı hakkında hayırlı, hakkında olanı gönlüne razı eyle.. hayırlı ömürler sürdürüp, hayırlı kullarından olabilmeyi nasip eyle ya Rabbim.. mahşer günü kitabımızı sağ eline alabilmeyi ,kevsr suyundan içebilmeyi, sırat köprüsünden geçebilmeyi, chennem çukurlarında uzak durup, cennet topraklarında ailesiyle, sevdikleriyle efendimize komşu olabilmesini nasip eyle ya Rabb!immm AMİN..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Rabbim bütün dualarımızı ve ibadetlerimizi kendi dergahında kabul etsin inşallah….Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Yüce Rabbimiz,Tüm müslümanların kalbinden nurunu eksik etme..Müslüman kardeşlerimizi senin ismini zikretmekten yoksun etme.Tüm müslümanların kalbini ve zihnini nurunla ışıt..Amiiinnn

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Yüce Rabbim,senden diliyor ve istiyorumki bugüne kadar burada dua etmiş ve bundan sonra dua edecek tüm kardeşlerimin dualarını kabul et inşallah Amin...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Leyla abla ben 1 sene önce falan bir konu açmıştım.
Dua isteyenler buraya başlıklı.. Bu konumu bulamıyorum..
O konuya herkes istediği duaları yazıyor ben de o şekilde onlara dua ediyordum..
Konum kayıplarda.. Ne yaptımsa bulamadım konumu.. Bulamaz mıyız o konumu? Hani sen moderatörsün ya :a12: o bakımdan..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
7731-m.jpg

_YUSUF_

Yönetici
Leyla abla ben 1 sene önce falan bir konu açmıştım.
Dua isteyenler buraya başlıklı.. Bu konumu bulamıyorum..
O konuya herkes istediği duaları yazıyor ben de o şekilde onlara dua ediyordum..
Konum kayıplarda.. Ne yaptımsa bulamadım konumu.. Bulamaz mıyız o konumu? Hani sen moderatörsün ya :a12: o bakımdan..

http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-bolumu/101482-dua-isteyenler-buraya.html

Uzun zamandır mesaj yazılmadığı için yönetici kardeşimiz konuyu pasifize etmiş
Malumunuz dua bölümümüz çok yoğun bu yoğunluğu azaltmak adına bu işlemi yapmak gerekiyor.
Ben yine konunuzu aktif ettim.
Selam ve dua ile

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
cok fazla yorgunum RABBIM HERKESE HUZURLU BI GECE NASIP ETSIN

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm herkese hayırlı geceler

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
çok şükür iyiyim ablaların bitanesi:)seni sormalı sende iyisindir inşaallah bu arada ablacım sıkıntın geçmiştir inşaallah

Çok şükür rabbim'e beden olarak iyiyim. Malesef içimdeki dert hala beni yakıyor be tatlım. Rabbime sığındım artık. Ona da yüzüm yok ya. Ne yapayim başka gidecek kapım yokki.

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam sizede hayırlı geceler
ve inanılmaz şekilde dışarıda yağmur yağıyor
öyle bir gökgürlediki aniden
ödüm koptu...

aynen kardeşim yağmura bayılırım ben rahmet yağar dereler ben yağmur yağınca dua edip ağlarım hep bana sürekli ölümü hatırlatır yağmu canım ama ölümü hatırlamak güzel olduğundan yağmuruda severim

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Çok şükür rabbim'e beden olarak iyiyim. Malesef içimdeki dert hala beni yakıyor be tatlım. Rabbime sığındım artık. Ona da yüzüm yok ya. Ne yapayim başka gidecek kapım yokki.

Rabbim tez zamanda feraha kavuştursun yüzüm yok deme seni yaradana sığınsın sen sen onun kulusun Allah illa bir kapı açacak hani ayet diyorya her zorlukla beraber bir kolaylık vardır şuan sen zordasın sıkıntıdasın ama Allah sana önceden bildiriyor kolaylığın olduğunu hep ümit var ol hep dua et Allah büyük elbet bir yol çizecek

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt