Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
istanbulda'yım.deniz kenarında değilim fakat işyerinden denize ve gökyüzüne bakabiliyorum.Rabbime binlerce şükürler olsun.Rabbim,bu günümüzü aratmasın inşallah.Sizin yerinize bakıp sizin için dua ettim.Allaha emanet olun.
Senin adina sevindim Kardelele ah keske bende o güzelim diyarda olabilseydim orda olurken bir bardak cayimida alip denizi dinleyip ve seyir etseydim benim icin fark etmezdi gece yada gündüz orda olmakta.Sen sag ol bu yazin icin.

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Her seyde bir ölcü bir baska deyislen bir metod yada usul takib etmek düser.Her kese bir hakkini vermek her seye bir hakkini vermek vede vermeyede calismak gerekir.Ölcü sadece insanin bir nefsi yada düsüncesi olamaz bundanda bir ibaret degildir.

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Rivayet ediyorsan sende bir sahih rivayet et.

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Hak olani söyle hak olani yap söylüyorsan dogru söyle dogru bildigin seyden hic bir zaman hic bir sey hic yerde ondan sasmayasin.

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Ya hakki söyle yada söylenen bir hakki söyle hak olarak bir söyleyenide destekle sende.

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Her kes söylediginden ve yaptigindan bir mesuldur.

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm herkese hayırlı akşamlar ben geldim:):)

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam hos geldin Kalbi Nur kardesim sanada hayirli aksamlar dilerim sen sag ol.

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle herkese hayırlı akşamlar diliyorum

Akşamınız İslamın Güneşi Kadar Aydın, Bir Müminin Tebessümü Kadar Tatlı, Muhammedül Emin'i s.a.v Hatırlatan Gül Kadar Güzel Olsun

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim bizleri razı olduğu kullarından eylesin

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Kadın mezarlığa girerken başını kapatıyor,dışarı çıkarken açıyor. Ölüye karşı kapatıp diriye karşı açmak hakikaten akılalmaz.

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Niklerinde yaslarini gördügüm kisilere eger benden kücük iseler bir kardes diye hitab ediyorum görmedikrime ise sadece niklerini demeye calisiyorum suanda.Ya nik yada yasa bakarim benden büyük bir yasli ise yasi onada abi ve abla demek isterim banada bu uygun düser bir edeb olaraktan insallah.

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Her kese bildigini söylemek ve yapmak düser herkes buna göre davranip bir hareket eder.

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Niklerinde yaslarini gördügüm kisilere eger benden kücük iseler bir kardes diye hitab ediyorum görmedikrime ise sadece niklerini demeye calisiyorum suanda.Ya nik yada yasa bakarim benden büyük bir yasli ise yasi onada abi ve abla demek isterim banada bu uygun düser bir edeb olaraktan insallah.

Doğru söylüyosunuz abi..

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Çaresizliği'de Yaradan O...
Çareyi'de Yaradan O...
Mutluluğu'da Yaradan O...
Mutsuzluğu'da Yaradan O...
Kalk , silkelen , kendine gel !...
Umutsuzluğa sarılma , umutsuzluk şeytandandır !...
Ümit etmek Allah'tandır !...
Ümitvar ol - hayrı iste - Korkma , Yürü !..

Sems-i Tebrizi

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer tamamıyla zorluklara daldınsa, daralıp kaldınsa, sabret; çünkü sabır genişliğin anahtarıdır. (Hz.Mevlana)

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
nadas kardeşim yalnız başına ancak bu kadar canlandırabildim içimden neler geçiyorsa paylaştım inşaallah beğenen olur paylaştıklarımı benden bukadar gelince buraya görürsünüz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt