Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
çeşmi bülbül kardeşim tekrar merhabaaaa tekrar hoşgeldinnnnnnnnnn:D:D:D

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
içindeki acıyı gonlümdeki sıkıntıyı gözümdeki yası hayra çıkar ALLAHIM

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Bizleri yaratan ve bizlere her türlü nimeti veren, insanlığın en karanlık döneminde bir hidayet rehberi olarak Hz. Muhammed'i (s.a.v.) gönderen alemlerin rabbi Allah'a sonsuz hamd-u senalar, O'nun sevgili kulu ve peygamberine salat-ü selamlar olsun!

Allâh'ım, nefsime takva ver. Onu temizle, nefsi en iyi temizleyen Sen'sin, nefsimin velîsi ve Mevlâsı Sen'sin.

Her vaktiniz hayr olsun

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin ablaların bitanesi hoşgeldin görüşmeyeni nasılsın annen nasıl oldu ablacım iyidir inşaallah

Hoşbulduk canım sağol. Annem iyi çok şükürde yine belli olmadı ameliyat işi. Mayısın 17sinde parça alınacak. Ondan sonra belli olacak. Benimde hiç keyfim yok. Şu anda çalışıyorum. Akşam görüşürüz inşallah canım.

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşbulduk canım sağol. Annem iyi çok şükürde yine belli olmadı ameliyat işi. Mayısın 17sinde parça alınacak. Ondan sonra belli olacak. Benimde hiç keyfim yok. Şu anda çalışıyorum. Akşam görüşürüz inşallah canım.

Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşaallah tamam ablacım işine bak ablacım kolay gelsin

sandiik

Kayıtlı Kullanıcı
her namazınızın ardından okuyun kardeşlerim..

"Ey mülkün sahibi Allahım, Mülkü dilediğine verir ve dilediğinden alırsın.Dilediğini aziz ve dilediğini zelil edersin.Hayır ve şer Sen' in elindendir. Muhakkak ki sen herşeye Kadirsin ." Ali İmran 26. ayet,​

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ben ona kızdım kuzum sakin ol şeker alıyımmı sana :D

:D olamıyorum kuzu :D al kuzu all ama çok olsun sakız da kat içine az buz da cips falan :D

40 yılın başı bi düzgün cümle kuramadık sende hemen değerlendir :D

neyse zaten kabul etmeyeceksin :D boşuna dil dökmeyeyim :D
:D benim kabul etmeyeceğim ne var ki ortada ibra :D
Alla alla ilginç ben hiç düzgün cümle kurduğunu hatırlamıyorum hep bi karışıık :D

çeşmi bülbül kardeşim tekrar merhabaaaa tekrar hoşgeldinnnnnnnnnn:D:D:D

Tekrar ve tekrardan hoşbulduk da sen gitmişsin =))

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmek icin cok sormak ve dinlemek ve cok okumak gerekir.

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Allah resulu
Yarın beni sizden soracaklar, ne dersiniz? Ashâbı kiram:
Allah'ın dinini teblîg ettin, vazîfeni hakkıyla yaptın, bize nasihat ve vasiyette bulundun, diye şehadet ederiz, dediler.

Rasûlüllah (s.a.s.) mübarek şehâdet parmağını göğe doğru kaldırdı, cemâat üzerine çevirip indirdikten sonra üç defa:
Şâhid ol Yâ Rab!

Şâhid ol Yâ Rab!

Şâhid ol Yâ Rab!

buyurdu

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt